Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

Sveikos gyvos, registruojuosi ir as smile.gif
Maniskiai mokosi gerai, tik tos meiles mokslams tai mazoka. Kur kas mieliau jie sportuoja nei skaito knygas. Ypac mergiote. Bernuzelis, jei uzkabina knyga, tai kaipmat praryja. Kaip ir buvo anksciau, vienas negali gyventi be ciuozimo, o kitas - be krepsinio. Tai nemazai ir man tenka sportuoti akimis smile.gif Tik gaila, kad nuo to nei svoris krenta, nei raumenys auga biggrin.gif
Atsakyti
Prisiregistruoju ir aš biggrin.gif
Justas mokosi gerai,bet kaip ir daugumai motyvacijos trūksta. Namų darbus darytų paskutinėj eilėj. Pirmoj vietoj krepšinis smile.gif Po treniruotės dar su kamuoliu eina į lauką.
Mūsų mažoji,kuri visai nebemaža, 100 procentų pateisina savo vardą. Kovo mėnesį darželį lankė savaitę, nes gydėmės praskeltą galvą, o kai ištraukė siūles, išsisuko koją. Buvom nuolatiniai traumatologinio lankytojai. Tiek gyvūnų kiek Linada neturim. Linada, kaip mažieji augintiniai netampa šiek tiek didesnių vakariene?
Mes įsigijom labai gražų, beprotiškai draugišką ir energingą šunį. Katė jo draugijos neištvėrė - išsikraustė pas mano tėvus smile.gif
Atsakyti
žiurkėnų su katėm nesuleidžiam, bet katinai draugauja puikiai. porą savaičių apsitrina ir paskui draugauja. tiek 12-ametis, su jauna kate, o jam isėjus į amžinosios medžioklės plotusi likusi 8-menesinė puikiai priėmė mažuliuką. tik saveitęs prireikė kad suprastų kad čia ne cypiantis žaisliukas smile.gif
o jūsų šuo - fantastiškas, grožių grožis tik mes šuniui nepasiruošę. bet paklausius kaip žmonės susitvarko gal ir susigundysim kažkada. mes abu su vyrų vaikystėj šunų turėjom, bet ne mieste gyvenom, be to sėsliau. tai nebūdavo praktiškai jokių sunkumų. beje iš nuotraukų matau kad su mano kursioke vienam klube esat biggrin.gif draugai dabar vižliuką įsigyti ketina tai aš laukiu kaip kokio naujagimio smile.gif baisiai man reikalingi gyvūnai.
Atsakyti
Tai pasaulis mazas, o LT juo labiau biggrin.gif Eisiu i FB paziuret kas ta grupioke smile.gif Suns prieziura mums nera sunki, be to turim, kas padeda visai netoliese, ne tik su suniu, bet ir su vaikais. Be to, siemet tikimes persikelti i uzmiesti. Tiksliau uzmiesti dar Vilniaus ribose biggrin.gif pirkom suni dar gyvendami bute, kad savo vaikystes durnystes laiku, viska sename bute patvarkytu, o ne naujame name biggrin.gif tai turim nuostabiai pagrazinta miegamojo lova su skyle atlose, krauju nutaskytas sienas, kiek imanoma atplautas, nes uodega pas vizlus kaip bizunas, ziema nukente galiukas, niekaip uzgydyt negalejom, nes nuolat ja vizgindamas vel susizeisdavo. Bet svarbiausia turim daug daug geru emociju, kurios tikrai viska atperka wub.gif Gailiu tik savo kates, kuriai suns draugija netapo miela, apsilankius pas tevus, ji nuo manes slepiasi, kad namo neparsivezsciau unsure.gif
Atsakyti
super. gyvenimas pirmyn. pirma vaikai, šuo, naujas būstas. valio smile.gif kas toliau?
Atsakyti
eglele pasibare ir dingo smile.gif

pas mus viskas irgi ok, Arnas mokosi normaliai, tyngi, reik tikrinti jei netikrinu tada arba lauke su dviraciu arba prie kompo ar prie savo pou ir tt.. mazius museika juodas, jau be pampiu, sneka daaug.. galetu maziau smile.gif
sunu ir kaciu neturim.. noretusi bet ner kur.. o erdvesnio busto kol kas neplanuojame biggrin.gif paksolu vis dar bijome smile.gif neprarandu vilties milijona islosti biggrin.gif

nzn ka cia ir beparasyti, sukiesi,leki, dienos skrieja... is esmes viskas ok ir tai gerai smile.gif
Atsakyti
užsakiau Joriui akinius. kol kas tik žiūrėjimui į toli, bet žinant kad trumparegystė progresuoja, krūviai mokykloje didės, ir giminės genofondas šioj srity labai nepalankus - ilgainiui teks nešioti.
bet man gražiai atrodo, šiais laikais ir rėmai gražūs ir požiūris gal į "akiniuotus" kitas. o pats su nekantrumu laukia, kaip naujo žaisliuko smile.gif
Atsakyti
linada ikelk foto kai jau turesit,tai idomu smile.gif

mano Arnas irgi prisimerkes kartais ziuriu, bet tikrinomes akis kol kas viskas ok
Atsakyti
as tau skaipu atsiusiu, nedesiu viesai biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mergiotes ! Pas mus viskas gerai namuose, o mokykloje prasciau. Anglu kalbos eilerascius kazkodel sunkiai sekasi mokytis. Su lietuviu kalba bedu kaip ir nera, prasciau sekasi matematika. Labai issiblaskes, daro labai zioplas klaidas. Isskyrus viena zuviuka ir suniuka daugiau nieko neturime ir nesiruosiame tureti. Plota noretusi pasididinti, bet nera kol kas is ko didintis, nes paskolu imti nenorime, paskiau neuzteks ir 300 metu joms issimoketi biggrin.gif
Ryt i kariuomenes svente vaziuojam ziureti i naikintuvus, nes vaikis eina is proto del lektuvu. O visai ir noreciau,kad butu koks lainerio pilotas. Mama paskraidintu su didele nuolaida po pasauli biggrin.gif
del akinuku. Man grazu . Dabar tikrai yra graziu remeliu tiek vaikams, tiek suaugusiems.Ir stilinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 16 gegužės 2014 - 20:53
QUOTE(janome @ 2014 05 16, 21:50)
Labukas mergiotes ! Pas mus viskas gerai namuose, o mokykloje prasciau. Anglu kalbos eilerascius kazkodel sunkiai sekasi mokytis. Su lietuviu kalba bedu kaip ir nera, prasciau sekasi matematika. Labai issiblaskes, daro labai zioplas klaidas. Isskyrus viena zuviuka ir suniuka daugiau nieko neturime ir nesiruosiame tureti. Plota noretusi pasididinti, bet nera kol kas is ko didintis, nes paskolu imti nenorime, paskiau neuzteks ir 300 metu joms issimoketi biggrin.gif
Ryt i kariuomenes svente vaziuojam ziureti i naikintuvus, nes vaikis eina is proto del lektuvu. O visai ir noreciau,kad butu koks lainerio pilotas. Mama paskraidintu su didele nuolaida po pasauli  biggrin.gif
del akinuku. Man grazu . Dabar tikrai yra graziu remeliu tiek vaikams, tiek suaugusiems.Ir stilinga  smile.gif

tik parasiau, kad is gyvunu daugiau nieko nesiruosiame tureti ir jau po dienos namie atsirado augintinis- pukuotas anciukas doh.gif Radome nabageli Birstone, prie prekybos centro,gatveje.Kad nepakliutu po ratais perkeleme ant zoles, laukeme pasirodant mamytes, bet nesulaukus teko veztis namo.Gaila buvo palikti, kad koks katinas nepagautu ar masina nesuvazinetu, kad kas nenuskriaustu. Tai dabar kas vakara vaziuojame prie tvenkinio.Plaukioja patenkintas, cypsi, vabaliukus,buozgalvius, gaudo, sekioja kaip sunytis paskui mus.Mes i vandeni, jis irgi, mes is vandens ir tas paskui takeliu begte.Skambinausi vienam paukstininkui, tai isbare mane, kad pasiemem ta pauksti.Sako , gamtoje turi buti naturali atranka, jei jau radai, tai palik.Jei bus lemta zuti, tai zus, jei isgyvens, tai isgyvens. Sakau, nepykit, bet negalejau tokio mazucio palikti likimo valiai. Tai sako , turi dvi iseitis. Arba globok toliau, arba paleisk i artimiausia tvenkini, kur gyvena antys.Vot tep vot . Isitaiseme tikra rupesteli. Nori anciukas buti musu draugijoje, lipa ant peties, kaip papuga tupi, plaukus kasineja, svelniai snapeliu krapsto.Prasosi ant ranku, vos tik paimi i delna iskart merkiasi akytes, snaudzia.Zodziu,mazas ir juokingas labai.Vakare idedu ji idezute, uzkloju minksta silta medziagos skiaute ir miega iki ryto 7. Suprantu, kad reikes su juo atsisveikinti.Bet apvaziavome gal 10 tvenkiniu ir nei vienam neradome anciu su mazais anciukais. Anciu poromis pilna, bet anciuku dar nematyti. Tai vat kai atsiras tie anciukai, tai tada bandysiu ji paleisti, gal priims i savo buri. Tas paukstininkas taip pat minejo,kad antys neretai priima naslaicius. Tai vat ir meginsime. O dabar kas belieka, pirkti vaiskiska baseina ir auginti namie,vezioti i tvenkini biggrin.gif Ir pati netikiu,kad tokiems dalykams ryzausi. Suo nuskrriaustas dabar, uzdarytas kambaryje, visas demesys anciukui.Bijau, kad kad anciukas labai pripras prie musu ir nuveztas i tvenkinuka jis vistiek seks paskui mus. Nu zodziu ... g.gif
Atsakyti
nu žodžiu ..... jei pavyktų išmokyt tvarkos tai galėtum ir auginti, ale jie gi dergia...naminis kažkoks, jei leidžiasi imamas. gal iš kokios trobos atklydo į miestą.
o kuo maitinat?
leisk kol dar nėra tu ančiukų. paskui jau bus visas antinas. antys už vaikiuką nebepriims g.gif:
nu įdomu.
tu tik pasakok kaip seksis biggrin.gif

klausyyyyk o gal ten gulbė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti