Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

aiskuma ewute, pas man tai geriau, namie pasisako kad nori kaku ar sysiu, kalba labai daug gerokai pralenkia kitus 3m darziuke esancius ir nzn kaip jis taip greit, darzelio aukletoja ciauskuciu snekorium vadina biggrin.gif
beet darzely tik su pampiu nedaro ten jis ant ju wc ar puodo nzn kodel,namie be avariju o darziuke vis dar su pamperiuku.

kaip dickei mokykloj?
as kai pagalvoju kad Arnas kitamet baigia pradine net keista.. kaip laikas greit eina, atrodo cia tik pirma o jau trecia kl ir .t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 08:25)
aiskuma  ewute, pas man tai  geriau,  namie pasisako kad nori kaku ar sysiu, kalba labai daug  gerokai pralenkia  kitus  3m darziuke esancius ir nzn kaip jis taip greit, darzelio aukletoja ciauskuciu snekorium vadina biggrin.gif
beet darzely  tik su pampiu  nedaro ten  jis ant ju wc ar puodo nzn kodel,namie be avariju o  darziuke    vis dar su pamperiuku.

kaip dickei mokykloj?
as kai pagalvoju kad Arnas kitamet baigia  pradine  net keista..  kaip laikas greit eina,  atrodo cia tik  pirma o jau trecia kl ir .t.t.

U užsavo pusseserę, kuriai db 3,5 metų, kalba daugiau biggrin.gif ir už kai kuriuos kitus vyresnius šiek tiek, bet ta jo kalba tai dar toli gražu iki normalios biggrin.gif

vytis šaunuolis, kad prašosi thumbup.gif

M gerai, pirmūnė, lyderė klasės ir t.. labai jai reikia dėmesio, kaip tikram liūtui, tai ir sengiasi labai, nori būti pati pačiausia ax.gif deja tik mokykloje doh.gif namie kovojam kiekvieną dieną biggrin.gif baseiną lanko tik dėl to, kad neleidžiu mesti, pop chorą lanko, patenkinta juo. dar kelis būrelius rankdarbių. žodžiu, užsiėmusi smile.gif
dėl laiko tai jo, man visi sakydavo, kai vaikas pradeda eiti į mokyklą, tai laikas nepastebimai lekia, o aš niekada netikėjau, kol M nepradėjo mokyklos lankyti doh.gif
Atsakyti
Mielosios mamos, sveikos!
As tiesiog jauciuosi pribloksta atradusi, kad jus dar bendraujat... maloniai taip pribloksta smile.gif Kazi, ar dar mane kas prisiminsit, auginu rugpjutinuka Kaspara, bendravom nestukiu temoje smile.gif tikrai pamenu linados, dopkes, eegleles nickus.. kaip faina, kad vis dar bendraujat ir netgi meet'us susiorganizuojat!

Man SM buvo pamirstas reikalas, bet dabar auginu 3 menesiu pagranduke, tad ir vel mamu forume kartais apsilankau. Ir kad gi pradejau lankytis bendraamziuose, kazkaip uzkliuvo uz akiu 2005 m. temuke, o cia ziu - pazistami vardai smile.gif

Visoms linkejimai!
Atsakyti
jurgiuks. pamenam pamenam. kur cia neprisiminsi tu laiku kai i pilnati paskutinem nestumo dienom ziurejom ir laikem kad pilnatis paskubins paskutines sunkias laukimo valandas..........smile.gif
auga viakai, pasizadu kuria diena dar karta pabandyti fotke kokia vaiku ikelti...
o pas mus oakelese prazyde jau.. pavasaris. tai ar ruosiat autobusiuka i kelione?smile.gif
Atsakyti
sveikos, eglele sakai reik autobusiuka, kai toks gausus burys belikes uzteks ir lengvosios man atrodo biggrin.gif

ikelk butinai foto panu
Atsakyti
panasu kad iki 10-simto vaiku gimtadienio nebedatrauksim mes cia jei jau taip aktyvu..........ner naujienu ? o vaikai tada kur???
dabar as jau griestai: ne prasymas o isakymas:visoks uzsukusioms nors labas pasakyti ir apie vaikus pasakoti pasakoti pasakoti ir dar karta pasakoti..... jei taip nebus- sakau ate, nes kao as cia rekausiu tada viena.........
Atsakyti
QUOTE(eeglele @ 2014 03 31, 23:44)
panasu kad iki 10-simto vaiku gimtadienio nebedatrauksim mes cia jei jau taip aktyvu..........ner naujienu ? o vaikai tada kur???
dabar as jau griestai: ne prasymas o isakymas:visoks uzsukusioms nors labas pasakyti ir apie vaikus pasakoti pasakoti pasakoti ir dar karta pasakoti..... jei taip nebus- sakau ate, nes kao as cia rekausiu tada viena.........

biggrin.gif klausau ir vykdau biggrin.gif

Meda vis dar pirmūnė, vis dar nenori lankyti baseino (ale aš mama erodė neleidžiu mesti biggrin.gif ). dabar intensyviai ruošiasi Beždžioniukų diskotekai, tai turiu surasti jai mėlynos spalvos kleopatros peruką, nes manoji gi bus Katy Pery biggrin.gif

mažas mano pasiutęs, kur paliksi, ten nerasi biggrin.gif šneka daug, bet neaiškiai, turiu versti į lietuvių kalbą, dar žiauriai nebijo svetimų, nueina su bet kuo, kas tik pakalbina wacko.gif wacko.gif vis dar alergiškas, šiandien va eilinį tyrimą važiuojam daryti, ieškosim naujų maisto produktų, kuriuos būtų galima įvesti smile.gif darželio nelanko, prižiūri mano mama. o į daržą nuo rugsėjo keliaus biggrin.gif
Atsakyti
po tavęs, Eglele biggrin.gif lazdų atlaužė ir išėjo...pasakok pasakok smile.gif
Atsakyti
Labukas

na kadangi as bijau eegleles tai ir as prisiduodu smile.gif

na ka Tomo mokslai tai prastokai doh.gif doh.gif tingi juodai tingi net galvoti bet kai kas tik veliau ir daeina zodziu sunkiai siaip kapstosi, pazanga padares nuo rugsejo bet vis tiek sunku jam as matau, dabar ta daugyba tai ir neviska moka zodziu kapstomes bet sunku ir anglu labai sunku zodziu nemoka, zodziu vargstam mokintis pats tingi tai isstisa prieziura turi buti ir tikrinimas tai va jis mieliau eina dirbti nei mokintis doh.gif pasiguodziau rolleyes.gif ax.gif

Atsakyti
maniškis irgi pritingi. apie darbus aišku nėra net kalbos biggrin.gif jis geriau malonumais užsiima nei pamokom. irgi prižiūrim, tikrinam, tik paleisk kažkas nepadaryta, kažkas neišmokta. netragedija, bet mielai tuo neužsiimčiau smile.gif
kadangi pas mus du suaugę, du vaikai, du žiurkėnai, ir viena katė - įsigijom antrą smile.gif dabar visi poromis pešamės - turim su kuo biggrin.gif biggrin.gif mažiukas kačiukas tai jaučiuosi kaip trečią vaiką augindama, neišsimiegu, ginu nuo vyresnės ir pan. doh.gif doh.gif doh.gif kadangi per mažas atskirtas nuo mamos tai dar ir lakstau su tulikais paskui wacko.gif biggrin.gif biggrin.gif bet užtai mielas labia. Joris apsisuka džemperį, kad kapišona spriekyje būtų įsideda kaip į sterblę ir nešijasi, mikdo. pamokas ruošia, o tas miega po kaklu biggrin.gif tai beje visa savaitę pamokas labia noriai ruošia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2014 04 04, 07:33)
maniškis irgi pritingi. apie darbus aišku nėra net kalbos biggrin.gif jis geriau malonumais užsiima nei pamokom. irgi prižiūrim, tikrinam, tik paleisk kažkas nepadaryta, kažkas neišmokta. netragedija, bet mielai tuo neužsiimčiau smile.gif
kadangi pas mus du suaugę, du vaikai, du žiurkėnai, ir viena katė - įsigijom antrą smile.gif dabar visi poromis pešamės - turim su kuo  biggrin.gif biggrin.gif mažiukas kačiukas tai jaučiuosi kaip trečią vaiką augindama, neišsimiegu, ginu nuo vyresnės ir pan. doh.gif doh.gif doh.gif kadangi per mažas atskirtas nuo mamos tai dar ir lakstau su tulikais paskui wacko.gif biggrin.gif biggrin.gif bet užtai mielas labia. Joris apsisuka džemperį, kad kapišona spriekyje būtų įsideda kaip į sterblę ir nešijasi, mikdo. pamokas ruošia, o tas miega po kaklu biggrin.gif tai beje visa savaitę pamokas labia noriai ruošia biggrin.gif

tai viskas labai paprasta, kai šitas kačiukas užaugs, įsigysit trečią, tada ketvirtą ir taip iki kol Joris baigs mokyklą, nu arba kol motyvacija kita atsiras biggrin.gif
Atsakyti
lengviau kokį cerberį nusamdyt....
Atsakyti