Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(eeglele @ 2013 12 21, 23:03)
Papildyta:
rupuzke.nesikeikiantr............... neiseina man cia jokia nuoroda ikelti.. pasenau as jau sitai super mamai..........................einu is cia supykus

Nu dar to nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
su sv kaledom visas ir visiukus!!!
Atsakyti
Sveikosm su sventemis 4u.gif
as savajam laikrodi ir kvepalus.

eglele sakai rodytis:)
nus parodau bernus
user posted image
Atsakyti
Smagu pamatyti ,Ingakalni, tavo berniukus.
Tesiame toliau ... smile.gif

user posted image
Atsakyti
janome labai grazus ir Jus
Atsakyti
Labas ax.gif

Ingakalni, man tavo Vytis toooooks wub.gif visi kiti aišku irgi gražūs biggrin.gif 4u.gif

neturiu vaikų fotkės normalios, bet iki Naujų nufotografuosiu ir įkelsiu būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 12 28, 11:52)
Labas ax.gif

Ingakalni, man tavo Vytis toooooks  wub.gif  visi kiti aišku irgi gražūs  biggrin.gif  4u.gif

neturiu vaikų fotkės normalios, bet iki Naujų nufotografuosiu ir įkelsiu būtinai  biggrin.gif

Gera tradicija cia galetume tureti . Pries didziasias sventes pasirodyti smile.gif As -UZ !
Atsakyti
su praėjusiom ir ateinančiom!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 12 28, 11:52)
Labas ax.gif

Ingakalni, man tavo Vytis toooooks  wub.gif  visi kiti aišku irgi gražūs  biggrin.gif  4u.gif

neturiu vaikų fotkės normalios, bet iki Naujų nufotografuosiu ir įkelsiu būtinai  biggrin.gif

ewute dekui wub.gif
melynakis musu, museika biggrin.gif

Linada kokie dideli jau tavieji wub.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 02 sausio 2014 - 18:09
ewute kokie dideli tavo ziogai...
koks ugis sunaitelio? ar kalba? kaip su puodu reikalai?
mano bernas kalba daug, darziuke juokias kad snekorius kaip reta laugh.gif
o su puodu nedraugaujam i wc reik vest
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 02, 20:28)
ewute  kokie dideli tavo  ziogai...
koks ugis sunaitelio?  ar kalba? kaip su puodu reikalai?
mano bernas kalba daug, darziuke juokias kad snekorius kaip reta laugh.gif
o su puodu nedraugaujam i wc reik vest

nežinau ūgio, reik matuot, turėtų būti apie 90 cm. kalba daug, bet daug ką su vertėju lotuliukas.gif M tokio amžiaus kalbėjo 2/3 mažiau, nei U biggrin.gif o su puodu visai prastai. ant puodo nesėda, tik į wc. bet nesiprašo aboliučiai. vaikšto šlapias ir jam dzin. klausiu ar patinka šlapiam, juokiasi ir sako, kad patinka. ir apsiš... irgi ramiai toliau gyvena, jokio diskomforto wacko.gif ir dar labai myžčioja. per valandą kokius 7 kartus vedu į wc doh.gif o kai man reikia tvarkytis ar dar kokie reikalai, tai dedu pampersą ir vaikas tuo džiaugiasi doh.gif jam triusikėliai priešas doh.gif
tiesa, į daržą dar neina, tai aš baisiai tikiuosi, kad ten reikalai pajudės, kai su bendraamžiais bus, bet dar neaišku, kada eis doh.gif man į darbą tik po savaitės, o U pas mamą vežiosiu kol kas smile.gif
Atsakyti