Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(Ewute @ 2013 11 09, 23:04)
Jeeee thumbup.gif  nuostabiai puiki naujiena 4u.gif  Sveikinu atėjus ramybei į širdį ir gyvenimą  4u.gif

aciuuuuu aciuks.gif Atsventeme pergale net su dviem tortais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 11 09, 22:40)
aciuuuuu  aciuks.gif  Atsventeme pergale net su dviem tortais  biggrin.gif

Labai už jus džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
janome - puikios žinios.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2013 11 10, 18:38)
janome - puikios žinios.

Lygiai menuo kaip niekas cia nieko neparaso unsure.gif

Kur prapuolete?

Ka savo vyrams dovanojate dovanu? Man truksta minciu. Darbuos paskendau, nebera kada internete ideju ieskoti. Vaikams jau sugalvojau, o MB iki siol nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 12 11, 20:38)
Lygiai menuo kaip niekas cia nieko neparaso  unsure.gif

Kur prapuolete?

Ka savo vyrams dovanojate dovanu? Man truksta minciu. Darbuos paskendau, nebera kada internete ideju ieskoti. Vaikams jau sugalvojau, o MB iki siol nezinau  doh.gif

nu tu duodi.......labai paprastas ir geras patarimas..... nusipirk gero ipakavimo popieriaus,viska is anksto suruosk, tik viena gera landa dovanelei ideti palik. vakare nusiusk vyra idusa ir pati susipakuok save ant vyro miegamosios dalies.......pamatysi kaip apsidziaugs dovanele........smile.gif

neraso matai jai visa menesi cia niekas . o ko pati kelis metus nerasei ???
Atsakyti
aš praktiška. ieškosiu marškinių
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 12 11, 20:38)
Lygiai menuo kaip niekas cia nieko neparaso  unsure.gif

Kur prapuolete?

Ka savo vyrams dovanojate dovanu? Man truksta minciu. Darbuos paskendau, nebera kada internete ideju ieskoti. Vaikams jau sugalvojau, o MB iki siol nezinau  doh.gif

niekur neprapuolę, ateinam, nieko nerandam ir išeinam biggrin.gif

nupirkau kvepalus, pats paprašė, tai sukt smegeno nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
As ketinu pirkti stova foto aparatui. Vykdami atostogu i Turkija skolonomes, kad galetume visi nusifotografuoti. Tai supratau, kad reikalingas daiktas, kuriam vis pagailim pinigu.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2013 12 12, 09:21)
aš praktiška. ieškosiu marškinių

Vualia! Aciu,gal foto stova paziuresiu. Ketina kaip tik foto kursus pradeti lankyti, nes nei as , nei jis nemokame iki siol su savo fotoaparatu normaliai fotografuoti. Zinau, kad marskiniai jam irgi nepamaisytu, bet bijau su dydziu neitaikyti.

As tikrai kad nesu dovanele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 12 gruodžio 2013 - 21:25
dydį "ant" senų marškinių pasižiūrėk.
o š gudriiai pirksiu kuo vėliau, kad "jeigu ką" su čekiu per 2 sav galėtų pasikeisti dydį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

Janome labai dziaugiuosi uz jus visus puikios zinios ir vaikui bus paprasciau kuri jo ta tikroji seima 4u.gif

na man visai paprasta as tik vaikams nupirkau ir viskas jokiu dovanu daugiau smile.gif

Tomui pries svente iskrito virsutinis pirmasis dantis tai toks juokingas pasipuose cia zodziu smile.gif jam dar tik trecias is viso iskrito, tai jis toks vieninteles klaseje be dantis truputi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2013 12 18, 21:27)
Sveikutes

Janome labai dziaugiuosi uz jus visus puikios zinios ir vaikui bus paprasciau kuri jo ta tikroji seima  4u.gif

na man visai paprasta as tik vaikams nupirkau ir viskas jokiu dovanu daugiau smile.gif
Tomui pries svente iskrito virsutinis pirmasis dantis tai toks juokingas pasipuose cia zodziu smile.gif jam dar tik trecias is viso iskrito, tai jis toks vieninteles klaseje be dantis truputi smile.gif))

oho. velai kaip. mano metijai tai dar nekrenta visai.o buvo paaiskinta kad kai bus 5 metukai kristi prades. tai ji bijau kad tuoj plytos nesigriebtu
Papildyta:
o as sakau gal kaledu proga davai pasirodom visi/ tik nebezinau jau kaip cia tas nuotraukas ikelti

Papildyta:
rupuzke.nesikeikiantr............... neiseina man cia jokia nuoroda ikelti.. pasenau as jau sitai super mamai..........................einu is cia supykus
Atsakyti