Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(janome @ 2013 09 12, 21:49)
taigi, Vingut, skambinau, nekelei ragelio ar buvo signalas, kad ne rysio zonoje(nepamenu jau) ir neatskambinai  unsure.gif

Matyt išvažiavę buvom i kaimyninį pajūrį. Niu ką padarysi smile.gif
Atsakyti
nuotrauku noriu!!!!!
buvau lietuvoj tuo metu. deja skubiai skridau i laidotuves...... gaila kad paskutinius jau tris kartus skrendu tik tokom progom..............sad.gif

evute, nereik lele, niekur as nebegau, pacios kai kurios pridirbo painiavos......... as ir pamirsus buvau, o tu mat vis dar negali pamirsti.......

zinot ka? ieskokit autobusiuko, derinkit data pavasariop.. ir atidumkit.... pastatysiu didele palapine savo pievoj visoms (su visais vaikais) apgyvendinti, sena olanda vel arabiskai papuosim kaip senais laikais. ir bus nerealus meetukas.........smile.gif a? kas uz? kelikt stimbusius!!!!
Atsakyti
jau taupausi biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat taupau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglele @ 2013 10 07, 23:50)
nuotrauku noriu!!!!!
buvau lietuvoj tuo metu. deja skubiai skridau i laidotuves...... gaila kad paskutinius jau tris kartus skrendu tik tokom progom..............sad.gif

evute, nereik lele, niekur as nebegau, pacios kai kurios pridirbo painiavos......... as ir pamirsus buvau, o tu mat vis dar negali pamirsti.......

zinot ka? ieskokit autobusiuko,  derinkit data pavasariop.. ir atidumkit.... pastatysiu didele palapine savo pievoj visoms (su visais vaikais) apgyvendinti, sena olanda vel arabiskai papuosim kaip senais laikais. ir bus nerealus meetukas.........smile.gif a? kas uz? kelikt stimbusius!!!!

biggrin.gif biggrin.gif

pavasariop sakai, nu laukiam tada biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu pasirinkimo ir as - taupau smile.gif Iki pavasario laiko dar yra, tai gal pavyks sutaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 10 09, 12:07)
Neturiu pasirinkimo ir as - taupau smile.gif Iki pavasario laiko dar yra, tai gal pavyks sutaupyti smile.gif

ohoho koks pasiulymas is eegleles nuskambejo biggrin.gif kiek bilietai kainuoja iki Jusu , tamsta ? biggrin.gif
Atsakyti
eeglele nugis labai gundantis pasiulymas ar bus tiek ant pievos vietos biggrin.gif

Sveikutes
Atsakyti
taigi kokią sodybą išsinuomos, tokia ir pieva bus biggrin.gif
Atsakyti
mano pieva- jusu autobusas........:)taigi miklinkites jei pramogu noris.........smile.gif
Papildyta:
QUOTE(janome @ 2013 10 16, 18:22)
ohoho koks pasiulymas is eegleles nuskambejo  biggrin.gif  kiek bilietai kainuoja iki Jusu , tamsta ?  biggrin.gif

janome, kokie bilietai???? sakau gi busiuka nuomokites visos ir pirmyn. pieva leisiu uz dyka naudotis........smile.gif
Atsakyti

Noriu pasidalinti savo dziaugsmu. Pries kelias dienas teismas nusprende, kad sunus gyvens su manimi ir mano seima, o ne su tevu thumbup.gif
Atsakyti
Jeeee thumbup.gif nuostabiai puiki naujiena 4u.gif Sveikinu atėjus ramybei į širdį ir gyvenimą 4u.gif
Atsakyti