Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(janome @ 2013 08 30, 16:57)
Siandien SM 2005 rugpjutinuku meetas !!! clap.gif

tikiuosi kaunietes sekmingai gryzo namo. Nuotraukas imesiu kiekvienai dalyvavusiai per az. Imesiu per ateinancia savaite.
Atsakyti
sveikos,
po šventės?
mūsų buvo trumpa - tai man labia patinka biggrin.gif
kadangi vieną klasę paskirstė po visas likusias tai maniškis eis į vieną, su kažkada čia SM buvusios dandan sūnum smile.gif gal kas pamenat.
už meetuką ačių aurėjai - man atrodo kad ji čia inicitorė pagrindinė. truputį gaila, kad mažai, bet kitko tikėtis ir nereikėjo. vis dar prisimenu ir galvoju kaip per 8 metus susikuri vaizdą apie žmogų ir kaip vienas gyvas susitikimas viską pakeičia. buvo šaunu!!
Atsakyti
Sveikos,
del meetuko fainai kad susibegot, kada nors galbut ir man pavyks ne pazadet bet ir buti.

susikloste viskas kitaip todel nedalyvavau. bet juk ne paskutnis? smile.gif

Linada 101% pritariu kai online bendraujama tai viena sbet kai susitinki, paskui viskas visai kitaip...

Vyti isvedus i darziuka buvau, daug vaiku nzn kaip aukletojos tvarkysis, nusimato savaite pratimimui su grupe... matysime.
Arno klase perkele kiton patalpon, vaikui patinka, man svarbu mokytusi nes dabar susitikus su draugais tik lakstymo ir juoko buvo o ne susikaupimo ir upo klausytis ka sako mokytojos, dar paaiskejo kad bernas nemoka daugybos lentele spilnos, ks buvo liepta per vasara i 3k einant rivalu anot ju pilna lentele.. o bernas tik iki 6moka tai siandien vietoj sventiniu pietu kavinej,sedes ir mokysis tai ka nepadare laiku.
Atsakyti
atsipalaiduok motin biggrin.gif viska jis ismoks, o kad pirma diena detusi mokytojos zodzius sirdin - nera ko noreti. man paciai tos kalbos daznai buna...neidomios. o cia vaikui, bernui, su draugais...o cia jau vietoj pietu mamka prie daugyblentes smaugs smile.gif I
as visai uzmirsau kad jis treciokas doh.gif galvoju kodel mano vaikui nereikejo....
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2013 09 02, 11:46)
sveikos,
po šventės?
mūsų buvo trumpa - tai man labia patinka biggrin.gif
kadangi vieną klasę paskirstė po visas likusias tai maniškis eis į vieną, su kažkada čia SM buvusios dandan sūnum smile.gif gal kas pamenat.
už meetuką ačių aurėjai - man atrodo kad ji čia inicitorė pagrindinė. truputį gaila, kad mažai, bet kitko tikėtis ir nereikėjo. vis dar prisimenu ir galvoju kaip per 8 metus susikuri vaizdą apie žmogų ir kaip vienas gyvas susitikimas viską pakeičia. buvo šaunu!!

trumpai,bet visai neprastai praejo meetas biggrin.gif Zinoma, vaikai ,kad ir nemazi, bet vistiek reikalavo mamu demesio, neleido ramiai sedeti ir pliurpti.Todel pokalbiu temos viena po kitos keitesi , tai nutrukdavo ir pan. doh.gif Aj, koks skirtumas, esme ta, kad visos viena kita pazinome, bendravome lyg butume susitikusios n kartu smile.gif Fainiai. Linada gal labiau tokia skenuotoja musu veidu pasirode biggrin.gif
Linada, mano Matas apie Jori vaziuodamas taksi kartojo " Joris ziauriai protingas, jis turi gera kompiuteri, noreciau su juo dar karta susitikti".Apie Toma Dopkes klause" nesuprantu, kodel jis manes bijo?"
Atsakyti
Labukas mes gryZom gerai ir visai greitai vaikai tik netoli kauno uzmigo isskyrus mazaji.

Pas mus svente ir truko neilgai ir man tas patinka, nes per tuos mikrafonus kalba tai nesigirdi nieko nes kaZkaip nesureguliuota ten aparatura.

Linada kuri cia tau is musu tavo nuomone pakeite kaip pamatei realiai smile.gif))

Janome na nZn kodel Tomas bijojo ar kas ten jam buvo nutike neZinau ten
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2013 09 02, 20:12)
Labukas mes gryZom gerai ir visai greitai vaikai tik netoli kauno uzmigo isskyrus mazaji.

Pas mus svente ir truko neilgai ir man tas patinka, nes per tuos mikrafonus kalba tai nesigirdi nieko nes kaZkaip nesureguliuota ten aparatura.

Linada kuri cia tau is musu tavo nuomone pakeite kaip pamatei realiai smile.gif))

Janome na nZn kodel Tomas bijojo ar kas ten jam buvo nutike neZinau ten

čia spėju apie mane, nes nebuvo gyvenime mačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 09 02, 22:19)
čia spėju apie mane, nes nebuvo gyvenime mačiusi  biggrin.gif

nea, speju apie apie mane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(janome @ 2013 09 02, 22:47)
nea, speju apie apie mane  biggrin.gif

Ewutei jau imeciau i pasta nuotraukeles. Laukiu kitu pastu. Taip man bus paprasciau
Atsakyti
mh....as buvau 100 proc. isitikinusi kad pasto adresa zinai biggrin.gif nezinau kodel biggrin.gif
buvau maciusi ir janome, ir anaja. nei Dopkes nei Ewutes ne. nuomones as nepakeiciau, apsikeite zmogaus isivaizdavimas smile.gif
Atsakyti
NA NA IR KAZIN KUOM TAS ISSIVAIZDAVIMAS PASKIKEITE TIKIUOSI NE I BLOGA PUSE smile.gif)) IDOMU KAIP MUS PRIES TAI ISSIVAIZDAVAI smile.gif

(SORRY PAS MANE KLAVIATURA PAGEDO KAZKAIP NEISIJUNGIA CIA TOS DIDZIOSIOS RAIDES IR SU CAPS LOCK NIEKAIP TAI VA RASAU DIDZIOSIOMIS BET GAL ISEIS KAZKAIP PATAISYTI VELIAU )
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 08 19, 20:18)
ok, dauguma pasisake uz Lakstingala, reiskias bus Lakstingala  thumbup.gif Pabandysiu ryt su Vinga susisiekti.Gal ji prisijungs irgi  smile.gif
Eeglele, neciulbek  nesamoniu biggrin.gif

Kodėl nesusisiekei angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2013 09 11, 12:26)
Kodėl nesusisiekei  angel_sadangel.gif

taigi, Vingut, skambinau, nekelei ragelio ar buvo signalas, kad ne rysio zonoje(nepamenu jau) ir neatskambinai unsure.gif
Atsakyti