Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas

QUOTE(maltakava @ 2014 02 18, 15:57)
Sveiki,gal kas esate apdraude vaikus lietuvos draudime?
Noriu drausti metams laiko,muo traumu ir panasiai.Idomu,ar patikimas draudimas?
Dekoju.

Draudimo bendrovė, kuri ilgiausiai dirba lietuvoje ir kiek žinau geriausius ekspertus turi ir mažiausiai kabonėjasi prie visko. Bet čia tik mano nuomonė.
Nors pagal viską šiais laikais viskas yra surašyta taisyklėse ir tikrai nei viena draudimo kompanija nesistengia nemokėti. Visos suteikia pagalbą, bet kaip kažkas jau minėjo, pasitaiko ir sukčių žmonių, todėl ne viskas paprasta. Todėl reikai žiūrėti ir vertinti geriausias sąlygas ir įmokos santykį.
Atsakyti
Laba diena,
noriu pasiteirauti zinanciu blush2.gif Buvom apsidraude SEB investiciniu gyvybes draudimu. Gerokai nukentejom per krize doh.gif ir todel mokejimus isaldem...dabar jau tuoj prikapses 10 metu - ar tikrai ju sulaukus ir pasiimdama visus likusius pinigelius gauciau daugiau, negu nutraukus anksciau? kur yra kazkoks istatymas apie mokescius Gyvybes draudimams? niekur nerandu...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 kovo 2014 - 19:30
Aš norėčiau paklausti, gal kas plačiau domisi ir žino, kur geriausios sąlygos ir didžiausios palūkanos norint draustis garantuotų palūkanų kaupiamuoju gyvybės draudimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2014 03 01, 20:28)
Laba diena,
noriu pasiteirauti zinanciu  blush2.gif  Buvom apsidraude SEB investiciniu gyvybes draudimu.

Turite pasidometi konkreciai savo sutartimi - kokia situacija yra dabar, kiek gautumete nutraukus siuo metu. Ir vistiek tai bus apytiksles sumos - jas sunku ivardinti tiksliai, nes tai investicinis draudimas, taigi realiai ismoku verte svyruoja nuolat, priklausoma nuo akciju kainos rinkose.
Cia yra LR draudimo istatymas http://vartotojuteis...udimo_istatymas
o konkretus mokesciai aprasyti Jusu draudimo srityje - juos nustato kiekviena draudimo bendrove atskirai
Atsakyti
vieno zmogaus patarimu ir as apsidraudziau investiciniu gyvybes draudimu SEB'e, kazkaip labai nesigilinau, klausiau patarimo ir tiek, juo labiau kad turiu paskola,tai buvo tarsi garantas ir ateiciai ar jei kas nutiktu man, bet dabar kai isstudijavau metu ataskaitas, tai mano paskaiciavimu didesne nauda bus atsidaryti paprasta saskaita prie kurios neturesiu priejimo nei su mokejimo kortele nei elektronine bankininkyste ir pasidarysiu tiesiogini debeta tai paciai sumai kuria mokedavau darudimui kas menesi, plius apsidrausiu gyvybe paprastu gyvybes draudimu su papildomom rizikom ir mokesiu vienkartini metini mokesti.
Ir tikrai nereiks pergyventi ir sukti galva kokia investavimo krypti pasirinkti, ir nereikes skaudziai nusivilti jei investavimas atnes ne pelna o nuostuoli, kas daznai pasitaiko, juo labiau kai dabar tokie dalykai darosi pasaulyje...
nes paskaiciavau kad jei tuos 4metus kuriuos dabar mokejau draudimui buciau kaupusi pinigus saskaitoje tureciau daug daugiau ir svarbiausiai prireikusi jais galeciau 100 procentinai pasinaudoti, ne kaip dabar sukaupta suma ir isperkama suma skiriasi beveik 25proc,plius dar valstybei grazinti mokescius.
bet ka padarysi, gyveni ir mokaisi 4u.gif

Atsakyti
Na mano atvejis buvo panašus. SEBE vien dėl būsto kredito dariausi tą draudimą ir tuo metu per daug nesigilynau. Buvco taip pat investicinis gyvybės draudimas.

Prieš naujus metus nutraukiau sutartį. Dabar pasirašiau kitoje kompanijoje kaupiamąjį gyvybės draudimą.
Atsakyti
Investicinio ir kaupiamojo gyvybės draudimo lyginti visiškai nedera - tai iš esmės kitokie produktai. O ar SEB'e ar kituose bankuose/bendrovėse, investicinio draudimo principas iš esmės yra toks pats. Tik arba gerai išaiškinama žmogui, kas tai per "paukštis", arba ne. Ir arba toleruoja žmogus riziką, arba ne. Jei pasirašyti sutartį nesigilinant, "beletik", tada taip - gink dieve, ne investicinio draudimo
Atsakyti
tai cia niekas ir netapatina investicinio draudimo su kaupiamuoju, esme ta kad mano galva visdelto investiciniu draudimu apsidrausti naudinga tik tam zmogui kuris gerai ismano ta sriti, t.y. investicines kryptis ir pan. nes reikia visa laika dometis ir stebeti rinka, keisti investavimo kryptis, aisku galima ir nekeisti, taciau jei apsidraudes pamirsi ta draudima ir lauksi kada sueis terminas tikedamas pelningos investicines grazos gali labai smarkiai nusivilti rasdamas is kauptu pinigu nuli smile.gif
todel manau patikimesnis budas bent jau man siai dienai yra kaupimas pervedant ta pacia kasmenesine suma i tam tikra saskaita, plius paprastas gyvybes draudimas.
nes pvz mano sutrties salygomis tai mano sukaupta suma ir isperkamoji suma susivienodintu tik po 15 metu, plius dar mokesciai valstybei.
Atsakyti
Kokioje kompanijoje vertėtų apsidrausti gyvybę ar sveikatą? Neišsirenku.
Atsakyti
QUOTE(Guosnė @ 2014 07 16, 17:39)

Pasikonsultuokite keliuose kompanijuose, ir tikrai išsirinksite kas Jums labiausiai tinka.
Atsakyti
Sveikos, as pati ieskojau ilgai ir nuobodziai kur apdrausti savo sunena, nes esu kriksto mama ir pagalvojom su kriksto teciu, kad vertetu pataupyt jam pinigu, vietoj to, kad eilini zaisla nupirkti smile.gif tai kiek teko dometis, su bankais yra beda tame, kad ten tik investiciniai, nieko nesuprantam mes ten.. ir niekas nieko negarantuoja (pateike lenteles, ir visur raso prognozuojama), tai nusprendem rinktis is garantuotu palukanu. Jau buvome prieje prie pzu, bet pasirinkome Compensa, ir investicini kaupima. Tai buvo pazistamos rekomendacija, pasirodo jie lietuvoj siulo naujove, kur investicinis yra su ribomis (ty kad jei ateina krize, pinigai nesudega, o automatiskai perkeliami i saugesne investicija), ir prieaugis didesnis nei garantuotu palukanu. tai teko ir patiems pasidaryt ne tik sunenui biggrin.gif patariu pasidometi, ir siaip konsultante gera pasitaike, isaiskino, kas darosi su 15 proc lengvata (apie kuria nezinojom biggrin.gif), nes norejom uzrasyt ant saves sutarti, o sake rasyt ant tevu, kad galetu susigrazinti deklaruojant pajamas 15 proc. Na patiko, nuosirdus bendravimas tikrai jautesi, matosi, kad ismano savo darba.
Atsakyti
QUOTE(Guosnė @ 2014 07 16, 17:39)

Labai priklauso, ko konkrečiai norite, kas Jums svarbiausia (kokias apsaugas rinksites), kokio norėtumete draudimo, kaupiamojo ar investicinio. Be konsultacijos neįmanoma pasiūlyti Jums tinkančio ir patinkančio varianto. Draudimas yra ilgam laikui, tad reikia gauti kuo daugiau informacijos. smile.gif 4u.gif
Atsakyti