QUOTE(Taurė27 @ 2013 09 23, 09:20)
Aš prisipažinsiu, esu truputėlį šokiruota, nes Jūs nematote skirtumo tarp pinigų išėmimo ir nutraukimo. Nežinau, prieš kiek metų Jūs dirbote, ir kaip jūs buvote mokyta, bet nemanote, kad jei jau tokiu dalyku nebesidomite, o remiatės tik buvusia patirtimi, daug kas pasikeitė. ( nežinau, kokios buvo taisyklės prieš keletą metų, kalbu apie dabartį, nes šiuo metu tuo domiuosi)
Trumpai apie skirtumus:
1. Nutraukus sutartį, ir vėl sudarant naują, teks iš naujo mokėti administracinius mokesčius.
2. Ar galite duoti garantiją, kad po sutarties nutraukimo vėl apdraus? (Turiu ne vieną atvejį, kai žmogaus dėl ligos jau nebedraudė?)
3. Išimant pinigus, viskas lieka tas pats, tik sumažėja sukaupta suma, ant tos sumos kuri buvo išimta ir kaupimas vyksta toliau.
Butų smagu, jei dar kas nors pasakytų savo nuomonę.
Jus mane po truputeli pradedate nervinti
Neverskite mano zodziu aukstyn kojomis, tai visu pirma. Skirtumus tarp dalinio sumos isemimo ir sutarties nutraukimo as tikrai zinau, taciau Jus labai gudriai pabegate nuo pagrindines minties - bet kokiu atveju jaunesniam vaikui tai yra zymiai maziau palanku, nei kaupimas atskirai.
As nesakau, kad negalima kaupti kartu! As sakau, kad KAUPTI SKIRTINGO AMZIAUS VAIKAMS ATSKIROSE SUTARTYSE YRA KUR KAS PALANKIAU! Toliau - nemenkinkite mano ziniu nezinodama situacijos - as ne pensininke ir draudime nedirbu tikrai dar labai nedaug laiko - nuo siu reikalu tikrai neatitolau taip toli, kaip kad Jus meginate nupiesti. O del Jusu punktu:
1. yra kompaniju, kuriose administraciniai mokesciai yra mokami tolygiai (t.y. ar testi sutarti, ar pradeti is naujo - kainuoja tuos pacius administracinius mokescius). Ir vel gi uzbegu uz akiu Jusu galimiems isvedziojimams - kalbu tik apie si konkretu fakta, neivertinant, koks skirtumas butu sukauptose sumose, sutarties isibegejimo lygiui ir t.t.
2. tai tikrai yra sausas faktas, kur kas labiau tinka suaugusiems zmonems (ypac - vyresnio amziaus);
3. sita as puikiai suprantu, ir praeitoje zinuteje paaiskinau apie minusus, kurie vis delto gali kilti siekiant sukaupta suma paskaiciuoti abiems.
Sioje vietoje manau metas diskusijas baigti, nes greit susipyksime
Jums asmeniskai, vardan sekmingos tolimesnes darbines veiklos, noriu palinketi daugiau atidumo ir empatijos - draudime visos zinios visada turi buti pritaikytos tinkamai ir laiku - nereikia tiesiog stengtis parodyti, kad konsultantas ju turi daug. Tai mano nuomone, kuri, jau nekart sakiau, visuomet skirsis nuo dabar draudime dirbancio asmens (del norimo ar nenorimo subjektyvumo atstovaujamos kompanijos atzvilgiu
). O as ir ne pries - neabejoju, kad kiekviena kompanija turi kazka gero, o zmones renkasi tai, ko jiems reikia. Svarbu - draudziasi apskritai