Na taip, diskusijos stipriai ne įlankas nuėjo...
Aš būsiu iš tų, kuri važiuoja pirmą kartą ir labai neklausinėja.Todėl, kad žinau jau ko noriu(bent jau taip galvoju ).Viešbutį išsirinkau, kuris visai čia neaptarinėjamas(bet žinau, kad net pora SM dalyvių bent jau tuo pačiu metu irgi ilsėsis jame ). Rėmiausi atsiliepimais ir pažystama agente, kuri sakė, kad tikrai verta rinktis, pagal kainos ir kokybės santyki.Tikiuosi, kad nenusivilsiu ir jį aprašysiu Buvo iškilę keletas klausimų kuriuos paklausiau gal dar prieš porą mėn.nepatingėjau pasiskaityti ir senesnes temas, kad žinočiau kas ir kaip maždaug tame regione.Pati nesiruošiu daug važinėti, tik raftingas ir gal būt Žaliasis kanjonas.apie juos sėmiausi žinių ne tik iš SM'o, yra visagalis Googlas, kuriame daug informacijos.Labai norėjau , kad nuomuotumėmės auto, bet MB pasakė, kad nesiruošia vairuoti ir važinėti per karščius po nežinomas vietas Jis nori gulėti ir tieiogine žodžio prasme ilsėtis, aš deja norėčiau truputi kitaip Bet kaip bebūtų, turim derintis vienas prie kito. Tad tik įkalbėjau bent jau pasiplaukiojimus tiek plaustu(ar baidare), tiek kanjoną.
Tikrai gaila, kad niekas nekelia foto.Būtų idomu pamatyti.Tikiuosi, kad bent keletą įmesiu Tikrai žinau, kad bus ne aukštos kokybės, bet ...
Dėl skridimo lėktuvu ir vaikų.Palaikau tą narę, kuri ėjo už savo 14-metį paauglį.Tiesiog ne kekvienas skrydį priima, kaip patį elementariausią dalyką.Yra toks faktorius, kaip skrydžio baimė(bent jau man, nes man tai bus pirmas skrydis aplamai).Ačiū D, kad mes skrisim per Novaturą ir dėl vietų neturėtų kilti problemų.Tikrai, būdama suaugusi moteris, nenorėčiau sedėti atskirai nuo vyro.Aišku nieko nenutiktų, jei tektų būti atskirai, bet emociškai sipriau jausčiausi būdama kartu.O kaip ir buvo minėta čia jau gausiose diskusijose, skirtingi vaikai, skirtingas jautrumas ir net ne nuo auklėjimo tai priklauso.pažystu šeimą, kur tėvai net labai atsipalaidavę, požiūriai į daug ką labai laisvi, tikrai vaiko nepopina, o berniukas auga jautrumo įsikūnijimas.
Tad, kuo daugiau teigiamų emocijų mažiau pykčio ir noro pašiepti kitus.Visi važiuojam į Turkiją vieno- ilsėtis. Ir tai darome kiekvienas pagal savo supratimą, norą ir galimybes.Taika
QUOTE(Indula @ 2013 07 01, 07:14)
Dėl skridimo lėktuvu ir vaikų.
Niekas juk nesigincija, kad saunu yra sedeti atskirai nuo saviskiu. Bet ... Ka jus darytumete, jei nusimatytu kelione ir zinotumete, kad jusu ugtelejes vaikas jautrus ir i tam tikri nemalonus dalykai kelioneje jam gali sukelti stresa? As nepalaikau tos pozicijos, kad jei mano vaikas toks, tai ir visi turi buti tokie patys - drasus, stiprus, vikrus. Taciau as manau, kad visu pirma tevai turi uztikrinti sauguma savo vaikui. O galimybiu tam yra. Pradedant tuo, jog perki kelione is Novaturo ar tezturo, uzsiregistruoji internetu ir pasirenki vietas. Arba bent jau nusiperki priority, jei vistik pasirenki eco travel. patekus pirmesniems i lektuva jau ramiau del vietu kartu - kai kas juk taip ir pasielge, paaukoje siek tiek pinigu.
As suprantu, kad cia norima pakalbeti apie bendrakeleiviu kultura, supratinguma, zmogiskuma. Taciau pries tai tevai patys turetu elgtis atsakingai, zinodami savo vaiko problemas.
Visa tai ka parasiau, vistik nepateisina tos betvarkes su eco travel, jei tokia tikrai yra. Stiuartai turetu geriau dirbti savo darba. Dazniausiai, bet tikrai ne visada, Ryanair palydovai papraso persesti kitus keleivius tam, kad seimos su mazameciais galetu sedeti kartu. Tik manau, kad ir Ryanair stiuartai nesivargins del 14mecio, juk nuo 16 jau ir aplamai zmones savarankiskai skraidyti gali ir tai sekmingai daro.
Eco travel puslapyje randu siulyma issipirkti vietas. Ikainiuose nerandu. Aisku, jei zmones neperka priority, tam, kad sutaupyti, tai vargu ar pirks ir tas vietas, kurios kainuotu brangiau, nei priority. Taciau bent jau piktintis butu maziau pretekstu.
QUOTE(vejunai @ 2013 06 29, 18:08)
Na jau na jau!!! Tikrai buna ir su raynairu, skridome i Maljorka ir is jos, sustoja banda, kelioms eilems, kas dar nori pasirodyti gudresnis, tases i kelias eiles sustato, o galiausiai naglu snukeliu prastumia seimas su vaikais stovinciais. Nereikia cia jau taip sakyti, kad tik su ecotravel taip buna. As manau, kad cia yra kulturos reikalas kiekvieno zmogaus.
Musu patirtis su raynairu butent tokia
QUOTE(Cobre @ 2013 07 01, 08:08)
Niekas juk nesigincija, kad saunu yra sedeti atskirai nuo saviskiu. Bet ... Ka jus darytumete, jei nusimatytu kelione ir zinotumete, kad jusu ugtelejes vaikas jautrus ir i tam tikri nemalonus dalykai kelioneje jam gali sukelti stresa? As nepalaikau tos pozicijos, kad jei mano vaikas toks, tai ir visi turi buti tokie patys - drasus, stiprus, vikrus. Taciau as manau, kad visu pirma tevai turi uztikrinti sauguma savo vaikcui. O galimybiu tam yra. Pradedant tuo, jog perki kelione is Novaturo ar tezturo, uzsiregis f truoji internetu ir pasirenki vietas. Arba bent jau nusiperki priority, jei vistik pasirenki eco travel. patekus pirmesniems i lektuva jau ramiau del vietu kartu - kai kas juk taip ir pasielge, paaukoje siek tiek pinigu.
As suprantu, kad cia norima pakalbeti apie bendrakeleiviu kultura, supratinguma, zmogiskuma. Taciau pries tai tevai patys turetu elgtis atsakingai, zinodami savo vaiko problemas.
Visa tai ka parasiau, vistik nepateisina tos betvarkes su eco travel, jei tokia tikrai yra.
Visa tai ka parasiau, vistik nepateisina tos betvarkes su eco travel, jei tokia tikrai yra.
Sutinku su jumis100%.Tikrai zinodama savo vaiko jautruma, nesirinkciau toikio skrydzio.Gal buvo per mazai diskutuota ta tema, galbut lb gerai, kad uzvire si arsi tema.Juk gincuose ir paaiiskeja tiesa todel ir mes, kai rinkomes kelione, atmetem Ecotraveli.Nes Mb passake, kad jau geriau sumokes keliais simtais daugiau, bet turesim pilna poilsi.Nes kaip bebutu, mokam ne siimtais, o tukstanciais, kas musu seimai yra daug(kaip manau ir daugeliui cia) , todel ir nesinori, kad kokie nenumatyti nesklandummai, kuriu buvo galima isvengti, sugadintu nuotaika.
QUOTE(Indula @ 2013 07 01, 08:43)
Gal buvo per mazai diskutuota ta tema,
butent. bent jau as neturiu nieko pries pries cia pasisakiusi paauglio mamyte ar jos atzala. juolab, kad ji savo vaika tik kaip pavyzdi ivardijo, patys jie lyg ir ne su eco keliauja. apie kultura keleiviu galim diskutuoti iki begalybes, taciau manau, kad diskusijomis nieko labai nepakeisi, bent jau ne iskart. o va sekantis reisas ir vel tikimybe, kad atsiras atskirai pasadintu vaikuciu. cia pasisake mazamecio mama, kurios vaikas sedejo atskirai ir dar viena moteris, kurie, kiek suprantu sumokejo uz prioriti ir sedejo kartu su savo antra puse. gal tiesiog kazkas vietoj stresu del ateinancios keliones, padarys isvadas ir papildomai isigys priority - vis kazkokia garantija, ne tiek jau daug kainuoja lyginant su stresais del vietu ir pergyvenimais del atskirtu vaiku.
Po ilgu diskusiju apie Delfinus istosiu su savo nuomone Siemet Delfinu metai :)Atvirai - pastaroji diskusija kelia sypsena Moteriskas ambiciju/zodziu karas Neabejoju, kad visi Delfinai kazkuo skirtingi, bet visi savaip geri. (Man asmeniskai irgi Botanikas patiko labiau uz Deluxa, kituose nebuvom).
Kas toliau - Amaru trikova, Rixos penkiakove (ar kiek ju ten) ar t.t.
QUOTE(KristinaL @ 2013 07 01, 09:00)
Po ilgu diskusiju apie Delfinus istosiu su savo nuomone Siemet Delfinu metai :)Atvirai - pastaroji diskusija kelia sypsena Moteriskas ambiciju/zodziu karas Neabejoju, kad visi Delfinai kazkuo skirtingi, bet visi savaip geri. (Man asmeniskai irgi Botanikas patiko labiau uz Deluxa, kituose nebuvom).
o gal kas blaskosi tarp deluxe ir botaniko, vat ir uzklius jiems kazkas, kas nulems ju apsisprendima. bet kokiu atveju, diskusija i tema juk, zmones pakalbes, kazkam gal naudos bus tarkim man atrode, kad beprasmiski pokalbiai i kuri viesbuti ves, jei Inn resort nespes baigti. Apie tai, jog atsisakys keliones nei viena nekalbejo, lagamino turinys, kiek as suvokiu nuo to neturejo keistis, todel beprasmiskas speliojimas ir tiek. taciau kazkam tai buvo toks labai svarbu . svarbiausia, kad i Turkijos tema pataikyta
QUOTE(Cobre @ 2013 07 01, 09:12)
*o gal kas blaskosi tarp deluxe ir botaniko, vat ir uzklius jiems kazkas, kas nulems ju apsisprendima. bet kokiu atveju, diskusija i tema juk, zmones pakalbes, kazkam gal naudos bus
**tarkim man atrode, kad beprasmiski pokalbiai i kuri viesbuti ves, jei Inn resort nespes baigti.
**tarkim man atrode, kad beprasmiski pokalbiai i kuri viesbuti ves, jei Inn resort nespes baigti.
* as naudos toje diskusijoje izvelgiau mazai tuscias zodziu saudymasis ir tik emocijos, norint irodyti ir taip, kas akivaizdu labiau pasidomejus paciais viesbuciais
**
O jeigu visi keleiviai išsiperka priority, kas tada ? Ar taip nebūna ?
QUOTE(NakedA @ 2013 07 01, 09:49)
O jeigu visi keleiviai išsiperka priority, kas tada ? Ar taip nebūna ?
Po sios diskusijos temoje visko gali buti, kad ir bus taip Juokauju! Teoriskai toks variantas galimas, bet manau praktiskai nepasitaikantis
Verciu psl. atgal ir tik aiskinimaisi kazkokie Norejau rasti ifo apie orus. Mergaites kiek dabar galetu buti Turkijoje laipsniu? Labai noriu nieko negalvoti, sesti ir istrukti is Lietuvos, tik baiminuosi, kad gali buti man dabar per karsta...
QUOTE(Arettele @ 2013 07 01, 13:41)
Verciu psl. atgal ir tik aiskinimaisi kazkokie Norejau rasti ifo apie orus. Mergaites kiek dabar galetu buti Turkijoje laipsniu? Labai noriu nieko negalvoti, sesti ir istrukti is Lietuvos, tik baiminuosi, kad gali buti man dabar per karsta...
Ketvirtadienį ir visą sav. atgal šalia Sidės buvo 32-35. Aš karščio LT negaliu akleti-alpėju nu jo, bet TR toks karštis manęs nebargino, degintis rie baseino neturėjau kantrybės, bet prie jūros net ne perkaršta
Gero poilsio