QUOTE(vejunai @ 2013 06 30, 14:50)
o ko man pykti
esu tiesmukiška, nes nemėgstų tų visų saldžių dalykėlių, kaip kitiems įtikti, kaip yra, taip ir rašau
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 30, 15:28)
Nereikia ir SM, mano drauges pirmas sakinys buvo - Turkija, nes ten viesbuciai su delfinais..
Man tai gaila tu uzdarytu gyvunu, tai net nezinau, ar noreciau
o apie kokius jūs čia uždarytus gyvūnus kalbate
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2013 06 30, 17:01)
JM kelintais metais, t.y. jau prieš kiek metu Jūs ilsėjotės Delfinuose ?
Juk kiekvienais metais viešbučiuose kažkas keičiasi, vieni į gerą kiti į prastesnę pusę ... be to personalo aptarnavimas irgi kai kur skiriasi jei vykstama pavasari ir sezono pabaigoje
jau senai mes ten buvome, bet aptarnavimas nesikeičia nei rudenį, nei pavasarį, jų "arkliukas" aptarnavime ir maiste
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2013 06 30, 17:22)
O aš net jei galėčiau sau leisti tiek kiek, na kad ir kiek J.M., vis tiek nepirkčiau tokių brangių viešbučių. Juk šitiek laiko praleidžia Jų šeima praleidžia ne jame. Bet matyt jiems to reikia.
Aš viešbutyje išbūti ir pusdienio nesugebu, norisi tiek daug pamatyti, patirti, o laiko vis maža
Anksčiau sakydavau kad man tenkina ir pats paprasčiausias, pigiausias viešbutis. Bet kai pasisvečiavau Sunside Beach Hotel praeitą rudenį, nuomonę pakeičiau. Kažkiek komforto reikia ir man,
nes keliaujant su palapinėmis mūsų šeima daugiau komforto turėdavome nei būnant tame viešbutyje
Jūs laaaabai klystate,nes mes visada išnaudojame visokias akcijas
Į Delphinus vykome irgi su akcija, o į visus kitus TR viešbučius irgi nemokėjome daugiau nei 4500lt už 10 dienų 3 asmenims
Ir iš ko nusprendėte, kad tarkim tą kartą mes viešbutyje praleidome mažai laiko
kaip tik per tas atostogas mums reikėjo viešbutinio poilsio su vaikais ir vykome tik į vieną ekskursiją ir kelias dienas šiaip pasiblaškėme po kelis miestus.Tad leiskite mums patiems nuspręsti ko mums reikia ir kiek mes norime ilsėtis pačiame viešbutyje.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 06 30, 17:58)
Cia tuscia diskusija, leisciau, neleisciau, pirkciau, nepirkciau... Kiekviena seima renkasi pagal savo poreikius ir galimybes. Mes galim sau leisti nusipirkti gera viesbuti, nors buname jame minimaliai laiko. Bet, jei galiu, kodel atostogu metu, turiu gyventi prasciau nei namuose...Ir jei, anot ZR, wc popierius bus su ranku darbo silko kvarbatkelem (cia labiausiai patiko mano vyrui, sake reitinguosim viesbucius nuo siol pagal tai
), tai mielai juo nusivalysiu...
Zinot, kame lietuviu tautos beda, kad skaiciuoja svetimus, o ne savus pinigus, del to ir kyla tokie pykciai ir bereiksmes diskusijos...