oho, kokios diskusijos užvirė
kažkaip skaitydama komentarus pasijutau kalta, kad pasipiktinau, pamačiuisibaisų chaosą. Man nieko netrūko, nei komforo, nei lėktuvas blogas buvo, nei aptarnaujančio personalo dėmesio.
Bėda, kad pirmą kartą skridau be vietų, bėda, kad nežinojau, kad čia visi kultūros principai paminami...Ir nieko dėtas pigumas, ekonomoiškumas. Tai tiesiog elementarus kultūtringumo veidas. Galbūt, pigiais skrydžiais skraido "kitokia" liaudis, bet ji mūsų visų atspindys. Dėl to ir liūdna, kad žmonėms yra norma, kad pigesnis skrydis reiškia visišką nekultūringumą, mu-ikišumą ir pan. Aš pigius skrydžius siprasdavau kitaip-komforto lėktuve stoka, mažesnis servisas, bagažo apribojimai, bet ne elementaraus elgesio normų ignoravimą.
Beje, nusileidus, lėktuvo įgula atisprašė už buvusius nesklandumus, tik , ar visi suprato, kad tie nesklandumai dėl mūsų pačių ir buvo.
Ir ačiū eskimutės vaikinui, jis mano bernužėlį nuramino, padrąsino, pasiūlydamas ipadą
O apie vaikus-mano dvynukai-abu po 7 metus, labai skirtingai reagavo sedėdami atskirai nuo tėvų, vienam buvo l. graudu, kitam -nieko tokio...
Bet, kas keliausite, juk nebūtinai turi pasikartoti chaosėlis, bet kokiu atveju-atpirks poilsis ir nusipelnytos atostogos