Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Na ir as ikisiu trigrasi biggrin.gif Mano pirmas skrydis buvo su Boingu, neskaitant vaikystes, kai tada viskas atrode kitaip, taip nelyginu. Bet po galingu boingu sedau i rainius ir nepajutai jokio soko g.gif Man asmeniskai, kas blogiausiai, tai verkiantys atskirti vaikai ir netelpantis bagazas lentynose.

Nors ir mane pratina nesistebeti kitu zmoniu veiksmais/mintim, bet vis tik.. gyvenam, lyginant su kitais, trecios klases lygmeny (na nera pas mus vidurines klases, nera, ta jau pripazista ir vastybiniu lygmeniu)... is ekonomisku butuku, mazesne dalis is nuosavu namu (lyginant su tais paciai vokieciais - tai namuciukais, kokiu pas juos net kaimuose nera, - ten namai), bet vat keliam problemas lygioj vietoj, kaip komfortas lektuve, kai to komforto kas diena visai neturim. Gal del to, kad labai didele pajamu dalis iseina toms atostogoms ir norim gauti uz ta kaina, ko nusipelne (nes issilavinimo lygiu, ta finansiskai zemiausia klase yra zyyyymiai aukstesne - ka vel sako tyrimai).. g.gif

Tai vat todel ta Lietuva tokia ir yra... g.gif

Tik vat baliai lektuve? Cia taip kai kurie suvokia atostogas? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 29, 19:02)
Na ir as ikisiu trigrasi  biggrin.gif Mano pirmas skrydis buvo su Boingu, neskaitant vaikystes, kai tada viskas atrode kitaip, taip nelyginu. Bet po galingu boingu sedau i rainius ir nepajutai jokio soko g.gif Man asmeniskai, kas blogiausiai, tai verkiantys atskirti vaikai ir netelpantis bagazas lentynose.

Nors ir mane pratina nesistebeti kitu zmoniu veiksmais/mintim, bet vis tik.. gyvenam, lyginant su kitais, trecios klases lygmeny (na nera pas mus vidurines klases, nera, ta jau pripazista ir vastybiniu lygmeniu)... is ekonomisku butuku, mazesne dalis is nuosavu namu (lyginant su tais paciai vokieciais - tai namuciukais, kokiu pas juos net kaimuose nera, - ten namai), bet vat keliam problemas lygioj vietoj, kaip komfortas lektuve, kai to komforto kas diena visai neturim. Gal del to, kad labai didele pajamu dalis iseina toms atostogoms ir norim gauti uz ta kaina, ko nusipelne (nes issilavinimo lygiu, ta finansiskai zemiausia klase yra zyyyymiai aukstesne - ka vel sako tyrimai)..  g.gif

Tai vat todel ta Lietuva tokia ir yra...  g.gif

Tik vat baliai lektuve? Cia taip kai kurie suvokia atostogas? g.gif  unsure.gif

Tiesa sakant verkiančių atskirtų vaikų dar nei karto nemačiau ir negirdėjau rolleyes.gif
O jei jau tie patys vokiečiai, ne iš mažų butukų suvažiuoja į TR, tai kokiu tikslu g.gif
Kitu atveju skridome mes su airbalticu iš Rygos (jungtinis skrydis su Tbilisiu) į Vilnių, tai baisuma "rodos"...nes ten kukurūznikas tiesiogine to žodžio prasme ( į priekį kitoks lektuvas skraidino, bet atgal matyt dėl keleivių skaičiaus buvo vat toks)
Gerai, kas be jokio rankinio ar su minimaliu, bet mums su fototechnika ir rankiniu, tai ne kas,...nes realiai mūsų rankinis netilpo pasidėti ten kur turėtų būti rankinis... ir ne mums vieniems.Sakytumėme viršijome, bet ne atitikome jų normas ir taisykles.
Ir kas keista ar ne keista. Bandant mums sutalpinti tą mūsų fototechniką ir rankinį patys lietuviai mums padėjo savo geranoriškais patarimais wub.gif Niekieno neprašomi, tiesiog matydami situaciją.Nepadėjome mes to rankinio vistiek, nes jis tiesiog netilpo, kaip ir daugeliui toje viršutinėje lentynoje, po kojomis pasidėjome, nors ten ir taip vietos nebuvo absoliučiai.
Ir skridome mes vistiek smagiai pabendraudami su aplinkiniais ir pasidalindami savais įspūdžiais ir nei kiek nei vienas neverkšlendami.Yra, kaip yra, gyvenime ir realybėje dar ne tiek visko būna ir nutinka.
Ir gerai pasakyta kad norima komfortą įsivaizduojamo, kai atiduodama didelė dalis atostogoms ir kai to komforto neturima kasdienybėje.


Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 29, 19:02)
Tik vat baliai lektuve? Cia taip kai kurie suvokia atostogas? g.gif  unsure.gif

Tai gerai, kad tik lektuve, o kai tas "balius" tęsiasi visas atostogas doh.gif ir išsiblaivoma tik kelios dienos prieš grįžimą namo..na ir kas...realiai kas kaip suvokia tas taip atostogauja, svarbu netrukdo 4u.gif Bet jei trukdo realiai, tai jau kas kita doh.gif esame visokių situacijų turėję, kai teko tramdyti MB ir lektuve įsismarkavusius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 29, 21:23)
Tiesa sakant verkiančių atskirtų vaikų dar nei karto nemačiau ir negirdėjau rolleyes.gif


Tai va, o as maciau apsiasarojusius vaikus, vaizdas ne koks verysad.gif Vat ir eik paskutinis su vaiku vildamasis, kad tave uzleis.. deja.. ne visada..


Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 29, 19:41)
Tai va, o as maciau apsiasarojusius vaikus, vaizdas ne koks  verysad.gif Vat ir eik paskutinis su vaiku vildamasis, kad tave uzleis.. deja.. ne visada..

kokio amžiaus tie vaikiukai unsure.gif
iš kitos pusės, negi neįmanoma tėveliams su itin mažais vaikais paprašyti kitų keleivių, kad leistų apsikeisti vietomis, kad sedėtų su savo mažais vaikais g.gif nemanau, kad aplinkui vien kokie "žvėrys" ir nesupratingi schmoll.gif dar tokių nesutikau ir nemanau, kad aktyviai prašant to nepadarytų schmoll.gif
Dar beje reiktų ir vaikų amžių išsiaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 29, 21:57)

Dar beje reiktų ir vaikų amžių išsiaiškinti mirksiukas.gif


nu maniskiui 14, manau baisiai neverktu - bet tikrai vaikui streso butu, jei reiktu sedeti atskirai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 29, 20:02)
nu maniskiui 14, manau baisiai neverktu - bet tikrai vaikui streso butu, jei reiktu sedeti atskirai blush2.gif

pasedėti lektuve 14 metų vaikinui būtų stresas blink.gif na realiai tai man nesuvokiama mirksiukas.gif matyt mano vaikai ne tokie išlepę tongue.gif ir "jautrūs". Maniškis sūnus nuo 9 metų karinėje stovykloje būdavo pats vienas thumbup.gif ir dar patenkintas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 29 birželio 2013 - 21:10
QUOTE(NakedA @ 2013 06 29, 19:16)
Cha, Jūs į poilsinę varėt, gal todėl visi sublūdę, mes tai iš darbų, iš užsienio namus aplankyti  biggrin.gif
Neteigiu, kad nebūna, sakau, kad man nebuvo nė sykio  smile.gif

Taip Maljorka buvo poilsine, bet teke taip pat su darbu skirsti raynairu, analogiska situacija. Tikrai nesiskiria nieks schmoll.gif cia ne mano vienos toks pat pastebejimas buvo. Visi pirkti del tokiu tvarku lektuvuose, nes patys pasiodaro sau problematisku situaciju.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 29, 22:06)
pasedėti lektuve 14 metų vaikinui būtų stresas blink.gif na realiai tai man nesuvokiama :mirksiukas  matyt mano vaikai ne tokie išlepę tongue.gif ir "jautrūs".


prie ko cia jautrumas ir islepimas g.gif jus gal daznai lektuvais keliaujat, gal jusu vaikams tai kasdienybe - maniskiai ne tiek daug tampyti - tad jiems butu stresas... Be to - pasitaiko kad ir pykina, ar siaip salia "nemaloni" kompanija - kuri "linksminasi" - bet kokiu atveju, manau vaiku vieta salia tevu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 29, 20:09)
bet kokiu atveju, manau vaiku vieta salia tevu blush2.gif

viskam ribos ir bambagyslės nutraukimas mirksiukas.gif nepykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 29, 22:11)
viskam ribos ir bambagyslės nutraukimas mirksiukas.gif nepykit mirksiukas.gif


neturiu uz ka pykt, tik kiekvienam vaikui tas procesas skirtingu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 29, 20:16)
neturiu uz ka pykt, tik kiekvienam vaikui tas procesas skirtingu laiku mirksiukas.gif

beabejo, visos mamos pergyvena už savo vaikus, net kai jie suaugę :4u
vat kai kurie italai "vaikai" iki 35 metų su savo ir iš savo tėvelių gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 29 birželio 2013 - 21:25
QUOTE(vejunai @ 2013 06 29, 22:07)
Taip Maljorka buvo poilsine, bet teke taip pat su darbu skirsti raynairu, analogiska situacija. Tikrai nesiskiria nieks  schmoll.gif cia ne mano vienos toks pat pastebejimas buvo. Visi pirkti del tokiu tvarku lektuvuose, nes patys pasiodaro sau problematisku situaciju.

Tada Jums pasitaikė taip. Nemalonu, jei viskas vyksta taip kaip aprašė kai kurios narės ph34r.gif Matyt nuo žmonių priklauso, ir nesvarbu ar tai brangi ar pigi kelionė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 29 birželio 2013 - 21:24