Įkraunama...
Įkraunama...

Homoseksualai ir kiti...

man kraupu, kad pvz norvegams taip neatrodo. vat musu lietuviu vaikis, is konfliktiskos seimos, atiduotas geruolemsnorvegams lesbietems. skaitet turbut ar girdejot. ir valandos ribojamos lankymui. greit isvis nebus galimybes susitikti, nes vaikas planuojamas ivaikinti.
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 26, 13:45)
O Jūs turite sąrašą asmenų, kurie gali nurodinėti, ir norite sutikrinti, ar aš ten esu? Kaip visuomenės narys išsakau savo nuomonę viešame forume. Tikiuosi, kad visuomenė atsižvelgs į šią nuomonę ir nekeis savo nuostatų ("nurodymų"), kad netradicinės seksualinės orientacijos žmonėms nėra leista įvaikinti.
Kuomet heteroseksualų paradai dar nerengiami, pareiškiu savo nuomonę čia.
Papildyta:
given444, viskas paprasta:

Atimti vaiką iš motinos - didesnė blogybė vaikui nei jo, gal būt, netradicinė seksualinė orientacija. Be to, demografiniu požiūriu, gerai, jei vaikas aplamai gimsta (kalbu apie europines realijas, aišku).

O dažnai girdimi argumentai kad geriau vaikas auga gėjų šeimoje nei globos namuose... Na, ką aš galiu pasakyti? Kaukaze, kiek teko girdėti, globos namų nėra, ir kažkaip be gėjų šeimų apsieina... Tokia jau mūsų visuomenė, kad atsiranda vaikų be tėvų. Bet gal ne iš to galo problemą sprendžiame?

As net neisivaizduoju kad gali but toks sarasas, apskritai, man yra nesuvokiama, kaip kazkas is gatves, ar dar kur, gali kazkam nurodinet kaip gyvent, kaip galvot, kaip elgtis, kas jam turi but normalu, o kas iskreipta. Cia Stalino laikais taip buvo, bet jie jau praeityje wink.gif
Kalbant apie vaikus, tai irgi, toks jausmas, kad homofobai bijo, jog gejams gavus leidima isivaikint, tuoj pat visi ir begs i vaiku namus ieskoti sau "aukos" kuriai stengsis pakeisti ju sexualine orentacija biggrin.gif Tikrai netikiu tuo. Taip, isivaikint noretu gal jau pagyvene zmones (kalbu apie vyrus), nes kol jauni, tai tikrai retam kuriam noretusi vaiku. Tai sakau remdamasisi bendravimu su homosexualias ir matydamas kaip jie gyvena.
Baimes akys dideles wink.gif
Ai, dar kalbant apie paradus... Uzmusa komentarai, neva va, mes, heterosexualiai tai nerengiam jokiu paradu... Tai kame problemos, renkit, suburkit kokia bendraminciu grupe ir i prieki, visiems pramoga bus wink.gif O gal kyla pyktis ir nepasitenkinimas, kad kitos orentacijos atstovai jau apsove ir pirmi sumane tokias eitynes? Sakysit akis drasko, nepatinka matyt tokius renginius, tai kas vercia eit? Bus juk vasara, varykit prie ezero ir rami galva bus, patys pasiilsesit ir nervu nieks negadins. Tarkim as netikintis, ir krikscionybe man apskritai vienas graziai ipakuotu blogiu, buvau senamiestyje, o ten matyt kazkokie atlaidai, ar dar kazkas, eina, dainuoja, nesa savo paveikslus... Tai ka, man irgi dabar pradet draskytis, kad uzdraudziam, nenoriu kad mano vaikai tai pamatytu, nes dar sugalvos kokia dukra i vienuolyna istot biggrin.gif Juk pagalvoje apie si pvz, pasakysit - absurdas, as tam irgi pritarsiu, bet tokiu atveju pagalvokit ir apie sexualiniu mazumu eitynes, ar ne ta pati absurda patys deklaruojat wink.gif
Atsakyti
OMG, koks infantiliškumas... Staliną dar pripaišė :)

Bet kurį visuomenė nustato sau elgesio taisykles, ir jei vienas individas nenori jų laikytis, gali pasirinkti - arba bandyti keisti visuomenes taisykles teisėtu būdu (o kol nepakeistos - jų laikytis), arba palikti visuomenę, arba gyventi (visuomenei leidus) izoliuotai nuo jos (kalėjime). Nesakau, kad tas individas būtinai blogas, o taisyklės geros, bet tai bendros taisyklės, ir tikrai ne Stalino sugalvotos :)

Taigi, demokratija pasireiškia tuo, kad niekas nesodina į kalėjimą žmonės, agituojančius suteikti netradicinėms orientacijos žmonėms daugiau teisių (pvz., dar galima būtų siekti monogamijos panaikinimo, leidimo viešumoje vaikščioti nuogiems ir t.t.), bet jau visuomenei (kurią sudaro žmonės iš gatvės, tame tarpe ir tokie kaip aš) spręsti, ar atsižvelgti į siūlymus ar ne.
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 27, 10:15)
OMG, koks infantiliškumas... Staliną dar pripaišė smile.gif
Taigi, demokratija pasireiškia tuo, kad niekas nesodina į kalėjimą žmonės, agituojančius suteikti netradicinėms orientacijos žmonėms daugiau teisių (pvz., dar galima būtų siekti monogamijos panaikinimo, leidimo viešumoje vaikščioti nuogiems ir t.t.), bet jau visuomenei (kurią sudaro žmonės iš gatvės, tame tarpe ir tokie kaip aš) spręsti, ar atsižvelgti į siūlymus ar ne.

Tokiu atveju as nesupranytu kokioje visuomeneje tamsta gyventa. Jei tai kokiu Pagegiu visuomene, tada dar galiu suprast mestelta pareiskima, jog visi zmones privalo homosexualus laikyti ligoniais ir ju nekest, bet kalbant globaliai, ar kartais si nuomone nesikerta su visuotinai pripazinta norma, kad homosexualizmas nera liga ir tokie zmones privalo buti pilnavercia visuomenes dalimi? Tad ar nereiktu tamstai skirt to pacio komentaro dalies?
Bet kurį visuomenė nustato sau elgesio taisykles, ir jei vienas individas nenori jų laikytis, gali pasirinkti - arba bandyti keisti visuomenes taisykles teisėtu būdu (o kol nepakeistos - jų laikytis), arba palikti visuomenę, arba gyventi (visuomenei leidus) izoliuotai nuo jos (kalėjime). Nesakau, kad tas individas būtinai blogas, o taisyklės geros, bet tai bendros taisyklės, ir tikrai ne Stalino sugalvotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 06 27, 18:32)
Tokiu atveju as nesupranytu kokioje visuomeneje tamsta gyventa. Jei tai kokiu Pagegiu visuomene, tada dar galiu suprast mestelta pareiskima, jog visi zmones privalo homosexualus laikyti ligoniais ir ju nekest, bet kalbant globaliai, ar kartais si nuomone nesikerta su visuotinai pripazinta norma, kad homosexualizmas nera liga ir tokie zmones privalo buti pilnavercia visuomenes dalimi? Tad ar nereiktu tamstai skirt to pacio komentaro dalies?

O kodel ju nekest butinai ? Jug cukriniu deabetu serganciu zmoniu niekas nesmerkia. O kas del ligos, tai aisku, jai neina isgydyti, nors ilga laika buvo gydoma, tai lengviausias kelias pripazinti kad tai nera liga. Tai niekas ju neisbraukia is visuomenes sarasu, tegul jie buna smile.gif bet vel, kas liecia vaiku, tai, jai jau pasirinkai buti pederastu, tai prasau susitaikyk su tuo, kad neturesi vaiku, nors gali turet (su moterim). Lesbietem lengviau, yra dirbtinio apvaisinimo klinikos ir pan. O jaigu cia kaip given444 rase genetika (nors man idomu kaip persiduoda tie genai, kai homoseksualai nesidaugina), tada viskas aisku, gamta naikina tai kas nereikalinga, kadangi del nesugebejimo daugintis jie turi isnykt. Beje radau viena toki youtubei:
http://www.youtube.c...h?v=jTxJY3NmrkU
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2013 06 28, 06:54)
O kodel ju nekest butinai ? Jug cukriniu deabetu serganciu zmoniu niekas nesmerkia. O kas del ligos, tai aisku, jai neina isgydyti, nors ilga laika buvo gydoma, tai lengviausias kelias pripazinti kad tai nera liga. Tai niekas ju neisbraukia is visuomenes sarasu, tegul jie buna smile.gif bet vel, kas liecia vaiku, tai, jai jau pasirinkai buti pederastu, tai prasau susitaikyk su tuo, kad neturesi vaiku, nors gali turet (su moterim). Lesbietem lengviau, yra dirbtinio apvaisinimo klinikos ir pan. O jaigu cia kaip given444 rase genetika (nors man idomu kaip persiduoda tie genai, kai homoseksualai nesidaugina), tada viskas aisku, gamta naikina tai kas nereikalinga, kadangi del nesugebejimo daugintis jie turi isnykt. Beje radau viena toki youtubei:
http://www.youtube.c...h?v=jTxJY3NmrkU

AIDS irgi neisgydo, kiek zinau, tai gal irgi verta isbraukt is ligu sarasu, juk tokia tamstos "logika" smile.gif
Na taip, smerkimo ir neapykantos nulis biggrin.gif Cia gal istatymas siek tiek apramino homofobus, nes dabar uz siulymus isnaikint, iszudyt jau ir bauda gali gaut, o jei to nebutu? Sekantis zingsnis leist daliai visuomenes susidorot su jiems neitinkanciais? Visa laime kad dar yra siek tiek protingu zmoniu Lietuvoj, nes kai pasiskaitai komentarus, toks ispudis jog "runkeliai valdo" .
O tu manai maza tokiu uzsislaptinusiu geju, kurie turi sukure seimas, zmona, vaikai... O pagave laisva momenta bega pas koki meiluzi i lova. Tokia seima jau kaip ir normali, tevai vaikus augint gali. Na niekaip nesuvokiu jusu vertinimo kriteriju. Zmogus gali but ir paskutine padugne, bet jei sukuria santykius su priesingos lyties atstovu, tai visos teises jam i rankas, na gal tik piktos bobutes pirstu pagrumos, jei suzinos jo uzklasine veikla, svarbu kad seimoje vyras ir zmona butu.
Maziau ziuret i zmones reikia per sexualumo prizme, svarbu kad zmones is visdaus geri butu, o ne kaip, kiek, kada ir su kuo mylisi, bei myli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermario: 28 birželio 2013 - 09:31
QUOTE(supermario @ 2013 06 27, 18:32)
Tokiu atveju as nesupranytu kokioje visuomeneje tamsta gyventa. Jei tai kokiu Pagegiu visuomene, tada dar galiu suprast mestelta pareiskima, jog visi zmones privalo homosexualus laikyti ligoniais ir ju nekest

Aš gyvenu Lietuvos Respublikoje (valstybė - tai yra viena iš visuomenės organizavimo formų), kurioje, bent kol kas, homoseksualiems žmonėms neleidžiama sudaryti santuokos ir įvaikinti vaikų. Istorijoje būta ir kitokių visuomenių, apie kai kurias Biblijoje parašyta. Homoseksualumas oficialiai nėra laikoma liga, ir tai, mano nuomone, yra klaida, nes taip, aš manau, kad homoseksualumas - nėra normalu ir, vėl gi, mano nuomonė, visuomenė privalo laikyti tai liga. Arba, gerai, "liga" - medicininis terminas, jei jau medikai sutarė, kad tai nėra liga, paliekame tai jiems. Bet kad tai NĖRA normalu, tai joks medikas ar gėjų aktyvistas nepaneigs, tuomet vietoj "liga" vartokime "iškrypimas".

Nes, pvz., kas yra zoofilija, nekrofilija, pedofilija ar homoseksualumas? Gal tai ir nėra ligos, jei medikai tai tvirtina, bet tai - absoliučiai vienodo lygio iškrypimai, kurie skiriasi tik tuo, kad, homoseksualumo atveju, tai yra dviejų aiškiai savo veiksmus suprantančių asmenų reikalas, todėl ir negali būti baudžiamas. Bet kai kalba eina apie trečius asmenis (vaikus) - atsiprašome.

Dėl "nekęsti" tai čia Jūsų, turbūt, apkasų sindromo nukamuoto, samprotavimai. Nekęsti ligotus žmones - žema. Taip pat, kaip jau rašiau, nesu prieš tai kad tokiems žmonėms leistų oficialiai įforminti jų partnerystę. Tik esu prieš žodžio "santuoka" vartojimo, dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių Alytuje pagamintas gėrimas negali vadintis šampanu.

Papildyta:
QUOTE(supermario @ 2013 06 28, 10:31)
O pagave laisva momenta bega pas koki meiluzi i lova. Tokia seima jau kaip ir normali, tevai vaikus augint gali.

Nėra tokia šeima visiškai normali (kad ir bet kuri tarpusavyje nesutarianti šeima), bet vaikas joje mato ir tėtį ir motiną, jei vyras savo meilužes ar meilužius į namus neatsiveda, tai jo seksualinis gyvenimas - jo asmeninis reikalas. Gal žmonos ir gaila, jei myli vyrą, o jei nemyli - tai gal kaip tik, kitos tik pavydėti gali - visi hetero vyrai - jos, vyras neprieštaraus :)

QUOTE(supermario @ 2013 06 28, 10:31)
Zmogus gali but ir paskutine padugne, bet jei sukuria santykius su priesingos lyties atstovu, tai visos teises jam i rankas

Kokios teisės? Kas yra "padugnė"? Jei ta padugnė muša žmoną ir vaikus, tai įstatymai tokius atvejus numato. O jei jis, padugnė, apgaudinėja (eksploatuoja, dar ką nors...) kitus ir viską į šeimą neša, tai kodėl jam neleidus vaikų auginti?
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 06 28, 09:31)
AIDS irgi neisgydo, kiek zinau, tai gal irgi verta isbraukt is ligu sarasu, juk tokia tamstos "logika" smile.gif
Na taip, smerkimo ir neapykantos nulis biggrin.gif Cia gal istatymas siek tiek apramino homofobus, nes dabar uz siulymus isnaikint, iszudyt jau ir bauda gali gaut, o jei to nebutu? Sekantis zingsnis leist daliai visuomenes susidorot su jiems neitinkanciais? Visa laime kad dar yra siek tiek protingu zmoniu Lietuvoj, nes kai pasiskaitai komentarus, toks ispudis jog "runkeliai valdo" .
O tu manai maza tokiu uzsislaptinusiu geju, kurie turi sukure seimas, zmona, vaikai... O pagave laisva momenta bega pas koki meiluzi i lova. Tokia seima jau kaip ir normali, tevai vaikus augint gali. Na niekaip nesuvokiu jusu vertinimo kriteriju. Zmogus gali but ir paskutine padugne, bet jei sukuria santykius su priesingos lyties atstovu, tai visos teises jam i rankas, na gal tik piktos bobutes pirstu pagrumos, jei suzinos jo uzklasine veikla, svarbu kad seimoje vyras ir zmona butu.
Maziau ziuret i zmones reikia per sexualumo prizme, svarbu kad zmones is visdaus geri butu, o ne kaip, kiek, kada ir su kuo mylisi, bei myli.

Nepyk, bet tavo homoseksulų gynimas jau daros juokingas. Nu tegu jie dulkinasi su kuo nori, ir kai to nedemonstruoja viešai man tai netrugdo. Aš jug nebėgu vism pasauliui pasakoti kokia poza megstu mylėtis ar kokias moteris mėgstu. Čia mano reikalas. Tai tegu ir jie dulkinasi tyliai.
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 28, 10:49)
Aš gyvenu Lietuvos Respublikoje (valstybė  - tai yra viena iš visuomenės organizavimo formų), kurioje, bent kol kas, homoseksualiems žmonėms neleidžiama sudaryti santuokos ir įvaikinti vaikų. Istorijoje būta ir kitokių visuomenių, apie kai kurias Biblijoje parašyta. Homoseksualumas oficialiai nėra laikoma liga, ir tai, mano nuomone, yra klaida, nes taip, aš manau, kad homoseksualumas - nėra normalu ir, vėl gi, mano nuomonė, visuomenė privalo laikyti tai liga. Arba, gerai, "liga" - medicininis terminas, jei jau medikai sutarė, kad tai nėra liga, paliekame tai jiems. Bet kad tai NĖRA normalu, tai joks medikas ar gėjų aktyvistas nepaneigs, tuomet vietoj "liga" vartokime "iškrypimas".

Nes, pvz., kas yra zoofilija, nekrofilija, pedofilija ar homoseksualumas? Gal tai ir nėra ligos, jei medikai tai tvirtina, bet tai - absoliučiai vienodo lygio iškrypimai, kurie skiriasi tik tuo, kad, homoseksualumo atveju, tai yra dviejų aiškiai savo veiksmus suprantančių asmenų reikalas, todėl ir negali būti baudžiamas. Bet kai kalba eina apie trečius asmenis (vaikus) - atsiprašome.

Dėl "nekęsti" tai čia Jūsų, turbūt, apkasų sindromo nukamuoto, samprotavimai. Nekęsti ligotus žmones - žema. Taip pat, kaip jau rašiau, nesu prieš tai kad tokiems žmonėms leistų oficialiai įforminti jų partnerystę. Tik esu prieš žodžio "santuoka" vartojimo, dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių Alytuje pagamintas gėrimas negali vadintis šampanu.

Papildyta:
Nėra tokia šeima visiškai normali (kad ir bet kuri tarpusavyje nesutarianti šeima), bet vaikas joje mato ir tėtį ir motiną, jei vyras savo meilužes ar meilužius į namus neatsiveda, tai jo seksualinis gyvenimas - jo asmeninis reikalas. Gal žmonos ir gaila, jei myli vyrą, o jei nemyli - tai gal kaip tik, kitos tik pavydėti gali - visi hetero vyrai - jos, vyras neprieštaraus smile.gif
Kokios teisės? Kas yra "padugnė"? Jei ta padugnė muša žmoną ir vaikus, tai įstatymai tokius atvejus numato. O jei jis, padugnė, apgaudinėja (eksploatuoja, dar ką nors...) kitus ir viską į šeimą neša, tai kodėl jam neleidus vaikų auginti?

Viskas labai subjektyvu. Siu santykiu nenormaluma remiat kazkokia tai gamta, neva tokie zmones negali susilaukti palikuoniu. Dabar juk visai kiti laikai, seimos po viena vaika pasigimdo, kitos isvis ju nenori, suprantu, pokario laikotarpiu, butu gal aktualu pagerint demografine situacija, o dabar?
Kalbant apie vaikus ar santuoka, tai negi sunku suvokt, jog principinis klausimas, nes jie nori tokiu paciu teisiu kaip ir mes hetero, bet kazkodel isivaizduojama, jog leidus tuoktis bus suterstas santuokos institutas. *****, yra kur kas baisesniu dalyku pasaulyje, kurie tersia santuokos varda, kad ir tas pats smurtas seimoje, nesiskaitymas, melas, isnaudojimas. Apskritai, dabar kai reikalas susijes tapo su sex mazumom, kai kurie asmenys is santuokos kazkoki staba nori padaryt. Vaiku isivaikinimas, jau rasiau, nebus juk taip, kad gavus leidima susidarys milziniskos homosexualu eiles prie vaiku namu, bet jie juk irgi nori turet tokia teise, nors gal ja pasinaudos tik labai mazas procentas.
Papildyta:
QUOTE(FokerWolf @ 2013 06 28, 11:46)
Nepyk, bet tavo homoseksulų gynimas jau daros juokingas. Nu tegu jie dulkinasi su kuo nori, ir kai to nedemonstruoja viešai man tai netrugdo. Aš jug nebėgu vism pasauliui pasakoti kokia poza megstu mylėtis ar kokias moteris mėgstu. Čia mano reikalas. Tai tegu ir jie dulkinasi tyliai.

Na man tikrai idomu pasidare, kokiu budu jie viesina su kuo miega, kam cia pasakojasi kokias pozas megsta? Sorry, bet nors ir nemazai geju pazistu, bet kazkaip niekada dar nei vienas nepuole man pasakot savo sexualiniu nuotykiu ir patirciu, ko tikrai nepasakyciau apie hetero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 06 28, 13:30)

Na man tikrai idomu pasidare, kokiu budu jie viesina su kuo miega, kam cia pasakojasi kokias pozas megsta? Sorry, bet nors ir nemazai geju pazistu, bet kazkaip niekada dar nei vienas nepuole man pasakot savo sexualiniu nuotykiu ir patirciu, ko tikrai nepasakyciau apie hetero  lotuliukas.gif

O kas tuose paraduose vyksta, kai pamačiau Vokietijos gejų paradą pasidarė švelniai tariant šlykštu. Kažkaip normalūs vyrai nuogom šiknom po gatves nevaikšto.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 06 28, 15:56)
O kas tuose paraduose vyksta, kai pamačiau Vokietijos gejų paradą pasidarė švelniai tariant šlykštu. Kažkaip normalūs vyrai nuogom šiknom po gatves nevaikšto.

O tai kas vercia ziuret? Laiko automata prie galvos kas nors? Nenori, neziurek, tavo teise rinktis wink.gif O jei ziuri, vadinasi idomu wink.gif bigsmile.gif
Ok, pliko vyrisko uzpakalio nieks nemate, i pirtis nevaikstot, i papludymius matyt taip pat, kad toks vaizdas sokiruoja, ir apskritai, kaip plikas uzpakalis asocijuojasi su skelbimu kaip ir kokiom pozom zmones mylisi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 06 28, 16:56)

Na del sito as nieko nesakau, dziugu, kad yra tokiu kuriems nesvarbi aplinkiniu nuomone. "...seimos po viena vaika pasigimdo" butent pasigimdo, jai gejai galetu gimdyt niekas jiems nieko nesakytu. Va lesbiete pasigimde sau, niekas jai ne puse zodzio nesake. Bet vaikai lieka vaikais, jie viska supranta bei isisavina. Pvz as savo vaika mokinu, kad kai laizosi du vyrai tai nera normalu ! O viskas krypsta link to, kag greitai ir mokyklose prades vaikus mokinti, kad vyrui laizytis su vyru, normalu, kad seima tai "du teciai" (butu idomu paklausyti, kaip jie vaikui aiskina is kur jis atsirado ir kodel jis neturi mamos) ir t.t. taigi ir taip dauguma ju nesmerkia, ko jie dar nori ? ziuriu, kad kuo daugiau jiems leidi duo smarkiau ant galvos pradeda lipti.O kas del genetikos tai homosex tikrai isnyktu, nes vistiek kad ir koks ten uzsislaptines buni, vistiek atsira drasuoliu kuris pareiskia esa gejus ir vsio linija nutruksta. Sudas cia o ne igimtas dalykas.

Sedi Serlokas Holmsas ir ruko pypke. Uz lango praeina garsiai rekianciu zmoniu minia.
- Kas ten dedasi uz lango Vatsonai ?
- Ten gejai, protesto akcija surenge...
- O ko jie nori ?
- Nori ,kad jiems leistu laisvai buciuotis ir myletis vienas su kitu ir dar ,kad zmones juos toleruotu...
- O ka ? jiems neleidzia ? netoleruoja ?
- nu... siaip leidzia ir toleruoja, pone...
- Tai ko jie rekauja ?
- Nu... piderastai pone...
Atsakyti