Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 07 02, 15:17)
Jei sloga būtų skaidri nuolat tekanti, kutenanti nosį, lydima dažno čiaudulio tada suprantu kad antihistamininiai padėtų, bet dabar tikrai nebus jokios įtakos. Jūsų vietoje eičiau pas LOR dėl adenoidų ir nosies tepinėlio. O būna kad po kosulio ką išpūstų ar ne? Ar vaikas pasiskundžia pilvo skausmais, kaip dažnai?

Jei vartojat nuo kovo nasonex ir neveikia, t.y. negerėja, jūsų vietoje nevartočiau, suvarysit vaikui nosies gleivinę, juk hormonas labai ją plonina.

ne tokie simptomai retai būna, dažniau paburkimas. pas Lor buvom prieš mėnesį, dabar rudenį eisim
išpučia labai mažai, beveik nieko, tik kad užsikimšę o gal paburkę kvėpavimo takai
pilvo? niekada

bet atseit mes ta ir turim tuo nasanexu daryt ploninti priaugusius adenoidus. arba aš neteisingai supratau lor, nors ir kitai draugei mano vaikui yra išrašę nasonex adenoidų ploninimui, nes du kart jau operuota buvo
Atsakyti
Ar nasonexas plonina adenoidus tikrai nežinau. Kalbėdama apie gleivinės plonėjimą turėjau omenį kad plonina ir pažeidžia tą viršutinį gleivinęs sluoksnį kuris apsaugo nuo infekcijų, be to plonina kraujagyslių sieneles, gali prasidėti kraujavimas iš nosies ir pan. Dėl Nasonexo įtakos adenoidams nežinau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 07 02, 15:42)
Ar nasonexas plonina adenoidus tikrai nežinau. Kalbėdama apie gleivinės plonėjimą turėjau omenį kad plonina ir pažeidžia tą viršutinį gleivinęs sluoksnį kuris apsaugo nuo infekcijų, be to plonina kraujagyslių sieneles, gali prasidėti kraujavimas iš nosies ir pan. Dėl Nasonexo įtakos adenoidams nežinau.

pas ji tai gerklos kovoja su uždegimu, o gerklos...siaubas kaip padidėjusios, tikrai maniau , kad reiks operuoti, bet Lor sako, kad taip turi būti
dėl kraujavimo iš nosies,kaip ir nieko tokio nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 07 02, 10:55)
pas mus tas pats, yra AR, adenoiditas II laipsnio, nasanex purškiasi ir apsižiūrėjau,kad tevegil jau 6 dienas duodu, nes mane jau pačia erzina, kad kiekvienas rytas prasideda vaiko kosuliai, pykčiu ir kol neiškosto, tol pyksta. šiaip jau buvo pasilikus tik šiaip užgulus nosytė, o pastaruoju metu (gerai pasimalus prie žolės) ir kosuliai prasidėjo (BA nėra). gal čia zirteco paduot, nors jau prieš tai du mėn ištisai gėrė....siaubas, vasara...

Buvom pas LOR pavasari, del adenoidu jokiu problemu. Nasonexa israse pulmonologe menesiui, bet papurskiau tik kelias dienas, paskui nutraukiau, nes nemaciau jokio poveikio. Jam ir slogos nebuvo akivaizdzios, kaip supratau rinita mums diagnozavo vien del to, kad yra alergija dulkiu erkutems, nes gerkles jam niekas netikrino, kai rase diagnoze. Paskui dar karta lankemes las pulmonologe, klausiau ar reikia purksti nasonex. Sake ne. Tai nezinau ka cia mums daryti. Gal praeis savaime, jei ne, tai rasysimes pas LOR.
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 07 02, 18:12)
Buvom pas LOR pavasari, del adenoidu jokiu problemu. Nasonexa israse pulmonologe menesiui, bet papurskiau tik kelias dienas, paskui nutraukiau, nes nemaciau jokio poveikio. Jam ir slogos nebuvo akivaizdzios, kaip supratau rinita mums diagnozavo vien del to, kad yra alergija dulkiu erkutems, nes gerkles jam niekas netikrino, kai rase diagnoze. Paskui dar karta lankemes las pulmonologe, klausiau ar reikia purksti nasonex. Sake ne. Tai nezinau ka cia mums daryti. Gal praeis savaime, jei ne, tai rasysimes pas LOR.

aš mergaitei purškiu tik periodiškai, kai sloga, jai per pora savaičių kartais greičiau baigėsi, o va sūnui purškiu ir purškiu...aš irgi jau laukiu vizito pas lor, nes beprasmiška man situacija atrodo. pusė metu sloga tokia kartais mažesnė, kartais didesnė, kartais su kosuliai kartais be bet praktiškai ištisai, gal tikrai adenoiidų operacija padėtu...
Atsakyti
Laba,
Turiu klausimą. Flixotide 60 doziu. Naudojom ilgai. Jau kaip ir turėjo baigtis. Kaip suprasti, kada baigiaisi inhaliaciniai vaistai? Mes naujokai tame, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2013 07 03, 12:31)
Laba,
Turiu klausimą. Flixotide 60 doziu. Naudojom ilgai. Jau kaip ir turėjo baigtis. Kaip suprasti, kada baigiaisi inhaliaciniai vaistai? Mes naujokai tame, ačiū.

šiaip ten būna daugiau nei 60 dozių, kai baigsis tai tada niekas nesipurkš. šiaip aš visada išsirašau į priekį, kad jai ka būtu namie
Atsakyti
O aš pradėjus naują flakonėlį užsirašau ant jo datą, ir seku kada duodu du kartus, nuo kada tik vieną. Purškiasi vaistai tikrai daugiau nei 60 kartų, bet jau ne vieną kartą esu pastebėjus, kad besibaigiant 60 dozių vaistų pasipurškia mažiau ir vaikui atsinaujindavo kosuliai, kurie baigdavosi vos po dviejų dozių iš naujo flakonėlio. Beto kai daug kartų jau esu pirkus pastebėjau, kad kartais papluola nekokybiškas antgalis (ta oranžinė dalis), kuris purškiant tarsi užsikerta, trakšteli, tai tam atvejui turiu nuo seno flakonėlio gera antgaliuką ir papuolus nekokybiškam jį keičiu senu, nes per užsikirtimą regis nepilna dozė išsipurškia.
Atsakyti
Bevarde, prašau pakomentuok: mano sūnus jau be to, kad ryte kosto kosėja ir naktį ir taip kad toks jausmas atsikosėti negali, atrodo toks apsunkintas kvėpavimas, nors pačios obstrukcijos (šiurkštaus kvėpavimo) nesigirdi, daviau net ventolino iš sesės, nes kitaip ištisai kosėtu. gal mums reikia pas pulmonologę tikslinti diagnozę vien tam, kad iš sesės vaistų nevogti? g.gif ir šiaip sakau erzina jau tie kosuliai, sesė su BA geriau laikosi, nei jis su AR. davinėjau klemastina, pokyčio jokio, gal ceteriziną atnaujinti? ar čia jau ir monkasta gerai būtu, kad į plaučius nesiristu tie nešvarumai doh.gif
treč eisiu pas gyd, pasitarsiu, bet iki to...
Atsakyti
Pulmonologo konsultacija nepakenktų. Kosulys iš gerklės ar tarsi duslus iš giliau? jei iš giliau ir nėra dar švilpimo tai nusipirk Husteel lašiukų duok po 10 lašiukų kas 15 min i vandens šaukštelį taip dvi val po to kas pusvalandį, turėtų padėt atkosėt šlapiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 05 liepos 2013 - 09:45
QUOTE(bevardė @ 2013 07 05, 10:45)
Pulmonologo konsultacija nepakenktų. Kosulys iš gerklės ar tarsi duslus iš giliau? jei iš giliau ir nėra dar švilpimo tai nusipirk Husteel lašiukų duok po 10 lašiukų kas 15 min i vandens šaukštelį taip dvi val po to kas pusvalandį, turėtų padėt atkosėt šlapiai.

iš giliau, tarsi negali atsikosėti. kosėja drėgnai, ir tik ryte, kartais nakti, bet koks kosulis tarsi sekretą po kvėpavimo takus tampytu
Atsakyti
a tada husteel netiks, o neduodi kokio Fluditec sirupo?
Atsakyti