Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 06 25, 16:14)
po kiek vakarais purksi?

Aš bent šį kartą dariau taip:

2 sav 2X125 (ryte ir vakare) (tai tas laikas kurį pilnai vartojami vaistai, jis gali trukti ir kelis mėnesius o ne dvi sav., maniškis šį kartą po dviejų sav buvo sveikutėlis)
tada mažinimas:
3 dienos -1X50 ir 1X125(ryte 50 vakare 125),
1 sav - 1X125 (vakare),
3 dienos - 2X50(ryte ir vakare),
1 sav 1X50 (vakare)
O dabar jau 3 diena be vaistų.

Monkastos maniškis nevartoja.

Ačiū 4u.gif
aš klausiau pulmonologės su 50 mg, sako jums nereikia, pereikit prie vieno karto vakare g.gif pabandysiu, jei nepavyks grįšime atgal, dar gerai mano gydytoja grįšta iš atostogų tai bet kada lėksiu kad pasiklausytu ar viskas gerai.

mes ir monkastos nevartojame netinka ji mums schmoll.gif
Atsakyti
laba.

mes tai taip vidutiniskai laikomes.

Bevarde - man vel klausimukas.

kiek laiko po kosulio ir svokstimo reikia vartoti drosera? as jei tik sumazinu doze - 2-3 kartus per diena po 10 lasiuku - tuoj pradeda kosuliai lysti g.gif kazkaip nesinori visa laika ju duoti. tiesa vakar neapsiejom be ventolino dozes. Tiek issiduko kaime su vaikais kad lasiukai nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 25, 16:11)
Ačiū 4u.gif
aš klausiau pulmonologės su 50 mg, sako jums nereikia, pereikit prie vieno karto vakare g.gif

Ir man pulmonologas sakė nereikia, bet šeimos gydytoja patarė ir aš pati pastebėjau, kad taip yra lengviau, ne toks staigus būna atkritimas.

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 25, 23:56)
Bevarde - man vel klausimukas.

kiek laiko po kosulio ir svokstimo reikia vartoti drosera?

Tai homeopatinis vaistas ir nėra stiprus todėl patartina bent mėnesį jį pavartoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 26, 08:09)
Ir man pulmonologas sakė nereikia, bet šeimos gydytoja patarė ir aš pati pastebėjau, kad taip yra lengviau, ne toks staigus būna atkritimas.

na bandysiu, žiūrėsiu kaip gausis, ačiū 4u.gif

dabar kitoks klausimas: kaip laikotes vaistus kai tokie karščiai ir keliaujate g.gif aš susidedu į dėžute ir į vaiko taše įdedu, bet vistiek ar ne perkaršta g.gif vien namie virš 27 šilumos, o vaistus reikia laikyti +25, laikau spintelėje. ar nepakenkia tokie karščiai vaistams g.gif
Atsakyti
Roga kažkaip nesusimasčiau dėl karščių. Na ne ant saulės laikau, o tamsioje spintelėje. Jei keliauju susidedu i atskira krepšelį, ale kosmetinę, o tada tą kosmetinę į tašę. Nors kolkas šią vasarą dar niekur nekeliavom su vaistais.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 26, 08:09)
Tai homeopatinis vaistas ir nėra stiprus todėl patartina bent mėnesį jį pavartoti wink.gif

aaa. Man tai normaliai nepaaiskino.As galvojau kad per krize ir viena kita diena po doh.gif o visa likusi menesi kaip lasinti? po 5 lasus kas 2-3val ar alima po 10 lasiuku 3k dienoj?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 26, 10:14)
Roga kažkaip nesusimasčiau dėl karščių. Na ne ant saulės laikau, o tamsioje spintelėje. Jei keliauju susidedu i atskira krepšelį, ale kosmetinę, o tada tą kosmetinę į tašę. Nors kolkas šią vasarą dar niekur nekeliavom su vaistais.

aš ir taip pat, tik dedu į kartonine dėžute tada į kuprine. bet visur juk ant vistų surašyta neukščiau +25 laipsnių ir kažin kaip jie vasara. na nieko pasiklausiu gydytojos biggrin.gif
matai aš važinėju daug, nes mes gyvename viename mieste o mūsų pulmonologė kitame mieste.
kaip ir šiandiena su MB vykstu į kauna, kol jis moksluose mes pasivaikščiojome kur sugalvojame, šiandiena po laisves alėje pabandysime pasivaikščioti.
Atsakyti
Jei yra galimybe tai 3 kartus dienoje po 10 lašiukų. Arba gali kokį 25-30 lašiukų sulašinti į mineralinio buteliuką 0,5 l ir lai geria per dieną.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 26, 10:38)
Jei yra galimybe tai 3 kartus dienoje po 10 lašiukų. Arba gali kokį 25-30 lašiukų sulašinti į mineralinio buteliuką 0,5 l ir lai geria per dieną.

4u.gif aciu smile.gif

Mano vaistai irgi spintuteje. g.gif kazkaip net nepagalvojau apie juos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą, internete nelabai randu info.. ar gipso kartono dulkės kenksmingos? Gali išprovokuoti astmą?
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2013 06 27, 14:26)
Sveikos, turiu klausimą, internete nelabai randu info.. ar gipso kartono dulkės kenksmingos? Gali išprovokuoti astmą?

manau taip,jai yra įkvepiamos, juk jos irgi dirgina kvėpavimo takus
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2013 06 27, 14:26)
bet kokios dulkės galim išprovokuot astmos priepuolį, o gipsas to labiau
Atsakyti