Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(emilijam @ 2013 06 20, 08:25)
Kaip naktis praėjo? Lašiukai suveikė ar Ventolinu gelbėjotės?

naktis praejo ganetinai ramiai. kostelejo vos kelis kartus. Nors paciai sirdis stojo nuo tu kostelejimu doh.gif ventolino nepurskiau - iskentejom. Po poros valandu kas 15min lasiuku gerimu praejo krize smile.gif

QUOTE(bevardė @ 2013 06 20, 08:51)
Turėtų bent per parą ar dvi. Nusipirkit Husteel lašiukų dozuokit kaip Drosera. Flexotide šiuo metu naudojate? Dėl Monkastos, pati matote, kad jūsų vaiko ji neveikia. Ar verta tikrai ją gert?

mums po poros val pagerejo g.gif pora valandu iskosejo istisai kas kelias minutes iki atpylimo.....labai stipriai abejojau kad tie lasiukai suveiks.bet po 9val sudavus paskutine doze lasiuku nebegirdejau ne vieno ksotelejimo ir svokstimas stebuklingai dingo. Tad tyliai dziaugiuosi tokia pazanga. Flexotido nebenaudojam virs savaites.

as kai pirkau drosera uzklausiau apie husteel.Tai vaistininke atsake kad tokia seka kokia man db yra skita derina tarpusavyje. Sake jei husteel pirksiu reikes kitokios sekos vaistu deranciu tarpusavy. Kolkas padeda sie. 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 06 20, 11:41)

Zirzė, kaip jūs šiandiena g.gif

siandien kosulio ne kvapo.Ir aukletoja sake kad nekosejo. bet ryte isleidziant sulasinau 15 lasiuku droseros. Gal jie mums veiksmingi. tyliai tyliai dziaugiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 06 20, 19:03)

siandien kosulio ne kvapo.Ir aukletoja sake kad nekosejo. bet ryte isleidziant sulasinau 15 lasiuku droseros. Gal jie mums veiksmingi. tyliai tyliai dziaugiuosi ax.gif

kaip gerai, kad padėjo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 06 20, 08:50)
o neliepė kurį laiką po vieną įpurškimą?  g.gif

QUOTE(bevardė @ 2013 06 20, 08:51)
Nedarykit klaidos ir staigiai nenutraukit, min 4-5 dienas purkškite po vieną 50 įpurškimą vakarais, o tada bandykit nebepurkšt. Šiuo metu darau tą patį  mirksiukas.gif

o čia tai man naujiena, gydytoja nieko apie tai nesakė. Mes prieš tai purškėm po dvi dozes ryte ir vakare, po to tris sav, po vieną dozę ryte ir vakare, po šito liepė nutraukt.
Atsakyti
QUOTE(emilijam @ 2013 06 20, 22:53)
o čia tai man naujiena, gydytoja nieko apie tai nesakė. Mes prieš tai purškėm po dvi dozes ryte ir vakare, po to tris sav, po vieną dozę ryte ir vakare, po šito liepė nutraukt.
taip ir reikia, nes organizmą reikia duot laiko adaptuotis prie mažesnio kiekio palaipsniui 4u.gif

Mes t.p. bandom mažint vaistų kiekį (Flexotid'ą/Seretid'ą), bet šalia naudojam žolinius preparatus+dar šildymai, masažai (pirminė reabilitacija), gal sanatorijoj visai pasiseks bent kuriam laikui nuimt vaistus (tik nuo alergijos pastoviai vartojam dabar doh.gif neišeina be jų)
Atsakyti
Man pulmonologas irgi nesakė kad reiktų taip mažint, o va pediatrė net nustebo kad jis leido taip greit tiesiog nutraukt hormoną.

Zirze, tikrai veikia Drocera. Tik reikia kantrybės su homeopatija. Aš dažnai duodu Drocera su Husteel ir viskas maniškiui tinka, čia labai individualu. Gydytojas ne vienas porino man apie Tartaphedryl ir Bronchalis heel derini, koks jis veiksmingas, o maniškiui šis derinys sukelį didžiulius kosulio priepuolius. Taip kad atsirenkam kiekviena pagal savo vaiką wink.gif

Šiandien bandysiu nebeduot Flexotido, oi kaip neramu. Ketvirtadieni pas pulmonologą keliaujam.
Atsakyti
man tik homeopate pasake kad reikia palaipsniui visus vaistus nuimti.

reziumuoju vakar diena. KOsulio nebuvo tik nakti kelis kartus kostelejo. Siandien nuo pat ryto viena karta sukosejo. Bet toks kosejimas lyg noretu atsikoseti ir tiek.

bet as jam prie viso to duodu homeopatiniu raminamuju. Mums sake kad visos ligos gali buti nuo baimes ir streso del darzelio. I darzeli vaikas atvaiksciojo 2.5 sav thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealus zingsnis pirmyn. Siandien jau nebevedziau - prasidejo atostoos ax.gif
Atsakyti
Kas per raminamieji? Įdomu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 21, 11:28)
Kas per raminamieji? Įdomu.

Sedalia sirupas. jo kazkada kudykystes del psasto miego gerem. bet tada jis mums nepadedavo. O dabar kadangi jis toks piktas irzlus ir naktim prastai miega - kartais rekia ir per miegus verkia - pabandziau vel. Ir kolkas bent jau naktimis ramesnis buna rolleyes.gif gal cia viskas susije tarpusavy g.gif
Atsakyti
Mums tai iš homeopatinių raminamųjų labiausia patinka Sedatif PC, švelnus poveikis ir greitai suveikia

Atsakyti
Kaip astminukai po savaitgalio? Mani6kis be vaist7, ketvirtadieni eilinis vizitas pas pulmonologą. O šiaip žiūrėsiu kiek šį kartą be vaistų ištempsim, praėjusį kartą- mėnesį, po to mėnesį vartojo Flexotide, dabar vėl pertrauka, gal vasarą bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 25, 15:12)
Kaip astminukai po savaitgalio? Mani6kis be vaist7, ketvirtadieni eilinis vizitas pas pulmonologą. O šiaip žiūrėsiu kiek šį kartą be vaistų ištempsim, praėjusį  kartą- mėnesį, po to mėnesį vartojo Flexotide, dabar vėl pertrauka, gal vasarą bus lengviau.

mes neblogai ir jaučiamės, nuo 28 dienos ir mes mažinsime. o per kiek laiko reikia nutraukti, ar užtenka dviejų savaičių, sakiau purkšiu po viena karta vakarais, ar užteks dvijų savaičių g.gif
Atsakyti
po kiek vakarais purksi?

Aš bent šį kartą dariau taip:

2 sav 2X125 (ryte ir vakare) (tai tas laikas kurį pilnai vartojami vaistai, jis gali trukti ir kelis mėnesius o ne dvi sav., maniškis šį kartą po dviejų sav buvo sveikutėlis)
tada mažinimas:
3 dienos -1X50 ir 1X125(ryte 50 vakare 125),
1 sav - 1X125 (vakare),
3 dienos - 2X50(ryte ir vakare),
1 sav 1X50 (vakare)
O dabar jau 3 diena be vaistų.

Monkastos maniškis nevartoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 25 birželio 2013 - 15:20