Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(ginciucha @ 2013 10 13, 18:09)
As vistiek nesuprantu,mamytes patarkit.Kiek skaitau,tai jus dar prie viso to vis kazkoki sirupiuka panaudojat ar panasiai,o mes kaip tik pagaunam virusiuka,tai visas gydymas Flexotidas Ventolinas kas val i diena 8 tabletes Influcid arba umkalora kas val,ir plauti nosyte juros vandeniu ir esant reikalui Vibrocilis.Atrodo viska taip ir darome,bet vistiek be ligoniniu neapsieinam.O prasideda nuo slogytes,dvi dienos ir viskas priepuoliai doh.gif  Kas cia ne taip.?Kad va ir dabar prasidejo slogyte,be viso to atsirado kosuliukas,duodu dar painhaliuoti,skambinu gyd.o ji ta pati sako del vaistu g.gif  Aisku ryt vaziuosim pas gyd.pasirodyti.O kas del actifedo slogai gydyti,ar jis geras ar jo galima?Zinau kad yra ir slogytei ir kosuliukui kad jis padeda g.gif Viska darom kaip liepta pulmonologu,bet tik virusas ir greitoji priimamasis verysad.gif

mums va dabar sloga-nezymus kosiuliukai ir temperatura. Tai geriam brontex nuo kosulio, nuo slogos duodu sinupret - nustoja begusi per 2-3 dienas. Plaunam si quix ir kai labai kemsasi nosyte - olynth. Bet ji galima tik nuo 5iki 7d naudoti. Paskui aisku vibrocilis. Ir plius visa kita ka nuo astmos duodu - F ir monkatas bei zyrtec sirupas. Ventolino kolkas neprireike 2men. Temperaturaa numusineju paracitamoliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 spalio 2013 - 20:00
QUOTE(melle @ 2013 10 13, 14:53)
Taigi jau rytoj pas mus atkeliauja aukle ir tikiuosi viskas eis tik geryn...

manau puikus pasirinkimas 4u.gif sekmės smile.gif

QUOTE(ginciucha @ 2013 10 13, 18:09)
As vistiek nesuprantu,mamytes patarkit.Kiek skaitau,tai jus dar prie viso to vis kazkoki sirupiuka panaudojat ar panasiai,o mes kaip tik pagaunam virusiuka,tai visas gydymas Flexotidas Ventolinas kas val i diena 8 tabletes Influcid arba umkalora kas val,ir plauti nosyte juros vandeniu ir esant reikalui Vibrocilis

su mažaja dažniausiai apsieinam tik su šiais vaistais. Jai parsideda slogytė mes turim, nasonex, o jai kosuliai tai ventolinas, šiuo metu F ir Monkasta šiaip ar taip vartojam. Bet kolkas turbūt nebuvo viruso pastvėrsu (tfu tfu tfu) mums pavasarį sunkiau, tada aišku ir vaistai nuo temperatūros būna, dažniausiai su tuo įsisukam
sūnelio atveju dažnai ACC jam skiria, prie šių vaistų

sveikit smile.gif
aš arbatos, daug skysčių stengiuosi duoti, kad greičiau ligos pabėgtu smile.gif
Atsakyti
Homeopatinius reikia vartoti ne kas valand1 o bent jau pradžioje kas 15 min wink.gif va tada jie suveikia. Kas valandą duodant naudos nebus.

Slogą aš jau esu rašius gydau purškiamu Euphorbium ir geriamais Euphorbium lašais. Šalia to iš karto net jei nekosti, duodu Junior angin pastilių čiulpt. Daug skysčių, net sulčiu tada perku, kad tik daugiau išgertų. Jei vis tik kosulys atsiranda tai priklausomai nuo kosulio pobūdžio arba homeopatiniai Husteel, arba jau Fluditec sirupas, nes Brontex maniškio neveikia. Ir jokio paracetamolio temperatūrai mušti. Dažniausiai duodu Ibufen sirupą arba Ibumetin tebletę vaikišką.
Atsakyti
sveikos, mes ir atrodo ir vėl sirguliuojame, sloga. bet tfu tfu lyg nekoso. trečiadienį vyksime pas LOR, gal ką ji pasakys, dvi dienos sveika ir vėl sergame.

klausimas kitoks: ar verta apsilankyti pas imonologa g.gif kokia jūsų nuomonė ar bandėte g.gif
Papildyta:
pabaigime šią tema 4u.gif nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 14, 16:09)
sveikos, mes ir atrodo ir vėl sirguliuojame, sloga. bet tfu tfu lyg nekoso. trečiadienį vyksime pas LOR, gal ką ji pasakys, dvi dienos sveika ir vėl sergame.
klausimas kitoks: ar verta apsilankyti pas imonologa g.gif kokia jūsų nuomonė ar bandėte g.gif
Papildyta:
pabaigime šią tema 4u.gif    nauja tema
Aš anksčiau rašiau, kad mes buvom pas imunologą, verta buvo nueit bent dėl sudarymo individualaus skiepų kalendoriaus ax.gif
Atsakyti
Labos mamos,

nesirgo mano uogos, tai ir tema buvau apleidus smile.gif T.y. sirgo dar ir kaip, bet paumejimu BA nebuvo... Iki sios savaiteles - mazylei jau istraukem ir ventolina ir monkasta... na ka padarysi - ruduo, darzeli lankyt pradejom... ir taip ilgai pratempem su lengvu pasislogavimu nuo rugsejo doh.gif

O vyresnioji... sirgo daug. Pavasari kai pradejo.. tai istisai pusantro menesio prasirgo vis skirtingom ligom - tai pulinka angina, tai virusas su akiu puliavimais, tai gripas, finalinis akordas - roto virusas visai seimynai. Bet issivertem be ligoniniu, tik atostogos nukentejo... BET. BE PAUMEJIMU thumbup.gif O va dabar matyt pradesim "sezona" g.gif

Tai va. Atrodo sitiek. TIkiuosi dar prisimenat mus biggrin.gif g.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Na stai mes jau ir ligonineje,vakare toki priepuoli vel uzturejome,baigiu isprotet verysad.gif Viska dariau kas imanoma,bet va...Keista ,ligonineje paskyre ventolina flexotida inhaliacijas ir pridejo Brontex sirupiuka nes koseti pradejo,bet kosiuliukas toks negrazus,uzsikoseja vos ne iki vemimo verysad.gif Viskas taip staiga pas ji isibegeja...Kazka man regis musu pulmonologe ne taip paskiria,reiks vaziuoti kazkur rimciau tirtis,juk negalima taip daznai po tas ligonines lankytis,tuoj gyvent mes jau pradesim ligoninej verysad.gif Si karta prednizolono nedave,ziuresim kaip si naktis,gal apsieisim be dar rimtesniu vaistu.O sakykit mamytes ar vaikui gerai inhaliacijos ar kaip oro drekintuvai?Kazkodel mums vis nori plauciu uzdegima pripaisyti,bet nuotrauka padaro ir viskas ok,jau si karta sakiau neleisiu vaiko spinduliuoti doh.gif Na cia turbut musu provincijoje ne gyd.bet.....Gal galite patarti kokiu rimtu gyd.pulmonologu,kazkas man cia ne taip.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 14, 15:41)
Homeopatinius reikia vartoti ne kas valand1 o bent jau pradžioje kas 15 min wink.gif va tada jie suveikia. Kas valandą duodant naudos nebus.

Slogą aš jau esu rašius gydau purškiamu Euphorbium ir geriamais Euphorbium lašais. Šalia to iš karto net jei nekosti, duodu Junior angin pastilių čiulpt. Daug skysčių, net sulčiu tada perku, kad tik daugiau išgertų. Jei vis tik kosulys atsiranda tai priklausomai nuo kosulio pobūdžio arba homeopatiniai Husteel, arba jau Fluditec sirupas, nes Brontex maniškio neveikia. Ir jokio paracetamolio temperatūrai mušti. Dažniausiai duodu Ibufen sirupą arba Ibumetin tebletę vaikišką.

as tai nebetikiu homeopatija smile.gif tiksliau labai nusivyliau homeopate kad tiek laiko mokejom didelius pinigus ir nepamate kad mums uzleistas umus bronchitas. Ibufeno as neiduodu saviskiui - jam labai griauzia gerklyte po to sirupuko. Kazkada pati paragavau tai ir man nemalonu buvo g.gif siandien tetis parnese neurofen. Bet kiek pamenu - homeopate buvo uz butent paracitamoli jei neveikia kiti homeopatiniai vaistai bei salti kompresai.

Ginciucha 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybes Tau mamka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 14 spalio 2013 - 21:55
QUOTE(ginciucha @ 2013 10 14, 22:46)
Na stai mes jau ir ligonineje,vakare toki priepuoli vel uzturejome,baigiu isprotet verysad.gif  Viska dariau kas imanoma,bet va...Keista ,ligonineje paskyre ventolina flexotida inhaliacijas ir pridejo Brontex sirupiuka nes koseti pradejo,bet kosiuliukas toks negrazus,uzsikoseja vos ne iki vemimo verysad.gif Viskas taip staiga pas ji isibegeja...Kazka man regis musu pulmonologe ne taip paskiria,reiks vaziuoti kazkur rimciau tirtis,juk negalima taip daznai po tas ligonines lankytis,tuoj gyvent mes jau pradesim ligoninej verysad.gif Si karta prednizolono nedave,ziuresim kaip si naktis,gal apsieisim be dar rimtesniu vaistu.O sakykit mamytes ar vaikui gerai inhaliacijos ar kaip oro drekintuvai?Kazkodel mums vis nori plauciu uzdegima pripaisyti,bet nuotrauka padaro ir viskas ok,jau si karta sakiau neleisiu vaiko spinduliuoti doh.gif  Na cia turbut musu provincijoje ne gyd.bet.....Gal galite patarti kokiu rimtu gyd.pulmonologu,kazkas man cia ne taip.
stiprybės Jums ir sveikatėlės Jūsų vaikui 4u.gif
aš tai jau seniai pradėčiau ieškoti kito gyd., išgirst bent dar vieną nuomonę, nes taip neturi būt schmoll.gif Bet dabar neprisimenu, ar jus visus tyrimus padarėt (ant mikoplazmos, chlamidojozės, refliukso, kirmelių...), gal prie BA dar yra kokią papildomą ligą g.gif
Ir dar, prisimenu kad jūsų sūnelis labai alergiškas, ar atsisakėt mišinio, nes jam buvo su jo problemos? g.gif ar išeina sureguliuot mitybą? Gal visos problemos čia slypi, ir dėl pastovaus kontakto su alergenų pas jus pastovus priepuoliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 10 14, 22:46)
Na stai mes jau ir ligonineje,vakare toki priepuoli vel uzturejome,baigiu isprotet verysad.gif

4u.gif sveikit.

gal jus ir teisi, kad neteisingai parinktas gydymo planas arba kaip sako Nataliuncik per dažnai vaikai kontaktuoja su alergenu.
Mano vaikams kai paskyrė gydymą nuo astmos jie rečiau jau serga, lengviau kontroliuojamos ligos.

Nežinau kaip pas jus, bet pas mus Trakuose jai gydytojai nesusitvarko (paskutinį kartą per naktį negalėjo stabilizuot deguonies) tai rašo siuntimą ir guldo į pulmonologijos skyrių Santariškėse, ten padaro tyrimus, kurių negali atlikti vietoje (IgE, alergenai, mantų dar papildomų, paskutinį kart rado, kad kirmelių vaikas turi) žodžių palaikau jūsų idėję konsultuotis papildomai
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti