QUOTE(Roga @ 2013 06 17, 15:30)
suprantu tikrai sėkmės, svarbiausia vaikams sveikatos, nes jau tos poliklinikos iki gyvo kaulo atsibodo ir mums
ačiū
Manau jums inhaliacijos padėtu, trachejitas manau neužkrečiama liga. Rodos man pačiai būdavo, tai panašiai kaip laringitas, bent man. ( aš vis neprisiruošiu nueiti pažiūrėti kokios kilmės)
QUOTE(Zirzė @ 2013 06 17, 20:30)
o trakuose tik viena seimos gydytoja yra? as keisciau. Jei tokia nesukalbama
ne, gal penki, bet pas musiškę eiė trumpiausia, ji visada mums patiko, kai sūnui bronchitai būdavo rašydavo sanatoriją ir jai ligoninėn guldydavo paprotindavo sanatorijos prašyt, ne visada imdavom. O Ugnei dabar tikrai paūmėjimo nėra, tai gal todėl nerašo sanatorijos....
QUOTE(nataliuncik @ 2013 06 18, 09:19)
bet jus iškarto apskambinėkit sanatorijas, nes nežinau ar bus dabar vietų liepos mėn., jei bus, rezervuokit ir tada eikit pas gyd., nes jums priklauso ir kelialapių yra, jų net nemažino, tai kad pirmyn
mes net ne į sanatorija norim, o ambulatoriškai suvažinėt Trasalyje, o ten visada priima, eilių nėra
QUOTE(bevardė @ 2013 06 18, 09:52)
Aš gal durna, bet manęs sanatorijos nežavi, kai paskaitau, kad iš ten būna grįžta su paūmėjimais, su Rotais ir kitais brudais, tai visai nebetraukia. Aišku, gal maniškio padėtis pakankamai stabili, bet kolkas sanatorijos mane tik atbaido.
Liko tik vienas 50 įpurškimas vakarais
Liko tik vienas 50 įpurškimas vakarais
po pušyno kelio ir aš jų nelabai noriu...bet sakau Trasalyje teikia reabilitacija, kaip mes pernai buvom, tai ant mano vienos pupos buvo ir viena kinezetarapiautė ji sportą vesdavo, mankštą inhaliacijas, o paskui eidavom į druskų kambarį. Druskų kambary nesam sutikė daugiau 5 žmonių, nors dažniausiai vienos būdavom. Nuvažiuodavom 2 val ir mes laisvos galim važiuoti namo. Man tas labai patiko. ( o dar kartais sūnus kartu važiuodavo tai jis kartu su mumis nemokamai į halo kamerą eidavo) man tai iš pušyno kelio prisiminimas: uždaro visus į tą kamerą ir ne krus, mama buvo su dveis vaikais kurie turėjo po kelialapį, tai ji juos abu turėjo ant kelienių laikyt ir tik 1 kėdę gaudavo...kai tuo tarpu Trasalyje mes galėjom ir ant penkių kėdžių sedėti, ir duodavo žaisliukų galėdavo kaip su smėlių žaisti su druska, jai norėdavo sysiu tai vėlgi galėdavom išeiti...na visai kitaip man ten pasirodė, žmogiškiau...