aš prie šlapio kosulio duodu Fluditec tol kol vaikas nustoja kosėti. Vibro masažo nepamiršk
QUOTE(bevardė @ 2013 10 08, 10:17)
aš prie šlapio kosulio duodu Fluditec tol kol vaikas nustoja kosėti. Vibro masažo nepamiršk
ačiū , matyt nuovargis ar kas, kad kartais atrodo viska žinai, o kai serga ištisai ir viskas lekiu ir klausiu visų išeilės ką daryti
QUOTE(Roga @ 2013 10 07, 16:57)
tai va pas jus toks amžius jau, kad dar nei vienos palikti sanatorijoje ir pati negalite būti.
mes buvome lapkritį nu tikrai pastiprino, o paskui balandį tai vasara nesirgome.
lauksime žinių iš po pulmonologės
mes buvome lapkritį nu tikrai pastiprino, o paskui balandį tai vasara nesirgome.
lauksime žinių iš po pulmonologės
o jus kiek kartu i metus vaziuojate i sanatorija?
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 08, 11:29)
o jus kiek kartu i metus vaziuojate i sanatorija?
viena, tik tiesiog buvo sutapimas pernai lapkritį vykome su obstrukciniu bronchitu, šiemet balandį jau su BA.
QUOTE(bevardė @ 2013 10 07, 17:08)
O su kokiais vaistukais? Kokiom dozėm? Mums įdomu
Zinau, kad prednizolonas hormoninis, bet mano vaika jau gelbet reikejo, dar taip sunkiai mums nebuvo, pasitikiu savo pulmonologe, todel 5 dienas jos paliepta sugirdziau siuos vaistukus 3 tabletes 5 dienas. Ar yra teke jums susidurti ar girdeti ka apie siuos vaistus, ar labai pakenkiau savo vaikui is kitos puses ziurint nei BA, nes po ju mes nuostabios savijautos. Prie ju dar ventolin su elektriniu inhaliatorium kvepavom. Dabar homeopatas liepe gerti Stodal, kad skatintu gleiviu gaminimasi ir atsikosetu bei Astmogran zirnelius. 2-3 men. kvepuosim Flixotida. Sviezus mes dar, as pati dar nemokejau su sia liga kovoti, tad tikiuosi,kad greit nesusirgsim, bet jeigu, tai gal nebeisikosesim,nes varydavom 1,5 val. isvien. O dabar bent ramiai ismiegoti vaikas gali...Alergijos niekam nerode, bet vos sloga ir lojam..
QUOTE(rejunjona @ 2013 10 08, 14:19)
Zinau, kad prednizolonas hormoninis, bet mano vaika jau gelbet reikejo, dar taip sunkiai mums nebuvo, pasitikiu savo pulmonologe, todel 5 dienas jos paliepta sugirdziau siuos vaistukus 3 tabletes 5 dienas. Ar yra teke jums susidurti ar girdeti ka apie siuos vaistus, ar labai pakenkiau savo vaikui is kitos puses ziurint nei BA, nes po ju mes nuostabios savijautos. Prie ju dar ventolin su elektriniu inhaliatorium kvepavom. Dabar homeopatas liepe gerti Stodal, kad skatintu gleiviu gaminimasi ir atsikosetu bei Astmogran zirnelius. 2-3 men. kvepuosim Flixotida. Sviezus mes dar, as pati dar nemokejau su sia liga kovoti, tad tikiuosi,kad greit nesusirgsim, bet jeigu, tai gal nebeisikosesim,nes varydavom 1,5 val. isvien. O dabar bent ramiai ismiegoti vaikas gali...Alergijos niekam nerode, bet vos sloga ir lojam..
taip sunkiai mums nėra buve bet jei reikia tai reikia, nors prednizolono baisiausiai bijau, bet jei reikia tai reikia ir taškas.
Stodal nei kiek mums nepadėdavo, Fluditec padeda, bet uodegytė pas mus tuoj pradeda raudonuoti, bet bent jau padeda.
mums ir kiekviena sloga baigiasi priepoliu
nu svarbiausia, kad jums jau geriau
Nėra reikalo astmatikams jo bijot. Visada jo turiu vaistinėlėj, prireikė per visą ligos istoriją pora kartų. Rejunjona, šauniai darai kad pasitiki pulmonologe. Jei esi linkus į homeopatinį gydymą, pabandyk Husteel lašiukus, veikia šimtą kartų geriau nei Stodal.
QUOTE(bevardė @ 2013 10 08, 16:18)
Nėra reikalo astmatikams jo bijot. Visada jo turiu vaistinėlėj, prireikė per visą ligos istoriją pora kartų. Rejunjona, šauniai darai kad pasitiki pulmonologe. Jei esi linkus į homeopatinį gydymą, pabandyk Husteel lašiukus, veikia šimtą kartų geriau nei Stodal.
o jums išrašo pulmonologė nes aš jo neturiu
Sveikos, kantriosios slaugytojos
pas mus ramu, tai ir aš tyliu man visada taip, kai kas klausia galiu duoti n patarimu, bet kai pačiai reikia (ne vaikams) apima panika aaaaa ką daryt kalbant net apie gerklės skausmą, va tada ir bėgu naujai info ieškoti
man irgi tas pasitarė įdomu, nes mes (turbūt tfu tfu tfu) nesam vartoję
mano sūnelis kuriam neseniai išrašė BA jau visai kitas vaikas, baigėsi tie rytinei kreštimai, pykčiai, kosuliai, knarkimai (seratida purškiasi)
ar vartojat jus imbieras+medus+citrina? aš padariau, bet pas mane tik aš ir geriu, kitiems kartumas perdaug jaučiasi
pas mus ramu, tai ir aš tyliu man visada taip, kai kas klausia galiu duoti n patarimu, bet kai pačiai reikia (ne vaikams) apima panika aaaaa ką daryt kalbant net apie gerklės skausmą, va tada ir bėgu naujai info ieškoti
QUOTE(Roga @ 2013 10 08, 16:25)
man irgi tas pasitarė įdomu, nes mes (turbūt tfu tfu tfu) nesam vartoję
mano sūnelis kuriam neseniai išrašė BA jau visai kitas vaikas, baigėsi tie rytinei kreštimai, pykčiai, kosuliai, knarkimai (seratida purškiasi)
ar vartojat jus imbieras+medus+citrina? aš padariau, bet pas mane tik aš ir geriu, kitiems kartumas perdaug jaučiasi
QUOTE(bevardė @ 2013 10 08, 17:18)
Aciu, mergaites
Turiu siuos lasiukus, kokiom dozem ir po kiek vartoti? Kaip darote su lauku? Galiu savo klecka vesti, temp. turejo pries savaite, pakosi, bet dar neatsikosi gerai ir slogyte yra.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 10 08, 17:25)
Apie Husteel kalbate?
Pirkau homeopatineje vaistineje, nes rekomendavo homeopatas
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 08, 17:44)
Kolkas dabar spanguoles su medum vartojam-mazajai 9 men.,vyrui ir sau liuks valgosi, o va dvimetis
Husteel duodu po 10 lašų kas 15 min ir taip kokias pirmas 2 val tada kas pusvalandį, dar po 2 val kas valandą.
Prednizoloną pirmą kartą man išrašė pulmonologas, tai jis mane ir paprotino, kad užėjus sunkiai valdomam priepuoliui pirma suduočiau 4 tabletes ir tik po poros val jei niekas nesikeičia važiuočiau į ligoninę. Aišku jei nėra akivaizdaus dusimo su mėlynavimu, bet to dar niekada nėra buvę. Po to nusipirkau pati avistinėje be jokio recepto.
Papildyta:
Maniškiai beveik kas vakarą gauna po šaukštelį putinų ir medaus mišinio.
Prednizoloną pirmą kartą man išrašė pulmonologas, tai jis mane ir paprotino, kad užėjus sunkiai valdomam priepuoliui pirma suduočiau 4 tabletes ir tik po poros val jei niekas nesikeičia važiuočiau į ligoninę. Aišku jei nėra akivaizdaus dusimo su mėlynavimu, bet to dar niekada nėra buvę. Po to nusipirkau pati avistinėje be jokio recepto.
Papildyta:
Maniškiai beveik kas vakarą gauna po šaukštelį putinų ir medaus mišinio.
QUOTE(rejunjona @ 2013 10 08, 23:02)
Kaip darote su lauku? Galiu savo klecka vesti, temp. turejo pries savaite, pakosi, bet dar neatsikosi gerai ir slogyte yra.
Sveikos
aš pasimokiau bijojau didesnio vėjo nes įkvėpti negalėdavo ir neidavome į lauka. dabar viskas kad ir užuovėjuoje einu 15 min į lauka. jei žema tempa tai po paros einam į lauka, jei aukšta žiūriu pagal vaika, bet po trijų parų einam į lauka.
dabar jau neblogai ryte ir vakare einame ir ilgiau išbūname, neberėkia namo ar ant rankų. dabar lauke geriau nei viduje.