Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(Roga @ 2013 10 07, 09:39)
Sveikos, mes vėl įsisirgome, jau išproto varo,  doh.gif kokias duodate arbatas vaikams kai sergate? aš pankolių ramunėlių ir liepu žiedų.

as duodi liepu ziedu ir avieciu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 07, 10:09)
as duodi liepu ziedu ir avieciu.

o aviečių perkate iš vaistinės ar pati turite, ir kuria dalį duodate g.gif
nuo ketvirtadienio 3 liga prasideda, buvo raudona gerklė, šeštadienį užpuliavo akys, dabar nosis tiršta geltona ir jau lyg karkia, bet gal jau vaidenasi doh.gif , einam tik į lauka doh.gif tuoj mane į durnyna uždarys dvi dienos tik sveika buvo doh.gif
Atsakyti
Roga, man atrodo uždarys abi mus į durnyną blink.gif Kaip aš pavargau...........Pradėjo eit maniškė į 1 klasę.Paėjo 2 savaites nepilnas ir serga.Jau antibijotikus dabar gavom niekaip neišsikrapštom.Sanatorijoj buvom gegužį tai buvo visa vasaralėlė thumbup.gif
Liepė registruotis pas plaučių gydytoją gal pakeis gydymą g.gif
Mergaičiukė jau nuvargus nuo to amžino kosulio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 10 07, 11:53)
Roga, man atrodo uždarys abi mus į durnyną blink.gif Kaip aš pavargau...........Pradėjo eit maniškė į 1 klasę.Paėjo 2 savaites nepilnas ir serga.Jau antibijotikus dabar gavom niekaip neišsikrapštom.Sanatorijoj buvom gegužį tai buvo visa vasaralėlė thumbup.gif
Liepė registruotis pas plaučių gydytoją gal  pakeis gydymą g.gif
Mergaičiukė jau nuvargus nuo to amžino kosulio doh.gif

kartu ten kur ta gatbė šiauliuose lotuliukas.gif
mes ir kol po sanatorijos viskas liuks, į darželį nuėjome bendroje sumoje 11 dienų, o visa kita laika sergame sergame doh.gif

nu tikrai pasitikrinkite pas pulmonologa, ir stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
Roga, kantrybės tau ir stiprybės, matyt mergica naują virusą pasigavo. Kuo daugiau serga maža, tuo mažiau sirgs mokykloje wink.gif Beto sakoma, kuo daugiau vaikai serga visokios Š... ligomis (na nerimtomis) tuo mažesnė tikimybė susirgti labai rimtai. Mane tai visada paguosdavo.

O maniškis lyg nieko, apart GERL, oi kaip suūmėjo, tris naktis išeilės nosį su vata kamšiau, kraujas bėgo. Tenka dabar min dvi savaites omeprozolį traukt iš spintelės. Neveltui sakoma kad rudenį GERL suūmėja, vaikui vėl dieta įvedama nuo 19 val nieko į burną schmoll.gif apart vandenuko.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 07, 13:36)
Roga, kantrybės tau ir stiprybės, matyt mergica naują virusą pasigavo. Kuo daugiau serga maža, tuo mažiau sirgs mokykloje wink.gif Beto sakoma, kuo daugiau vaikai serga visokios Š... ligomis (na nerimtomis) tuo mažesnė tikimybė susirgti labai rimtai. Mane tai visada paguosdavo.

O maniškis lyg nieko, apart GERL, oi kaip suūmėjo, tris naktis išeilės nosį su vata kamšiau, kraujas bėgo. Tenka dabar min dvi savaites omeprozolį traukt iš spintelės. Neveltui sakoma kad rudenį GERL suūmėja, vaikui vėl dieta įvedama nuo 19 val nieko į burną  schmoll.gif  apart vandenuko.

pernai ištisai 6 mėn prasirgo, aišku kaip tu sakai be ligoninių ne baisiai, bet visitiek, šiemet vėl prasideda viskas iš naujo doh.gif
aš ir save guodžiu dabar atsirgs ir daugiau nebesirgs.

jo su GERL pas mus ir tik šast ir gerklė išplikyta, ir atrodo niekas nesikeitė bet nudegina. na kaip nors. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Jungiuosi prie Jusu su 2 m. 2 men. berniuku, kuriam nustate BA. Gaila...Bet tikiuosi su Jusu pagalba pavyks kuo lengviau sia liga prasirgti...
Esame is pajurio, lankomes pas pulmonologe Klaipedoje. Siuo metu sveikatele gereja,nebeuzeina daznai kosuliukas, bet draugaujam su vaistukais...
Atsakyti
O su kokiais vaistukais? Kokiom dozėm? Mums įdomu smile.gif
Atsakyti
Pas pulmonologę lekiam pirmadienį 4u.gif Maniškei kovą sueis 8 metai tai į sanatoriją jau man baisiai daug kainuos kartu važiuot ,o vienos nepaleisiu dar.Dar galime po naujų važiuot ,bet toks oras bus tai kažin kaip į lauką ir išeisi .
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 10 07, 16:13)
Pas pulmonologę lekiam pirmadienį 4u.gif Maniškei kovą sueis 8 metai tai į  sanatoriją jau man baisiai daug kainuos kartu važiuot ,o vienos nepaleisiu dar.Dar galime po naujų važiuot ,bet toks oras bus tai kažin kaip į lauką ir išeisi .

tai va pas jus toks amžius jau, kad dar nei vienos palikti sanatorijoje ir pati negalite būti.

mes buvome lapkritį nu tikrai pastiprino, o paskui balandį tai vasara nesirgome.

lauksime žinių iš po pulmonologės 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=44OhYw41noc

Laida apie astma, kas supranta rusiskai.
Atsakyti
sveikos,
mūsų liga pasiekė tokį taškai kai kosome šlapiai, neduodu nieko tik kvepuojame ventolina ir fliksotida, nes naktį jau ir priepolis buvo ir ryte. geria arbatas, į nosyte purškiu Bioporox, išbandžiau visai neblogas vietiškai veikia į nosyte g.gif kiek suprantu tai antibijotikas g.gif ar reikia ką duoti nuo kosulio g.gif
Atsakyti