Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(Roga @ 2013 10 03, 09:28)
Sveikos,
turiu tokį klausima, po ligos nuėjome į darža 2 dienas, lyg viskas gerai, vakar vykome į kauna akyčių tikrinti, prilašino, o naktį sukilo temperatūra 37.6, nieko nedaviau pavėsinome ir nukrito iki dabar nėra. ar gali būti čia ligos pradžia ar nuo tų lašiukų sukilti tempa ir daugiau nekils g.gif
sėdime vėl namie, stebiu kas bus ir po piet pass gydytoja, nes nuo tada dirba.
pastebėkit, jei temp. nekils, neišlis daugiau nieko, tai gali būt tiesiog pervargimas, nes pati lašiukai negalėjo sukelt temp.

O gal kas žino suaugusiųjų pulmonologą gerą Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 03, 10:41)
pastebėkit, jei temp. nekils, neišlis daugiau nieko, tai gali būt tiesiog pervargimas, nes pati lašiukai negalėjo sukelt temp.

mes gana dažnai keliaujame ir gana toli po Lietuva g.gif po tokių kelionių nėra buve tempos g.gif

per metus kokius du kartus pasitaiko naktinė tempa o paskui viskas daugiau jos nebūna ir neserga tfu tfu tfu. dantys sudygę visi, ankščiau kaltindavau dantis, dabar nėra ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 03, 10:52)
mes gana dažnai keliaujame ir gana toli po Lietuva g.gif po tokių kelionių nėra buve tempos g.gif
per metus kokius du kartus pasitaiko naktinė tempa o paskui viskas daugiau jos nebūna ir neserga tfu tfu tfu. dantys sudygę visi, ankščiau kaltindavau dantis, dabar nėra ką g.gif
jei jums plėtė vyzdžius, tai gali būt pervargimas smile.gif čia mano nuomonė ax.gif

Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 03, 11:19)
jei jums plėtė vyzdžius, tai gali būt pervargimas smile.gif čia mano nuomonė  ax.gif

gali būti g.gif kol kas tfu tfu lyg viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 03, 10:52)

mums yra tai buvę, nakty nerami, pamatuoju temperatūra, vaistų neduodu (nes nemėgsta, o ir šiaip iki 38,5 nėra pakilę), o ryte pabunda lig niekur nieko unsure.gif kelis kart yra taip buvę
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 03, 13:31)
mums yra tai  buvę, nakty nerami, pamatuoju temperatūra, vaistų neduodu (nes nemėgsta, o ir šiaip iki 38,5 nėra pakilę), o ryte pabunda lig niekur nieko  unsure.gif kelis kart yra taip buvę

o tokiu atveju ar vedate į darža g.gif aš kažkaip supanikavau ir palikau namie. po pietų miego eisime pas gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 03, 13:57)
o tokiu atveju ar vedate į darža g.gif aš kažkaip supanikavau ir palikau namie. po pietų miego eisime pas gydytoja g.gif

mes visai nelankom darželio smile.gif pas auklę vedu, tai ten sistema kitokia. šiaip turbūt vesčiau jai nebūtu antrinių požymių, jai būtu temperatūra, kosulis ar dar kažkas, tai pas gydytoją nuvesčiau ir jai gaučiau nedarbingumą namie liktume. Dažniausiai kaip netikėtai pakyla temperatūra, taip ir dingsta. aš kažkaip mastau, kad vaikas alergiškas, gal sureaguoja į alergeną ir organizme toks kaip mini uždegimas gaunasi dėl to ir pakyla temperatūra g.gif kažkada planavau gydytojos užklausti, bet dažniausia pamiršdavau, nes dažnai nebūdavo to.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 03, 14:38)
mes visai nelankom darželio smile.gif pas auklę vedu, tai ten sistema kitokia. šiaip turbūt vesčiau jai nebūtu antrinių požymių, jai būtu temperatūra, kosulis ar dar kažkas, tai pas gydytoją nuvesčiau ir jai gaučiau nedarbingumą namie liktume. Dažniausiai kaip netikėtai pakyla temperatūra, taip ir dingsta. aš kažkaip mastau, kad vaikas alergiškas, gal sureaguoja į alergeną ir organizme toks kaip mini uždegimas gaunasi  dėl to ir  pakyla temperatūra  g.gif kažkada planavau gydytojos užklausti, bet dažniausia pamiršdavau, nes dažnai nebūdavo to.

aš kol nedirbu tai ir galiu palikti namie g.gif ačiū už informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 03, 14:39)
aš kol nedirbu tai ir galiu palikti namie g.gif ačiū už informacija 4u.gif

ir teisingai smile.gif jai yra galimybė, o vaikutis kažkiek sirguliuoja, kam ji vesti į darželį smile.gif nors aišku gerai, kai vaikas ir prie to režimo ir prie tų balterijų pripranta, bet kai sirguliuoja,tai visai kitas dalykas
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 03, 15:21)
ir teisingai smile.gif jai yra galimybė, o vaikutis kažkiek sirguliuoja, kam ji vesti į darželį smile.gif nors aišku gerai, kai vaikas ir prie to režimo ir prie tų balterijų pripranta, bet kai sirguliuoja,tai visai kitas dalykas

dėja sergam unsure.gif raudona gerklyte savaite minimum namie.

dar širdutės užesiai eisime pas kardiologa echo darys su kardiograma unsure.gif

Atsakyti
mielos mamytes, gal kas zino ar Singulair preparata galima naudoti inhaliacijoms ir kaip tada ? Nesupratau as matyt gydytojos...
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2013 10 04, 11:02)
mielos mamytes, gal kas zino ar Singulair preparata galima naudoti inhaliacijoms ir kaip tada ? Nesupratau as matyt gydytojos...

nežinau, neesu turėjusi schmoll.gif

Sveikos, mes vėl įsisirgome, jau išproto varo, doh.gif kokias duodate arbatas vaikams kai sergate? aš pankolių ramunėlių ir liepu žiedų.
Atsakyti