Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

Gydymas nuo BA neapsaugo vaiko nuo kitų ligų wink.gif O kuo nuolat serga vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 02, 12:46)
as sutinku, jus vartojat vaistukus sažiningai, bet pats vaikutis yra silpnesnis. šiaip yra pastebima tendencija,kad su metais vaikai stiprėję smile.gif o Ba pas jus iššaukia alergija ar virusai?
(mūsų į darželį neina, pas auklę, bet taip , kad tektu imti biuletenį tai gal 2-3 kart metuose būna, su vyresniu rečiau)

as tikiuosi,kad stipresim smile.gif ,pas mus alergija
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 10 02, 12:52)
as tikiuosi,kad stipresim smile.gif ,pas mus alergija

dabar pasiziurejau,ant paskutinio atleidimo lapelio parasyta,diagnoze J45.8, pasiskaiciau,kad cia misri astma,gal kas zinot ka cia reiskia?
Atsakyti
Tai reiškias kad astmą sukelia ne vien alergenai, bet tarkim virusai, fizinis krūvis, stresinė situacija ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 02, 14:03)
Tai reiškias kad astmą sukelia ne vien alergenai, bet tarkim virusai, fizinis krūvis, stresinė situacija ir pan.

aciu 4u.gif ,pas mus pulmonologe buvo irasiusi alergine bronchine astma,o dabar ziuriu parasyta kitaip,tai jei mano mazylis nenori eiti i darzeli ir stresuoja,ar tai gali buti priezastis paumejimu?nes is po ligos sunkiai vis iseinam i darzeli ir po dvieju dienu vel namuose verysad.gif
Atsakyti
Stresas silpnina imunitetą, dėl ko ir kimba įvairūs virusai.
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 10 02, 14:07)
aciu 4u.gif ,pas mus pulmonologe buvo irasiusi alergine bronchine astma,o dabar ziuriu parasyta kitaip,tai jei mano mazylis nenori eiti i darzeli ir stresuoja,ar tai gali buti priezastis paumejimu?nes is po ligos sunkiai vis iseinam i darzeli ir po dvieju dienu vel namuose verysad.gif

gali būti, bet jus neatmeskit ir to, kad ten tiesiog daugiau virusų smile.gif
mūsų mažylės labai panašaus amžiaus (mano 13 03 31), turim alerginę BA, bet retais atvejais paūmėjimą išprovokuoja alergenai (nes mes jų vengiame) dažniausiai būna, kad koks peršalimas, virusas bet kadangi yra BA tai jis pereina sunkiau, nei kitiems vaikams ( būtini vaistai purškiami)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 02, 15:07)
gali būti, bet jus neatmeskit ir to, kad ten tiesiog daugiau virusų smile.gif
mūsų mažylės labai panašaus amžiaus (mano 13 03 31),  turim alerginę BA, bet retais atvejais paūmėjimą išprovokuoja alergenai (nes mes jų vengiame) dažniausiai būna, kad koks peršalimas, virusas bet kadangi yra BA tai jis pereina sunkiau, nei kitiems vaikams ( būtini vaistai purškiami)

taip,siandien paskambinau aukletojai darzelio,sakau gal kita savaite bandysim ateiti,sako jei galite neikit dar nes is 13 lankanciu,10 vaikuciu su sloga doh.gif
Atsakyti
tokiu atveju tiesiai auklėtojos ar net direktorės paklausčiau, ar darželis skirtas sveikiems ar sloguojantiems vaikams.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 02, 15:23)
tokiu atveju tiesiai auklėtojos ar net direktorės paklausčiau, ar darželis skirtas sveikiems ar sloguojantiems vaikams.

tai buvo susirinkimas ir direktore pasake,kad nepriims serganciu,bet niekas nesikeicia,viena mamyte vede i darzeli su sloga dvi savaites,kol renimaciniam vaikutis neatsidure,as suprantu,kad darbas reikalingas,bet man vaiko sveikata labiau rupi...tikiuosi,kad su metais stipresim....
Atsakyti

i 
Primename, kad skelbimai temoje draudžiami - tokios žinutės trinamos, o pakartotinai nusižengus forumo taisyklėms skiriamos nuobaudos.
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausima, po ligos nuėjome į darža 2 dienas, lyg viskas gerai, vakar vykome į kauna akyčių tikrinti, prilašino, o naktį sukilo temperatūra 37.6, nieko nedaviau pavėsinome ir nukrito iki dabar nėra. ar gali būti čia ligos pradžia ar nuo tų lašiukų sukilti tempa ir daugiau nekils g.gif
sėdime vėl namie, stebiu kas bus ir po piet pass gydytoja, nes nuo tada dirba.
Atsakyti