QUOTE(kustuce @ 2013 09 25, 19:47)
va taip atrodo mano vaiko astmos priepuoliai, labai panašūs į laringitą (vaikas ne mano)
http://www.youtube.c...h?v=EJpxZAdBjMk
gal daktarai maišo
Nes senais laikais labai maišydavo, daugelis astmininkų būdavo gydomi nuo laringito kažkodėl, gal tas lojantis garsas taip daro. Kažkodėl dažniau kūdikius kamuoja būtent tokio tipo asmtmos priepuoliai, vyresniems vaikams jie kažkaip kitaip pasireiškia
ant šito video vaikas, kuriam yra BA+užkibo laringitas, nes laringito požymis yra užkimimas, dėl gerklų gleivinės paburkimo, bet čia dar ir sunkus švokšiantis kvėpavimas
QUOTE(kustuce @ 2013 09 25, 21:29)
tai va, panašu į laringitą, bet ne laringitas. Maniškį jau tik adrenalinas atpalaiduoja po tokių priepuolių
nes pas jus turbūt astmą išprovokuoja alergenas, dėl ko suspazmuojami ne tik bronchai, bet ir gerklė
(pati prieš sav. tokį košmarą išgyvenau, tai adrenalinas nuėmė gerklės spazmus+dexametazoną dar leido kelias dienas, neskaitant Seretid'o su Salbutamol'iu)
QUOTE(Roga @ 2013 09 26, 09:00)
man toks klausimas iškilo ar einate pasitikrinti pas kardiologa, visdėlto ventolinas kenkia širdutei, vakar įtartinai susikrėbė už krutinės, panešiojus nurimo ir viskas
nes vyras turi širdies įda ar kaip ten vadinas žo didelis kraujo spaudimas, ar gali būti ir tai paveldėti
mano mažoji gimusi su širdies yda, tai kasmet tikrinamės pas kardiologus ir jai negalima vartot skisto Ventolin'o, nes jis labai kenkia širdutei nei purškiamas
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.