Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(Roga @ 2013 06 17, 14:17)
o tai gal ė druskininkus, ar buvote ten g.gif gal į kita sanatorija papulti lengviau, nes juk procedūros tos pačios tik jūros nėra g.gif

druskininkuose ne, bet esu girdėjus, kad yra oficialus mokestis jai nori gyventi kambary tik su vaiku, o šiaip pagal bendra tvarka reikia dalintis su kaimynais, man tai visai nepatiktu. ir primokėt brangiai gautusi 14 lt į diena, kažkas tokio
o mano draugė kai jai tas nemaišo kasmet ten važiuoja ir be šios aplinkybės viskuo yra patenkinta.

aš važiavau į Abromiškes, čia kaimelis netoli Elektrėnų, tai nuo Vilniaus gal 60km, buvau labai patenkinta, prie ežero, pušyne šį sanatorija ir sakau patogu, kad galima namo savaitgaliai važiuot

--

na žinot įpūtėt man ryžto, iki liepos dar yra laiko, turbūt teks eit prašyt gydytojos , kad bent pas reabilitologą nusiustu, o jau paskui sakytu, kad sanatorija per polikliniką gauti sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 14:35)
druskininkuose ne, bet  esu girdėjus, kad yra oficialus mokestis jai nori gyventi kambary tik su vaiku, o šiaip pagal bendra tvarka reikia dalintis su kaimynais, man tai visai nepatiktu.  ir primokėt brangiai gautusi 14 lt į diena, kažkas tokio
o mano draugė kai jai tas nemaišo kasmet ten važiuoja ir be šios aplinkybės viskuo yra patenkinta.

aš važiavau į Abromiškes, čia kaimelis netoli Elektrėnų, tai nuo Vilniaus gal 60km, buvau labai patenkinta, prie ežero, pušyne šį sanatorija ir sakau patogu, kad galima namo savaitgaliai važiuot

--

na žinot įpūtėt man ryžto, iki liepos dar yra laiko, turbūt teks eit prašyt gydytojos , kad bent pas reabilitologą nusiustu, o jau paskui sakytu, kad sanatorija per polikliniką gauti sudėtinga

aš esu bjauri boba ir domėjausi dauguma sanatorijų kurios mums tiktų. tai žinok nei vienoje su BA mums nereikėtų mokėti, kodėl reikia hmmm g.gif

bandykite į kitas sanatorijas manau lengviau gausite, dar internete prisiskaičiau, kad ir kituose miestose atsidarė santorijos. domėkitės ir sėkmės 4u.gif

šiaip pulmonologė ir gali siusti į sanatorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 17, 15:11)
aš esu bjauri boba ir domėjausi dauguma sanatorijų kurios mums tiktų. tai žinok nei vienoje su BA mums nereikėtų mokėti, kodėl reikia hmmm g.gif

bandykite į kitas sanatorijas manau lengviau gausite, dar internete prisiskaičiau, kad ir kituose miestose atsidarė santorijos. domėkitės ir sėkmės 4u.gif

šiaip pulmonologė ir gali siusti į sanatorija 4u.gif

Aš pavargus boba biggrin.gif (atsibodo man tie gydytojai, ligos...)
iš principo ir suteikia nemokamai, bet jai nori geresnių sąlygų reikia primokėt

man nebuvo skirtumas sanatorijoje, man gydytoja sako, kad apskritai sudėtinga per polikliniką išsiusti vaiką į sanatoriją (net nebuvo kalbos apie konkrečią)

pulmonologe man irgi sakė, bet tada mes turėtume fiktyviai į skyrių atsigulti. esmė tame nerėksi - negausi, o man jau atsibodo...
man jau nuo pernai "sentimentai" kaio sanatoriją keitėm. pabuvom "pušyno kelias" susirgom, kol gulėjom ligoninėje supratau, kad ten grižti nenorim, paskambinau į ligonių kasas - viskas gerai, galit keisti sanatoriją, bet kai nuėjom į savo ligonių kasas....brrrr....tipo aniekaip negalima, sako tegul jūsų gydytoja rašo naujai siuntimą, ta vėl kiek putojosi kol parašė....daugiau nervų kainavo, nei sveikatos paskui gavom....
iš serijos, kai yra žmogiškasis faktorius visada atsiras ir netikslumu, nes kiekviena savaip interpretuoja įstatymus ir jai gali nuo savęs meta atsakomybę
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 15:23)
Aš pavargus boba biggrin.gif (atsibodo man tie gydytojai, ligos...)
iš principo ir suteikia nemokamai, bet jai nori geresnių sąlygų reikia primokėt

man nebuvo skirtumas sanatorijoje, man gydytoja sako, kad apskritai sudėtinga per polikliniką išsiusti vaiką į sanatoriją (net nebuvo kalbos apie konkrečią)

pulmonologe man irgi sakė, bet tada mes turėtume fiktyviai į skyrių atsigulti. esmė tame nerėksi - negausi, o man jau atsibodo...
man jau nuo pernai "sentimentai" kaio sanatoriją keitėm. pabuvom "pušyno kelias" susirgom, kol gulėjom ligoninėje supratau, kad ten grižti nenorim, paskambinau į ligonių kasas - viskas gerai, galit keisti sanatoriją, bet kai nuėjom į savo ligonių kasas....brrrr....tipo aniekaip negalima, sako tegul jūsų gydytoja rašo naujai siuntimą, ta vėl kiek putojosi kol parašė....daugiau nervų kainavo, nei sveikatos paskui gavom....
iš serijos, kai yra žmogiškasis faktorius visada atsiras ir netikslumu, nes kiekviena savaip interpretuoja įstatymus ir jai gali nuo savęs meta atsakomybę

suprantu tikrai 4u.gif sėkmės, svarbiausia vaikams sveikatos, nes jau tos poliklinikos iki gyvo kaulo atsibodo ir mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 15:23)
ta vėl kiek putojosi kol parašė....daugiau nervų kainavo, nei sveikatos paskui gavom....

o trakuose tik viena seimos gydytoja yra? g.gif as keisciau. Jei tokia nesukalbama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 14:35)

bet jus iškarto apskambinėkit sanatorijas, nes nežinau ar bus dabar vietų liepos mėn., jei bus, rezervuokit ir tada eikit pas gyd., nes jums priklauso ir kelialapių yra, jų net nemažino, tai kad pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Aš gal durna, bet manęs sanatorijos nežavi, kai paskaitau, kad iš ten būna grįžta su paūmėjimais, su Rotais ir kitais brudais, tai visai nebetraukia. Aišku, gal maniškio padėtis pakankamai stabili, bet kolkas sanatorijos mane tik atbaido.
Liko tik vienas 50 įpurškimas vakarais topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 18 birželio 2013 - 08:53
Sveikos,
mergaitės turiu klausimas, kas yra tracheitas, ar tai užkrečiama ir kaip geriausia jį gydyti g.gif
mūsų gydytoja atostogauja, o kur buvau pas gydytoja ji sako nieko nedaryti tik ACC miltelių gerti du kartus per diena g.gif
Atsakyti
Trahceitas? Virusinis ar bakretinis?
Pagrindiniai tracheito simptomai užkimimas ir sausas kosulys. Dažnai ligos pradžioje būna viršutinių kvėpavimo takų infekcijos požymių, nedidelis kosulys, vėliau kyla temperatūra, sustiprėja kosulys, atsiranda lojantis kosulys, įkvėpimo metu girdimas cypimas krūtinėje, stiprus noras atsikosėti. Kvėpavimo takų obstrukcijai didėjant, atsiranda krūtinės skausmas, dažnas kvėpavimas, pasidaro sunku kvėpuoti, gali dingti balsas, išryškėti cianozė. Gali varginti ausies skausmas, galvos skausmas, svaigimas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 18, 09:55)
Trahceitas? Virusinis ar bakretinis?
Pagrindiniai tracheito simptomai užkimimas ir sausas kosulys. Dažnai ligos pradžioje būna viršutinių kvėpavimo takų infekcijos požymių, nedidelis kosulys, vėliau kyla temperatūra, sustiprėja kosulys, atsiranda lojantis kosulys, įkvėpimo metu girdimas cypimas krūtinėje, stiprus noras atsikosėti. Kvėpavimo takų obstrukcijai didėjant, atsiranda krūtinės skausmas, dažnas kvėpavimas, pasidaro sunku kvėpuoti, gali dingti balsas, išryškėti cianozė. Gali varginti ausies skausmas, galvos skausmas, svaigimas.

ką išvardijai nieko nėra mano mažylei schmoll.gif tik tirštas paviršutiniškas kosulys ir viskas g.gif nei tempos, nei skausmo. žvali valgo, bėga, šoka dainuoja. ji net tyrimu nedarė, sako gal norit antibijotikų blink.gif sakau kam jei nei tempos nėra, ir gerai ji jaučiasi blink.gif sako gerai nerašysiu blink.gif na žo suabejojau tikrai ar tai trachejitas g.gif
Atsakyti
Šudas tada jai ne tracheitas

Tfu kad nugasdinai doh.gif O atkosti šlapiai lengvai, ar nelabai lengvai? ACC bandyk, bet žiūrėk ar labai nesausins kosulio, nes šlapias kosulys tiesiog turi palaipsniui dingti, t.y. vaikas turi viską iškosėt ir tuo pasibaigt, jei kosulys sausės, vadinasi čia žingsnis atgal. Tada geriau kažką kitą duoti kaip Brontex ar Ambroxolis.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 18, 10:06)
Šudas tada jai ne tracheitas

Tfu kad nugasdinai  doh.gif  O atkosti šlapiai lengvai, ar nelabai lengvai? ACC bandyk, bet žiūrėk ar labai nesausins kosulio, nes šlapias kosulys tiesiog turi palaipsniui dingti, t.y. vaikas turi viską iškosėt ir tuo pasibaigt, jei kosulys sausės, vadinasi čia žingsnis atgal. Tada geriau kažką kitą duoti kaip Brontex ar Ambroxolis.

negasdinu, nes man ir atrodo, kad čia mums nuo dantuku atsirado skaidri slogytė, kad ir traukėmė matyt sutirštėjo ir žemiau nusileido, daugiau niekas neserga pas mus schmoll.gif
kosija nesunkiai retai atsikosija be didesnių pastangų, tiesiog jis tirštokas ir viskas.
galvoju taip ACC ryte duodu o vakare inchaliuoju su brontexs, manau taip efektyviau bus g.gif

kažin ar mes užkrečiami, penktadienį susitikimas su vaikiukais g.gif ar spėsime pagyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 18 birželio 2013 - 09:38