Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(grazina37 @ 2013 09 24, 18:01)
apsunkinta kvepavima turi girdeti seimos gydytoja,tada ji duoda siuntima su aprasyta jusu ligos istorija,pulmonologas apklauses nusprendzia kokiu tyrimu reikia,pas pulmonologa einate kada gaunate talona,jei yra astma apsunkinta kvepavima visada isgirsta

turi, bet nevisada girdi, manau jai pati mama jaučia, kad vaikui kažkas ne taip ji gali prašyti gydytojos siuntimo, nors ji ir nelabi girdi tą kosulį. sakau grynai dėl savo patirties, nes tiek su sunum nuėjom, kad BA įsisenėjus, nors pas gydytoją lankydavomes nuolat (šeimos), manau nevisad paprasta išgirsti tuos apsunkinimus ( nesant paūmėjimui), man davė siuntima vien dėl mano ramios galvos, nes pati negirdėjo kažkokių negerumų, aišku aš jai sakiau, kad jų yra

QUOTE(Zirzė @ 2013 09 24, 18:46)
o nosanex pulmonologe israse? g.gif mums negalejo israsyti g.gif sake kad pagal musu liga nekompensuojamas

taip mums išrašo, nes pas mus yra AR
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 24, 14:47)
Maniškiui dabar ramybės laikotarpis, kol kas dar purškiu F, bet planuoju jau nutraukt. Kas man nepatinka, tai lojantis kosulys, ar tai būdinga BA, kad kai nusikosėja, tai karkalų nesigirdi, o tik lojantis garsas (kalbu ne apie laringito priepuolį), šiaip kosėja lojančiai

Kol vaikas kosėja niekada nenutraukiu F vartojimo schmoll.gif Net nemažinu. Ramybės periodu vadinu tą laiką kai vaikas nė nesukosti ir nosies netraukia. Va tada ramybė, nes pirmieji slogos simptomai ar pirmieji kosuliai jau reiškia, kad nieko gero nebus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 25, 11:15)
Kol vaikas kosėja niekada nenutraukiu F vartojimo  schmoll.gif  Net nemažinu. Ramybės periodu vadinu tą laiką kai vaikas nė nesukosti ir nosies netraukia. Va tada ramybė, nes pirmieji slogos simptomai ar pirmieji kosuliai jau reiškia, kad nieko gero nebus.

verysad.gif pas maniškį jau nosis bėgt pradėjo ir kosulys šlapėja.
Įvedžiau naują produktą ir vsio, prasideda
Atsakyti
Sveikos. as su klausimu 4u.gif

mano drauge su 2m suneliu guli ligonineje. Pasak daktaru - laringitas. O as itariu kad jam BA.
sake pries keleta dienu pakilo temperatura. Visa savaitgali laikesi. uzvakar pradejo stipriai koseti ir nakti pradejo dusti bei sunkiai kvepuoti. isveze i ligonine ir nebepaleido ju. Sake kvepavo labai sunkiai.girdejosi ir svokstimas ir karkalai. suleido adrenalino ir paskyre antibiotiku bei inhaliaciju. Sakykite ar tai tikrai gali buti laringitas? Man labiau panasu i astmos priepuoli ir labai sunku. unsure.gif Tiesa-sake yra lojantis kosulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 rugsėjo 2013 - 17:46
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 25, 18:44)
Sveikos. as su klausimu 4u.gif

mano drauge su 2m suneliu guli ligonineje. Pasak daktaru - laringitas. O as itariu kad jam BA.
sake pries keleta dienu pakilo temperatura. Visa savaitgali laikesi. uzvakar pradejo stipriai koseti ir nakti pradejo dusti bei sunkiai kvepuoti. isveze i ligonine ir nebepaleido ju. Sake kvepavo labai sunkiai.girdejosi ir svokstimas ir karkalai. suleido adrenalino ir paskyre antibiotiku bei inhaliaciju. Sakykite ar tai tikrai gali buti laringitas? Man labiau panasu i astmos priepuoli ir labai sunku. unsure.gif Tiesa-sake yra lojantis kosulys.

pagal mane jei iš plaučių garso turi nustatyti koks kvėpavimas ir sako, kad prie laringito įkvėpimas suknus būna, o prie BA iškvėpimas sunkus.
Mano vaikui visi BA priepuoliai būna su lojimo epizodais, bet niekada niekas nepasakė, kad jam laringitas g.gif
Laringitas kai būna, tai tik gerkė sutinsta, juk daktarai tą turi skirti , nors tų daktarų visokių yra.
Šiaip po laringiro priepuolio ir gi atsiranda šlapias kosulys
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 25, 19:06)
pagal mane jei iš plaučių garso turi nustatyti koks kvėpavimas ir sako, kad prie laringito įkvėpimas suknus būna, o prie BA iškvėpimas sunkus.
Mano vaikui visi BA priepuoliai būna su lojimo epizodais, bet niekada niekas nepasakė, kad jam laringitas  g.gif
Laringitas kai būna, tai tik gerkė sutinsta, juk daktarai tą turi skirti , nors tų daktarų visokių yra.
Šiaip po laringiro priepuolio ir gi atsiranda šlapias kosulys

sake kosulys sausas bet girdisi karkalai ir svokstimas. tiksliau svokstimas buvo kai atveze - ar dabar jis likes - nezinau. Sake kad jiems gydytoja buvo prirasiusi ventolino. Jeigu prirase - vadinasi buvo polinkis jau i astma g.gif o ligonineje pasake kad tokiais vaistais laringitas negydomas.Aisku jei laringitas tai negydoma...bet kazin ar laringitas doh.gif

man taip panasu i tipini BA priepuoli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 rugsėjo 2013 - 18:46
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 25, 19:42)
sake kosulys sausas bet girdisi karkalai ir svokstimas. tiksliau svokstimas buvo kai atveze - ar dabar jis likes - nezinau.  Sake kad jiems gydytoja buvo prirasiusi ventolino. Jeigu prirase - vadinasi buvo polinkis jau i astma g.gif o ligonineje pasake kad tokiais vaistais laringitas negydomas.Aisku jei laringitas tai negydoma...bet kazin ar laringitas doh.gif

va taip atrodo mano vaiko astmos priepuoliai, labai panašūs į laringitą (vaikas ne mano)
http://www.youtube.c...h?v=EJpxZAdBjMk
gal daktarai maišo
Nes senais laikais labai maišydavo, daugelis astmininkų būdavo gydomi nuo laringito kažkodėl, gal tas lojantis garsas taip daro. Kažkodėl dažniau kūdikius kamuoja būtent tokio tipo asmtmos priepuoliai, vyresniems vaikams jie kažkaip kitaip pasireiškia
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 25, 19:47)
va taip atrodo mano vaiko astmos priepuoliai, labai panašūs į laringitą (vaikas ne mano)
http://www.youtube.c...h?v=EJpxZAdBjMk
gal daktarai maišo
Nes senais laikais labai maišydavo, daugelis astmininkų būdavo gydomi nuo laringito kažkodėl, gal tas lojantis garsas taip daro. Kažkodėl dažniau kūdikius kamuoja būtent tokio tipo asmtmos priepuoliai, vyresniems vaikams jie kažkaip kitaip pasireiškia

bet cia kaip ziauriai tas kvepavimas verysad.gif kaip vaiko gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif nea - maniskis truputi svariau koseja g.gif bet cia tikrai panasus labai i laringita.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 25, 20:52)
bet cia kaip ziauriai tas kvepavimas verysad.gif kaip vaiko gaila verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nea - maniskis truputi svariau koseja g.gif bet cia tikrai panasus labai i laringita.

tai va, panašu į laringitą, bet ne laringitas. Maniškį jau tik adrenalinas atpalaiduoja po tokių priepuolių
Atsakyti
Merginos, kažkur rašėte, patingėjau ieškoti... blush2.gif
kiek Jus pilate brontex tirpalo i inhaliatorių, priminkit, ką...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 09 25, 22:25)
Merginos, kažkur rašėte, patingėjau ieškoti...  blush2.gif
kiek Jus pilate brontex tirpalo i inhaliatorių, priminkit, ką...

4u.gif

2 ml fiziologinio ant dėžutės parašyta kiek pilti brontex mes kol dar mažos tai 14 lašiukų įlašinu 4u.gif

man toks klausimas iškilo ar einate pasitikrinti pas kardiologa, visdėlto ventolinas kenkia širdutei, vakar įtartinai susikrėbė už krutinės, panešiojus nurimo ir viskas g.gif nes vyras turi širdies įda ar kaip ten vadinas žo didelis kraujo spaudimas, ar gali būti ir tai paveldėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 09 26, 09:00)
man toks klausimas iškilo ar einate pasitikrinti pas kardiologa, visdėlto ventolinas kenkia širdutei, vakar įtartinai susikrėbė už krutinės, panešiojus nurimo ir viskas g.gif nes vyras turi širdies įda ar kaip ten vadinas žo didelis kraujo spaudimas, ar gali būti ir tai paveldėti g.gif

mus kartas nuo karto patikrina. bet paskutini kaeta buvo pernai rugpjuti g.gif gal reiktu pasiklausti gydytojos.
Atsakyti