QUOTE(Dalyte:) @ 2013 09 19, 11:48)
vieną kartą norėjau skieoitą mažiuką dar , dar net BA nebuvo, bet gydytoja sako neskiepykit, ir taip pagal planą kiek skiepų gaauna, tegul organizmas pailsi, po to laiko buvo kilus mintis skiepiti pneumo 23, tada jau pulmonologės klausiau nuomonės, ji irgi sakė nereikia, nes gi neserga dažnai plaučių uždegimais. tai , kad mūsų šeimoje skiepijami tik privalomais skiepais. o jūsų atveju, gal labiau pulmonologes nuomone kliaučiaus, nes ji prižiūri jūsų plaučiukus
saviškiams nupirkau žuvų taukų
vakar pas pulmonologę buvom, su Ug viskas aišku, vasara gera buvo kol gėrėm monkasta, paskui susirgo, tai vėl mokastos 3 mėn išrašė. o jums irgi tenka taip ilgai ją vartoti be pertraukų? gausis 6 mėn, jai neskaitysim 2 sav pertraukos. ir dabar dar F , nes buvo susirgus
o sūneliui irgi jau parašė BA, ir dargi pridėjo, kad ji yra įsisenėjusi (gegužės mėn buvau pas kitą pulmonologę nuvežus, tai sakė, kad viskas normaliai su juo, yra polinkis, bet tikrai dar nėra BA) va taip. išrašė seratido (naujas vaistas, gal ne taip pavadinimą rašau) mėnesiu, paskui pereit prie F plius monkasta 3 mėnesiams. jam iki 7 gimtadienio du mėnesiai liko, tai dar spėjo ir tarpinę išrašyti.
reziumuojant eilinį kartą reikia pripažinti, kad mamytės privalo pačios labai domėtis vaikų ligomis ir jai reikai išgirsti kelias nuomones.
tai va, atėjau čia su vienu vaikų, o prašau turiu jau du su BA.
kalbėjot apie BA kilmę, tai mūsų atvėju manau kalti genai, mano senelis ir vyro senelė turėjo BA ir atsikartojo tai 4 kartoje, kai buvusios tuo nesirgo
saviškiams nupirkau žuvų taukų
vakar pas pulmonologę buvom, su Ug viskas aišku, vasara gera buvo kol gėrėm monkasta, paskui susirgo, tai vėl mokastos 3 mėn išrašė. o jums irgi tenka taip ilgai ją vartoti be pertraukų? gausis 6 mėn, jai neskaitysim 2 sav pertraukos. ir dabar dar F , nes buvo susirgus
o sūneliui irgi jau parašė BA, ir dargi pridėjo, kad ji yra įsisenėjusi (gegužės mėn buvau pas kitą pulmonologę nuvežus, tai sakė, kad viskas normaliai su juo, yra polinkis, bet tikrai dar nėra BA) va taip. išrašė seratido (naujas vaistas, gal ne taip pavadinimą rašau) mėnesiu, paskui pereit prie F plius monkasta 3 mėnesiams. jam iki 7 gimtadienio du mėnesiai liko, tai dar spėjo ir tarpinę išrašyti.
reziumuojant eilinį kartą reikia pripažinti, kad mamytės privalo pačios labai domėtis vaikų ligomis ir jai reikai išgirsti kelias nuomones.
tai va, atėjau čia su vienu vaikų, o prašau turiu jau du su BA.
kalbėjot apie BA kilmę, tai mūsų atvėju manau kalti genai, mano senelis ir vyro senelė turėjo BA ir atsikartojo tai 4 kartoje, kai buvusios tuo nesirgo
nu bent jau pradėjo gydyma linkiu tik stiprėti
mano mažoji Fliksotida be perstojo vartojo 7 mėn ir kaip jums buvo labai užleista, nes gydyta ne nuo to galo.
kol kas slogos nemoku kontrolioti, mokausi vis įtariam su vyru ir alergine sloga, nieko nėra nosytėje ir traukiam o ji vistiek kalba kaip "lansbergis" (toks posakis pas mus kaime) per nosyte, ką daryt klausiu gydytojos, jei niekas nesikeis pas alergologe, bet šį karta jau vyksiu į vilnių į antakalnį, nes nu tikrai kiek gi galima, čia paskėščioja rankomis alergologė ir sako patys ieškokite, o tipo gydymo nėra