Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 09 13, 10:09)
Pastebėjau, kad per šias dvi savaites išties padaugėjo sergančiųjų ir ne tik vaikų tarpe. Matyt čia ir staigiai atvėsęs oras koją pakišo.

galvojau tik pas mane taip, sergu ir aš ir vaikai. vaikai kosėja, plius sloga, o aš su ta gerkle....kiek priemonių beišbandžiau skalavimas druska pats efektyviausias.
Ug pradėjo kosėt, bet silpniau nei brolis, bet užtai kaip švilpia, kaip švilpia, gerai , kad ir pradėjau F purkšti, o nosytė tvarkos
Domas tai jau penktą diena kosėja taip drėgna naktimis , iki prabunda ir mus visus pažadina doh.gif acc geria, bet jau šį vakar turbūt ventolino papurkšiu, neįmanoma pailsėti

dar toks mano atradima, tai termosiniai puodeliai, naktimis kai vaikai kosėja ir reikia pastoviai šildyt arbatą, tai labai praverčia mums
Atsakyti
Katik is ligonines,vel virusiukas,vel priepuolis,nepadejo nei Ventolinas nei Flexotidas.Ligonineje purske Ventolina kas 20min po 3 ipurskimus,poto gyd.nutrauke,nes prasidejo tachikardija,gerem 3 dienas prednizolona,gryzom namo,prasidejo viduriavimas,nieko nevalgom,pabale kaip popieriai,gal kam taip buvo?Mums jau antra karta kartojas tas pats,idomu kas isaukia ta viduriavima,ar vaistai ar vel ligoninese pagautas koks virusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 17:04)
Katik is ligonines,vel virusiukas,vel priepuolis,nepadejo nei Ventolinas nei Flexotidas.Ligonineje purske Ventolina kas 20min po 3 ipurskimus,poto gyd.nutrauke,nes prasidejo tachikardija,gerem 3 dienas prednizolona,gryzom namo,prasidejo viduriavimas,nieko nevalgom,pabale kaip popieriai,gal kam taip buvo?Mums jau antra karta kartojas tas pats,idomu kas isaukia ta viduriavima,ar vaistai ar vel ligoninese pagautas koks virusas g.gif

oi varkšiukai 4u.gif
na būdavo, kad dažnus Ventolino įpurškimus pakeisdavo dexametazonu, nežinau dėl kokiu priežasčių, gal dėl tokių pat kaip ir jūsų, kad širdeliai nepakenkti

o kokius dar vaizstus vartojot? šiaip nuo vaistų tai didelė tikimybė, kad viduriavimas.
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 17:04)

mes nuo vaistų viduriuojame, gal patarė kokių gerų bakterijų galite mums šauniai tada sureguliuoja viska.

dabar merginos man reikia jūsų patarimo unsure.gif
vakar lygiai du mėnesiai be vaistų ir ką naktį traukiau visa asortimenta lauk.
ar sloga gali sukelti astmos priepolį, purškiu ir traukiu, o gal refliuksas. gydytoja sako bronchai švarūs bronchito dar nėra, bet astma, patarė immuwash purkštis bent viena buteliuka g.gif ar taip gali būti. va grįžus iš po poliklinikos taip kosom taip kosom, bet gerai, kad mums dar padeda vienas įpurškimas ventolino rimsta jau jai geriau.
Atsakyti
Mums priepuoliai visada nuo slogos prasideda,dvi dienos slogyte,ir kita jau priepuolis.Atrodo taip tai slogai neleidziu isibegeti,bet va,tik tiek ir tereikia.Vartojom Ventolina Flexotida ir girde dar Prednizolona,tiesa dar gavom viena laseline,tai visi vaistai kuriuos gavom ligonineje.O nuo viduriavimo dabar gelbejames smecta ir gerosios bakterijos,ziuresim kas bus toliau,nenorim vel gryzti atgal schmoll.gif su skysciais taip sunkiai geriam,reiks turbut po laseline gultis vel g.gif
Mes be vaistu ilgiausiai du men.irgi esam isbuve,visi sako ir ramina kad issaugs,bet taip gaila vaiko,ne i nauda tiek tu vaistu,o dar tokiu stipriu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 16 rugsėjo 2013 - 17:34
QUOTE(Roga @ 2013 09 16, 17:44)
ar sloga gali sukelti astmos priepolį, purškiu ir traukiu, o gal refliuksas.

QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 18:32)
Mums priepuoliai visada nuo slogos prasideda,dvi dienos slogyte,ir kita jau priepuolis.Atrodo taip tai slogai neleidziu isibegeti,bet va,tik tiek ir tereikia

o kai prasideda sloa duodat ko nors nuo alergijos? kad ir tavegyl? gal cia tie atvejai kai vaikai alergiski virusams ir tik jie issaukia priepuolius?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 18:32)
Mums priepuoliai visada nuo slogos prasideda,dvi dienos slogyte,ir kita jau priepuolis.Atrodo taip tai slogai neleidziu isibegeti,bet va,tik tiek ir tereikia.Vartojom Ventolina Flexotida ir girde dar Prednizolona,tiesa dar gavom viena laseline,tai visi vaistai kuriuos gavom ligonineje.O nuo viduriavimo dabar gelbejames smecta ir gerosios bakterijos,ziuresim kas bus toliau,nenorim vel gryzti atgal schmoll.gif  su skysciais taip sunkiai geriam,reiks turbut po laseline gultis vel g.gif
Mes be vaistu ilgiausiai du men.irgi esam isbuve,visi sako ir ramina kad issaugs,bet taip gaila vaiko,ne i nauda tiek tu vaistu,o dar tokiu stipriu verysad.gif

kaip suprantu, šakės, negaliu ir kaip skauda širdį, kad dabar geriausias draugas vaistai. aišku išaugsime sustiprėsime.

jums stiprybės ir sveikatytės, kad nereiktu grįšti į ligonine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 16, 18:50)
o kai prasideda sloa duodat ko nors nuo alergijos? kad ir tavegyl? gal cia tie atvejai kai vaikai alergiski virusams ir tik jie issaukia priepuolius?

mums patarė Aerius, gėrėm jį, bet gal per silpnas ir nepadėjo, g.gif turiu ir tavegilį, kita karta jau žinosiu, pabandysiu tavegilį duoti g.gif
Atsakyti
Taip taip,musu atvejis kad mes alergiski virusams,kurie ir issaukia tuos priepuolius,bet baisu kad namie jau nebesusitvarkom ir tenka vaziuoti i ligonine:( kas bus toliau,kaip orai atves dar labiau,jau net nebezinau kokiu dar cia vitaminu duoti kad tik pastipretu imunitetas.Linkiu ir jums mamytes stiprybes ir kantrybes,gal tikrai issaugsime ta liga kaip tvirtina gyd. siandien jau nebeviduriuojam,gyd.mano kad cia ne vaistu kalte o tiesiog dar vienas pagautas virusas ligoninej:(
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 09 17, 09:06)
Taip taip,musu atvejis kad mes alergiski virusams,kurie ir issaukia tuos priepuolius,bet baisu kad namie jau nebesusitvarkom ir tenka vaziuoti i ligonine:( kas  bus toliau,kaip orai atves dar labiau,jau net nebezinau kokiu dar cia vitaminu duoti kad tik pastipretu imunitetas.Linkiu ir jums mamytes stiprybes ir kantrybes,gal tikrai issaugsime ta liga kaip tvirtina gyd.  siandien jau nebeviduriuojam,gyd.mano kad cia  ne vaistu kalte o tiesiog dar vienas pagautas virusas ligoninej:(

nu stiprėkite 4u.gif
mums ir vakar sakė viduriavimas dar vienas virusas, tfu tfu ir mes nebeviduriuojame, tik mes iš darželio viska parsinešėme.

dėl imuniteto, turiu klausima, ką manote apie bičių pikį 2 metų merginai g.gif medui ji nealergiška patikrinta. atrodo puse vasaros prabuvome prie jūros ale vistiek viskas kimba, ir basa visada ir apsiprausiame, grūdinimas vyksta, bet nesiseka.
aš galvoju nuo alergijos gal per trumpai tik 3 dienas gėrėme g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 16:04)
Katik is ligonines,vel virusiukas,vel priepuolis,nepadejo nei Ventolinas nei Flexotidas.

Tokiu atveju visada namie turiu Prednizolono tablečių, jei matau kad puškikliai neveikia, duodu 4 tabletes prednizolono. Ligoninių vengiu kaip kryžiaus, nes iš jų visada parsivežam dar pluoštą kitų virusų tame tarpe ir iduriavimą bei vėmimą.

QUOTE(Roga @ 2013 09 16, 16:44)

Viskas natūralu, du mėn pakankamai ilgas laiko tarpas. Nepergyvenk labai. Trauk tą savo arsenalą be jokio sąžinės graužimo ir mėnesį sąžiningai vartokit Flexotidą, po to matysit, gal bus galima iki vieno įpurškimo sumažinti. Aš va šiuo metu vėl du kart purškiu nes nuo penktadienio prasidėjo sloga, tai kad nesukelt sunkiai valdomo priepuolio purškiu ne vieną o du kartus paroje. Viskas liuks sloga traukiasi, kosti gražiai šlapiai.

QUOTE(ginciucha @ 2013 09 16, 17:32)
O nuo viduriavimo dabar gelbejames smecta ir gerosios bakterijos

Nuo viduriavimo atradau stebuklingą vaistą, kuris ir geriau veikia ir skanesnis nei ta britki Smecta. Pasižiūrėkit Tasectan, yra milteliai kūdikiam ir vaikam, bei kapsulės suaugusiems. Nerealus vaistas, miltelių mažai jie nebritkūs, galima su varškyte ar jogurtuku sumaišyt ir vaikas mielai suvalgo, nuo smectos tiek aš tiek vaikai žiaukčioja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 17, 10:04)

Viskas natūralu, du mėn pakankamai ilgas laiko tarpas. Nepergyvenk labai. Trauk tą savo arsenalą be jokio sąžinės graužimo ir mėnesį sąžiningai vartokit Flexotidą, po to matysit, gal bus galima iki vieno įpurškimo sumažinti. Aš va šiuo metu vėl du kart purškiu nes nuo penktadienio prasidėjo sloga, tai kad nesukelt sunkiai valdomo priepuolio purškiu ne vieną o du kartus paroje. Viskas liuks sloga traukiasi, kosti gražiai šlapiai.
Nuo viduriavimo atradau stebuklingą vaistą, kuris ir geriau veikia ir skanesnis nei ta britki Smecta. Pasižiūrėkit Tasectan, yra milteliai kūdikiam ir vaikam, bei kapsulės suaugusiems. Nerealus vaistas, miltelių mažai jie nebritkūs, galima su varškyte ar jogurtuku sumaišyt ir vaikas mielai suvalgo, nuo smectos tiek aš tiek vaikai žiaukčioja.
user posted image

išsitraukiau ir važiuojame, šianakt tik viena karta reikėjo sukviepuoti ventolina viena įpurškima, liuks, Fliksotidas du kartus paroje.

reikia vaistus užsirašyti nuo viduriavimo tokių dar nebandėme 4u.gif
Atsakyti
Mano kaimuke yra vaistinė, kurioje dirba nereali vaistininkė, ji taip moka pasiūlyti, kad dar nei karto nesu apsirikusi jos paklausydama.

Va dar vienas jos pasiūlymas imuniteto stiprinimui ypač kai jau ryškiai matosi kad kažkas vaikui kabinasi:
user posted image
Atsakyti