Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

Aciu, Roga, uz atsakyma 4u.gif
reiks pirmadieni vel pasidometi, gal penktadieni iki pietu neregistravo, o po pietu registruot pradejo... doh.gif biggrin.gif mistika.....
o vaiku zaidimu aikstele, taip... kitame Palangos gale nei Gintaras... tolokai...
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 06 14, 22:19)
o dieve 3 km.siaubas kaip ten nusigauti.jau nuejus vaikas bus pavarges.o iki juros kiek laiko ejot?

na kai mano mergytė dar maža tai man su vežimu vienas malonumas pasivaikščioti yra, kaip ir dičkis kartu kai eidavo laikas pralėgdavo, mes dar nuplavinėjome grįždami neaišku kur kokius kelis kilometrus lotuliukas.gif mergytė miega mes varom lotuliukas.gif

QUOTE(rokada @ 2013 06 15, 10:49)
Aciu, Roga, uz atsakyma  4u.gif
reiks pirmadieni vel pasidometi, gal penktadieni iki pietu neregistravo, o po pietu registruot pradejo...  doh.gif  biggrin.gif  mistika.....
o vaiku zaidimu aikstele, taip... kitame Palangos gale nei Gintaras...  tolokai...

šiaip dar ir nuo registratorės priklauso, ten viena yra visiškai kvankt blush2.gif tai skambinkite kas diena bus kita ir bus tiksliau pasakys kada jums 4u.gif
Atsakyti
o kiek dienu su BA kelalapis buna i sanatorija?kazkaip nepatogu skambinti daktarei ir klausti,o atostogas norisi paderinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 06 15, 22:55)
o kiek dienu su BA kelalapis buna i sanatorija?kazkaip nepatogu skambinti daktarei ir klausti,o atostogas norisi paderinti. smile.gif

18 dienų 4u.gif

pirmame puslapyje įmečiau, pagal ligas kiek priklauso sanatorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 16, 10:14)
18 dienų 4u.gif

pirmame puslapyje įmečiau, pagal ligas kiek priklauso sanatorija 4u.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 06 15, 22:55)

as kai skambinausi rezervuoti sake kad jei lengva forma - 18 dienu. Mano teta kas met vaziuoja i ta sanatorija.juos laiko 21diena 4u.gif

bet as vieno nesuprantu. Ar reabitologas gali israsyti kelalapi? Nes arba as kvankt arba gydytoja kvankt doh.gif musu semos centras gavo tik 1 kelalapi rupjucio menesiui ir tai yra nuo 8m. vaikui. Bet kai skambinausi pasiteirauti ar tikrai po viso reabitologo kurso turesim nemokama sanatorija - ji atsake kad tikrai kelalapi mes turesim ir moketi nereikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 06 16, 16:17)
as kai skambinausi rezervuoti sake kad jei lengva forma - 18 dienu. Mano teta kas met vaziuoja i ta sanatorija.juos laiko 21diena 4u.gif

bet as vieno nesuprantu. Ar reabitologas gali israsyti kelalapi? Nes arba as kvankt arba gydytoja kvankt doh.gif musu semos centras gavo tik 1 kelalapi rupjucio menesiui ir tai yra nuo 8m. vaikui. Bet kai skambinausi pasiteirauti ar tikrai po viso reabitologo kurso turesim nemokama sanatorija - ji atsake kad tikrai kelalapi mes turesim ir moketi nereikes g.gif

\

šiemet keitėsi tvarka ir nemažai kam sumažino sanatorijos dienų skaičių, mano sūnus pernai gavo 24 dienas, šiemet tik 22 dienas.
taip rebilitologo išrašo vadovaudamais gydytoja tau išrašo siuntima ir išsiunčia į ligonių kasas. ir tada vyksite į sanatorija. tiesa patiems nebereikia vykti į ligonių kasas viska sutvarko gydytoja jūs tik gaunate FORMA NR. 027/a ir su ja vykstate į sanatorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 16, 20:13)
\

šiemet keitėsi tvarka ir nemažai kam sumažino sanatorijos dienų skaičių, mano sūnus pernai gavo 24 dienas, šiemet tik 22 dienas.
taip rebilitologo išrašo vadovaudamais gydytoja tau išrašo siuntima ir išsiunčia į ligonių kasas. ir tada vyksite į sanatorija. tiesa patiems nebereikia vykti į ligonių kasas viska sutvarko gydytoja jūs tik gaunate  FORMA NR. 027/a ir su ja vykstate į sanatorija 4u.gif

aaaaciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 14, 20:47)
mes ir vykome po paūmėjimo, bet jokios ligoninės nereikėjo ir net nesakė, kad reikia, pasakiau, kad tada ir tada vyksime ir puolėme tvarkyti dokumentus. rimtai kalbėkitės su gydytoja, kada turi kelialapį į sanatorija, nes palangos gintaras kiekvienai poliklinikai yra skyręs kelialapius

aš net nenoriu į Gintarą ( ta prasme suprantu, kaip faina prie jūros, suprantu, kad deficitas gali būti) paprasčiausiai ambulatoriškai suvažinėti noriu, bet vis tiek gydytoja tik mykia kažką šeimos....aš net į tokią stadiją perėjau, kad pradėjau galvoti, kad susirgtu, tai nors sanatoriją duotu, nors paskui pergalvojau iki tiek: ai jai taip gal ir apsieisiu, gal tikrai tiek mums ir reikia....tik kad liepa atostogausiu ir tai vienintelis mėnuo kada galėčiau sanatorijomis užsiimti
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 10:48)
aš net nenoriu į Gintarą ( ta prasme suprantu, kaip faina prie jūros, suprantu, kad deficitas gali būti) paprasčiausiai ambulatoriškai suvažinėti noriu, bet vis tiek gydytoja tik mykia kažką šeimos....aš net į tokią stadiją perėjau, kad pradėjau galvoti, kad susirgtu, tai nors sanatoriją duotu, nors paskui pergalvojau iki tiek: ai jai taip gal ir apsieisiu, gal tikrai tiek mums ir reikia....tik kad liepa atostogausiu ir tai vienintelis mėnuo kada galėčiau sanatorijomis užsiimti

o iš kur esate jūs g.gif

nes šiaip jei turite pulmonologės išraša, kad jums BA. pasiimu dokumentus ir pas poliklinikos direktore arba į ligonių kasas eičiau. nes su BA priklauso sanatorija.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 17, 12:04)
o iš kur esate jūs g.gif

nes šiaip jei turite pulmonologės išraša, kad jums BA. pasiimu dokumentus ir pas poliklinikos direktore arba į ligonių kasas eičiau. nes su BA priklauso sanatorija.

Traku
šiaip kaip mažas miestelis tai ir pyktis nesinori su niekuo, skandalintis...šiaip jau ir pati turbūt jau susitaikiau su šia situacija, žinau, kad priklauso, bet tie kryžiaus žygiai...ai...manau, kad pati gydytoja iki galo nežino tos tvarkos, o sužinoti ir nenori labai doh.gif o aš protinti juolab unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 17, 13:05)
Traku
šiaip kaip mažas miestelis tai ir pyktis nesinori su niekuo, skandalintis...šiaip jau ir pati turbūt jau susitaikiau su šia situacija, žinau, kad priklauso, bet tie kryžiaus žygiai...ai...manau, kad pati gydytoja iki galo nežino tos tvarkos, o sužinoti ir nenori labai doh.gif  o aš protinti juolab  unsure.gif

o tai gal ė druskininkus, ar buvote ten g.gif gal į kita sanatorija papulti lengviau, nes juk procedūros tos pačios tik jūros nėra g.gif
Atsakyti