QUOTE(bevardė @ 2013 09 10, 13:19)
Sveikas rudenėli! Sveiki hormonai!
Ir maniškis vėl draugauja su Flexotidu. Nebuvo jam ties anei labai žymaus priepolio, nei kosulio. Tiesiog rugsėjo pirmom dienom išgirdau, kad jis keistai garsiai kvėpuoja su švilptelėjimu, o ir savaitę prieš tai vakarais ir tik vakarais užeidavo skaidri sloga, bet taip užgulanti nosį kad vaikas mūčinosi kaip reikalas. Taip kad nutariau daugiau nelaukt ir tris dienas supurškiau Flexotide 125 du kartus dienoje, o dabar tik vienas įpurškimas vakare. keista bet sloga dingo, o ir kvėpavimas jau normalus. Manau iki spalio tikrai purkšiu vakarais jam tą flexotide jei neblogės. O tada matysiu nutraukt ar palikt. Tik pradėjo įpirmą klasę žygiuot, nesinori, kad įsisirgtų ir namie sėdėtų.
Bet rekordą pasiekėm be vaistų išbuvo 2 mėn ir 12 dienų. Ir tai šį kartą astma apsireiškė ne stipriu priepuoliu o mažyčiais požymiais.
aš irgi galvoju reik pradėti, kol bronchito nepasigavom. slogavo, slogavo, tada jau spazmavo bronchai, vėliau jau girdžiu ir laringitinį kosulį
tai per naktį daviau ir V ir F....šiaip pastaruoju metu V duodu tik vienkartinai kai neišsikosto, bet dar toks tuščias kosulis prasidėjo, nuvedžiau paklausyti - plaučiai švarus
F nenaudojom 3 mėn, per kuriuos gėrėm monkasta, dabar nieko tai pradėjo ligos lysti...turbūt ir aš duosiu F, pas pulmonologę po savaitės bet per tiek laiko galima gerokai įsisisirgt
QUOTE(bevardė @ 2013 09 11, 09:30)
mano ausys kaip zuikio, klausau kiekvieną įtartiną kvėptelėjimą.
aš ir svetimų vaikų kvėpavimus girdžiu, ligas diagnozuoju, kokia išvešėjus jau ta paranoja man