QUOTE(bevardė @ 2013 08 30, 11:32)
Roga, manau šį kartą bus lengviau, kaip ir pati sakei- vaikai skirtingi manau bus tikrai lengviau nei dičkiui buvo.
O aš jau naktinius košmarus sapnuoju pati Kol buvau mokinukė sapnuodavau, kad atėjau į mokyklą ir gėles pamiršau, o šiąnakt sapnavau, kad atvedžiau savo pirmoką ir aišku- be gėlių Nors šiaip lyg ir nesijaudinu, neprapuls tas mano vaikas. O va dėl dičkio neramu, jis bus penktokas, klasės savos neturės tampysis su kuprine po visą mokyklą, o vaikų joje yra visokių, o maniškis kažkaip moka tų blogiukų dėmesį patraukt.
O aš jau naktinius košmarus sapnuoju pati Kol buvau mokinukė sapnuodavau, kad atėjau į mokyklą ir gėles pamiršau, o šiąnakt sapnavau, kad atvedžiau savo pirmoką ir aišku- be gėlių Nors šiaip lyg ir nesijaudinu, neprapuls tas mano vaikas. O va dėl dičkio neramu, jis bus penktokas, klasės savos neturės tampysis su kuprine po visą mokyklą, o vaikų joje yra visokių, o maniškis kažkaip moka tų blogiukų dėmesį patraukt.
ir aš sapnuoju, kad pavieluoju į mokykla, o ne kad vaikus reikia vesti jautu dar mokytis noriu
sunkus tas periodas su 5 klase kol vaikai apsipranta. su dičkiu bus visko dabar nei didelis nei mažas tai draskosi ir pats nežino ko ir paauglystė ir hiperaktyvumas ir plius kita bėda matyt viskas jam susideda į vieta.
mažylė jei neišsigas ir neužsiskles viduje manau viskas bus gerai.