Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 08 30, 11:32)
Roga, manau šį kartą bus lengviau, kaip ir pati sakei- vaikai skirtingi wink.gif manau bus tikrai lengviau nei dičkiui buvo.
O aš jau naktinius košmarus sapnuoju pati smile.gif Kol buvau mokinukė sapnuodavau, kad atėjau į mokyklą ir gėles pamiršau, o šiąnakt sapnavau, kad atvedžiau savo pirmoką ir aišku- be gėlių smile.gif Nors šiaip lyg ir nesijaudinu, neprapuls tas mano vaikas. O va dėl dičkio neramu, jis bus penktokas, klasės savos neturės tampysis su kuprine po visą mokyklą, o vaikų joje yra visokių, o maniškis kažkaip moka tų blogiukų dėmesį patraukt.

ir aš sapnuoju, kad pavieluoju į mokykla, o ne kad vaikus reikia vesti lotuliukas.gif jautu dar mokytis noriu lotuliukas.gif

sunkus tas periodas su 5 klase kol vaikai apsipranta. su dičkiu bus visko dabar nei didelis nei mažas tai draskosi ir pats nežino ko ir paauglystė ir hiperaktyvumas ir plius kita bėda matyt viskas jam susideda į vieta.

mažylė jei neišsigas ir neužsiskles viduje manau viskas bus gerai.
Atsakyti
sveikos.

mes jau namie po sanatorijos. Deja mes gryzome vis tiek kosedami ir svoksdami verysad.gif kol buvome sanatorijoje gerem nuo alergijos ir visas dienas purskem ventolina bei papildomai po 2 inhaliacijas su berodualiu. Bet gydytima sake - jei pabloges - purksti flexotida. Tai va. Siandien be D. gydytojos ir pulmonologo ledimo pradejau purksti flexotida verysad.gif ryte pradejo tiek stipriai koseti kad net iki springimo. pirma supurskiau viena 100dozes iputima. nepadejo. Po valandeles supurskiau antra doze. nepadejo. dar po valandeles supurskiau flexotida ir tik per pietus nurimo kosulys bei svilpimas. dabar purskiu po 1 iputima po 100mg ventolino (3k.d) ir po 2 iputimus 50mg flexotido (2k.d)

homeopatija kolkas nutariau nustumti i sona nes panasu kad mums reikia islipti is nuolatines "krizes". nezinau kas bus su darzeliu. ryt skambinsiu aukletojai pasikalbeti. dar pas pulmonologa reik uzsirasyt.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 02, 21:49)
sveikos.

mes jau namie po sanatorijos. Deja mes gryzome vis tiek kosedami ir svoksdami verysad.gif kol buvome sanatorijoje gerem nuo alergijos ir visas dienas purskem ventolina bei papildomai po 2 inhaliacijas su berodualiu. Bet gydytima sake - jei pabloges - purksti flexotida. Tai va. Siandien be D. gydytojos ir pulmonologo ledimo pradejau purksti flexotida verysad.gif ryte pradejo tiek stipriai koseti kad net iki springimo. pirma supurskiau viena 100dozes iputima. nepadejo. Po valandeles supurskiau antra doze. nepadejo. dar po valandeles supurskiau flexotida ir tik per pietus nurimo kosulys bei svilpimas. dabar purskiu po 1 iputima po 100mg ventolino (3k.d) ir po 2 iputimus 50mg flexotido (2k.d)

homeopatija kolkas nutariau nustumti i sona nes panasu kad mums reikia islipti is nuolatines "krizes". nezinau kas bus su darzeliu. ryt skambinsiu aukletojai pasikalbeti. dar pas pulmonologa reik uzsirasyt.

kaip jūs jaučiatės g.gif

mane mokino taip 1 įpurškimas ventolino, po 10 min įpurškiu 2 purškimus Fliksotido, efektyvumas didesnis. nes jūs kai vyresni, gal jums per silpnas fliksotidas, nes mano mažoji naudoja 125mg g.gif

mums nosis užgulė, nulėkėme pas gydytoja sako gal alergija išrašė sirupiuka, tai dabar geriame. bronchai švarūs kol kas negrįštame prie vaistų biggrin.gif
Atsakyti
Mes siandien antra diena buvome darzelyje. Vakar kelias valandas buvome kartu, siandien jau palikau sesioms valandoms viena. Viskas buvo puikiai, jokiu asaru, buvo labai laimingas, nenorejo isvaziuoti. BET grizom namo, nuejo miegoti, atsikele... ir snarglys iki bambos, kosulys stiprus verysad.gif
Atsakyti
Dabar nezinau ka daryt. pulmonologe dar vasara israse montelukastos, liepe pradeti gerti rudeni, kai jau subjurs orai. Taciau sake geriausia palaukti iki rugsejo galo - spalio pradzios. Dabar vaikas kosti, neatsikosti, didziule sloga. Kolkas jokio svilpimo, dusulio ar pan nera. Nezinau, jau pradeti monkasta ar dar laukti?
Atsakyti
aš tai pas gydytoja buvau, kad paklausytu, nes pas mus nueini ir iškart papuoli pas gydytoja nereikia laukti. sakė švarūs reikia tik alergija gydyti, o gal ir sloga, jau beveik jos nėra reiškia alergija mums buvo.

melle gal pas gydytoja įmanoma papulti, kad paklausytu ir pasitarti ar jau reikia pradėti gerti vaistu g.gif
Atsakyti
Pas gydytoja siandien nepapulsim, rytoj tik nuo 16h geriausiu atveju. Jau tempa sukilo, 38 dar nera, bet manau dar kils. Mano akimis ziurint dar nereikia purskalu. Nu ziuresim kaip cia bus toliau. Ryt reiks butinai pas gydytoja nueit.
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 09 04, 13:18)
Pas gydytoja siandien nepapulsim, rytoj tik nuo 16h geriausiu atveju. Jau tempa sukilo, 38 dar nera, bet manau dar kils. Mano akimis ziurint dar nereikia purskalu. Nu ziuresim kaip cia bus toliau. Ryt reiks butinai pas gydytoja nueit.

sveikite, kad lengvai viskas praeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 09 03, 20:51)
kaip jūs jaučiatės g.gif

mane mokino taip 1 įpurškimas ventolino, po 10 min įpurškiu 2 purškimus Fliksotido, efektyvumas didesnis. nes jūs kai vyresni, gal jums per silpnas fliksotidas, nes mano mažoji naudoja 125mg g.gif
mums nosis užgulė, nulėkėme pas gydytoja sako gal alergija išrašė sirupiuka, tai dabar geriame. bronchai švarūs kol kas negrįštame prie vaistų biggrin.gif

mums kazkaip stebuklingu budu pasiseke papulti siandien pas pulmonologe. Norejau pas kita bet uzrase pas ta pacia. Bet kolkas nesigailiu. Su sanatoriniu israsu ir savo prieziuros lapeliais ji nusistebejo kad mes ir visa vasara taip prakosejom. Tai staigiai nusiunte padaryti plauciu nuotrauka. Sake yra kazkokiu sakneliu padidejimas. Kai dare ziema nuotrauka buvo tik vienos saknies padidejimas - o dabar abieju. Tad padare mantu del tuberkuliozes - israse flexotido 125mg du kartus dienoje po 1 iputima/monkastos ir zyrteko. Po menesio jei bus tokia pat situacija ar net pabloges - irasys mus i kazkokia europine 3men astmos tyrimu programa. Tiesa - pakeite ligos pavadinima is astminio bronchito i nepatikslinta bronchine astma. Va tokios naujienos pas mus. Liepe riboti fizini aktyvuma. Bet kai prasides ejimai i darzeli jo tikrai nepriribos ten.

Dar del ipurskimu. Sanatorijoje mokino visai kitaip purksti nei pulmonologe. Ankciau kai budavo blogai - ventolino 2 iputimus supurksdavau is karto. paskui eidavo flexotidas po 10min. O sanatorijoje moke visai kitaip - purksti ne is karto abu iputimus o po viena su kokiu 2-3min pertraukom. g.gif

ir dar - greiciausiai mums bus alergines kilmes. Pastebejau kad reaguoja baisiai i pukine patalyne/dulkes/pelesius. Nors tyrimai to neparode. Ir pulmonologe sake kad jei yra nors kiek padideje adenoidai - reiskias kad yra dar vienas alerginis faktorius. Tik man klausimas toks iskilo - kodel apie adenoidus niekas anksciau man neuzsimine. Dabar liepe nusipirti Nosanex - kai bus stipriau uzgulta nosis. Paklausiau kiek kainuoja vaistininkes - vos ne 60lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 rugsėjo 2013 - 14:58
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 04, 15:56)
liepe nusipirti Nosanex - kai bus stipriau uzgulta nosis. Paklausiau kiek kainuoja vaistininkes - vos ne 60lt doh.gif

eikit pas alergologą- išrašys pilnai kompensuojamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 09 04, 16:12)
eikit pas alergologą- išrašys pilnai kompensuojamą  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 09 04, 15:56)
mums kazkaip stebuklingu budu pasiseke papulti siandien pas pulmonologe. Norejau pas kita bet uzrase pas ta pacia. Bet kolkas nesigailiu. Su sanatoriniu israsu ir savo prieziuros lapeliais ji nusistebejo kad mes ir visa vasara taip prakosejom. Tai staigiai nusiunte padaryti plauciu nuotrauka. Sake yra kazkokiu sakneliu padidejimas. Kai dare ziema nuotrauka buvo tik vienos saknies padidejimas - o dabar abieju. Tad padare mantu del tuberkuliozes - israse flexotido 125mg du kartus dienoje po 1 iputima/monkastos ir zyrteko. Po menesio jei bus tokia pat situacija ar net pabloges - irasys mus i kazkokia europine 3men astmos tyrimu programa. Tiesa - pakeite ligos pavadinima is astminio bronchito i nepatikslinta bronchine astma. Va tokios naujienos pas mus. Liepe riboti fizini aktyvuma. Bet kai prasides ejimai i darzeli jo tikrai nepriribos ten.

Dar del ipurskimu. Sanatorijoje mokino visai kitaip purksti nei pulmonologe. Ankciau kai budavo blogai - ventolino 2 iputimus supurksdavau is karto. paskui eidavo flexotidas po 10min. O sanatorijoje moke visai kitaip - purksti ne is karto abu iputimus o po viena su kokiu 2-3min pertraukom.  g.gif

ir dar - greiciausiai mums bus alergines kilmes. Pastebejau kad reaguoja baisiai i pukine patalyne/dulkes/pelesius. Nors tyrimai to neparode. Ir pulmonologe sake kad jei yra nors kiek padideje adenoidai - reiskias kad yra dar vienas alerginis faktorius. Tik man klausimas toks iskilo - kodel apie adenoidus niekas anksciau man neuzsimine. Dabar liepe nusipirti Nosanex - kai bus stipriau uzgulta nosis. Paklausiau kiek kainuoja vaistininkes - vos ne 60lt doh.gif

nu šakės, gydykitės 4u.gif
bet kiek įsitikinau tas mantu yra netikslus schmoll.gif geriau imti kraujo tyrima, bet jis yra mokamas ir nemažai kainuoja, bet tada tikrai garantija dėl tuberkuliozės.
aš jei matau kas padeda taip ir darau. jei reikia ventolino purkšti tai tada per dvi mutes supurškiu t.y. vienas įpurškimas kviepuojame tada kitas įpurškimas kviepuojame, taip darau ir su fliksotidu, kai reikia du įpurškimus vienu kartu.
tai nieko nasonex atpigo lotuliukas.gif kai man reikėjo prieš 2 metus sumokėjau 75lt doh.gif blink.gif
tikrai alergologė gali pirma karta išrašyti kompensuojama, o tada jau jūsų gydytoja 4u.gif
Atsakyti