Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 14:17)
Jei kuri vartojate Ventolin sirup1 pasiskaitykit, gal bus aktualu, atsitiktinai atradau:
Ventolin sirupas

Jų psl. atradau ir naują vaistą alerginei slogai gydyti vietoj Nasonex. Tai kažkoks Avamys (veiklioji medžiaga flutikazonas). Kam įdomu pasitarkit su pulmonologais.

bet čia sena naujiena, čia ir lietuvos rytas rašė prieš pora mėn, kaip tik tuo metu mano dukterėčia gėrė šį sirupą, aš skambinau sesei pasakyt, kad pažiūrėtu serijos numeri, bet jie jau buvo sugėrė vaistus, daugiau nenaudojo, tai papildomai ir neįerzinom post faktum

o kas yra flutikazonas? smile.gif
vaikams pastoviai gydytoja duoda pažaisti su šio gaminio reklama (knygutės spalvinimo), bet kad vartoti niekada nesiūlė
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 29, 13:47)
mano sūnus po nasonex jau 3 metus vartoja Avamys mėlyna 120 įpurškimų.

O aš pirmą kartą apie tokį vaistą išgirdau doh.gif Ot tamsuolė cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 08 29, 13:50)
o kas yra flutikazonas? smile.gif

Na jis yra Flexotide inhaliatoriaus veiklioji medžiaga.

P.S. Va apie Ventoliną vėl tamsuolė pasirodžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 15:00)
O aš pirmą kartą apie tokį vaistą išgirdau  doh.gif  Ot tamsuolė  cool.gif
Papildyta:

P.S. Va apie Ventoliną vėl tamsuolė pasirodžiau  doh.gif

man patinka ir sūnui patogiau duozuoti į nosį nei nasonex, nuo kurio kraujavo jam nosis man buvo gerai, dėja tuo laiku dar apie jį nežinojau.

aš apie Ventolina nieko nežinojau nes paskutinį karta gėrė prieš metus laiko tai jau seniai neturime.
Atsakyti
Roga, o jis kompensuojamas kaip ir nasonex? kas paskatino pakeisti?

QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 15:00)
O aš pirmą kartą apie tokį vaistą išgirdau  doh.gif  Ot tamsuolė  cool.gif

P.S. Va apie Ventoliną vėl tamsuolė pasirodžiau  doh.gif

aš atvirkščiai manau, kad jus čia viena stipriausiu mamų savo žiniomis 4u.gif

tai koks veikimo principas nosytei? kaip suprantu flexotidas minkština bronchus, o kam to reikia nosyje? o nasanox kaip suprantu slopina alergenų poveikį. čia šiaip pamasčiau g.gif

oi čia aš tai visai atsitiktinai perskaičiau, visai neieškojau info apie ventolino gamybos broką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 08 29, 15:49)
Roga, o jis kompensuojamas kaip ir nasonex? kas paskatino pakeisti?

alergologė pakeitė, nes alergijos nerodė o nosis vistiek užsikišusi buvo, todėl ir pakeitė. aha kompensuojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 08 29, 14:49)
tai koks veikimo principas nosytei?  kaip suprantu flexotidas minkština bronchus, o kam to reikia nosyje?

Flexotido sudėtyje esantis hormonas Flutikazonas mažina bronchuose uždegiminius procesus, lygiai tą patį šis hormonas daro nosies gleivinėje
Papildyta:
Aš pati turiu alerginę slogą, tiesa anksčiau ji mane kankino pavasariais, o paskutinius du metus tik vasaros gale, kai kūlimo darbai laukuose prasideda. Tai žinokit neradau geresnio vaisto kaip Alergodil, o svarbiausia ne hormoninis, jo veikimo principas kaip Claritine ar Zyrtec tik kad jis purškiamas į nosį, t.y. veikia vietiškai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 16:17)
Flexotido sudėtyje esantis hormonas Flutikazonas mažina bronchuose uždegiminius procesus, lygiai tą patį šis hormonas daro nosies gleivinėje
Papildyta:
Aš pati turiu alerginę slogą, tiesa anksčiau ji mane kankino pavasariais, o paskutinius du metus tik vasaros gale, kai kūlimo darbai laukuose prasideda. Tai žinokit neradau geresnio vaisto kaip Alergodil, o svarbiausia ne hormoninis, jo veikimo principas kaip Claritine ar Zyrtec tik kad jis purškiamas į nosį, t.y. veikia vietiškai.

aišku, ačiū už informacija smile.gif

turim namie ie Alergodil, bet lyginant su nasonexu jo daugiau pasipurškia tai vaikams nepatinka. iš viso jie labai puksta nenori nosies tvarkyti, ypač Domas kuris turi tokia lėtinę sloga, po truputi kasdien, sako, kad jam ir taip labai gerai, o Ugnei kai būna sloga, tai jau gausi, tada ji jau viską purškiasi ri pati,kad tik lengviau būtu smile.gif
Atsakyti
Mes jau gera savaite gyvenam be Zyrteco, be hormonu - jau nuo liepos 15. Pries pora dienu sunus nenuejo pietu miego, duko, malesi, zodziu pervargo, tai vakare eme sunkiai kvepuoti. Svilpimas atsirado. Sukvepavom viena ipurskima Ventolino, nes kazkaip pabijojau, kad nesublogetu nakciai. Nors gal butu ir be Ventolino praeje g.gif

Nasonexa mes pakeiteme i Flixonase (flutikazono propionatas), nes Nasonexas mums nepadejo visai. Kolkas laikomes gerai, tai Flixonase nebandem.

Jaudinuosi pries darzeli, kaip cia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 08 29, 17:54)

aš taip pat jaudinuosi, tik nesuprantu jaudulio priežasties, jau nepirmas vaikas, bet jaudulys yra.
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 08 29, 17:54)

Nasonexa mes pakeiteme i Flixonase (flutikazono propionatas), nes Nasonexas mums nepadejo visai. Kolkas laikomes gerai, tai Flixonase nebandem.

kaip idomu, kodėl musm nemainė, o taip ištisai 3 flakonėlis sunaudojom, be didesnių pokyčių, kol visai metėm ir didelio skirtumo nėra.
tik dabar ar čia atvėįsus ar ko prikvėpavus vakarais rytais čiaudyt pradėjo, bet sloga kosuliai neprasideda

o eiti, tai vaikui ne mama reiks smile.gif 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 08 30, 10:43)
aš taip pat jaudinuosi, tik nesuprantu jaudulio priežasties, jau nepirmas vaikas, bet jaudulys yra.

ar pirmas ar trečias ar kelintas vistiek vaikas smile.gif  4u.gif
(aš tai pirmoką turėsiu smile.gif )

Atsakyti
mano pirmas į 8 klase biggrin.gif antra dar tik darželinukė biggrin.gif bet viskas kitaip, viskas pasikeitė ir net mano vaikai du skirtingi priešingybės visiškai smile.gif

niu ką nėra ko čia jaudintis pirmadienį drošim į naujus pokyčius, bus sunku į veiksime bus lengva būsim laimingi smile.gif
Atsakyti
Roga, manau šį kartą bus lengviau, kaip ir pati sakei- vaikai skirtingi wink.gif manau bus tikrai lengviau nei dičkiui buvo.
O aš jau naktinius košmarus sapnuoju pati smile.gif Kol buvau mokinukė sapnuodavau, kad atėjau į mokyklą ir gėles pamiršau, o šiąnakt sapnavau, kad atvedžiau savo pirmoką ir aišku- be gėlių smile.gif Nors šiaip lyg ir nesijaudinu, neprapuls tas mano vaikas. O va dėl dičkio neramu, jis bus penktokas, klasės savos neturės tampysis su kuprine po visą mokyklą, o vaikų joje yra visokių, o maniškis kažkaip moka tų blogiukų dėmesį patraukt.
Atsakyti