Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(bevardė @ 2013 08 27, 15:18)
Mano abu vaikai lankė alergiškų vaikų darželį,

O kur čia yra tas alergiškų darželis?
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2013 08 28, 07:14)
O kur čia yra tas alergiškų darželis?

Kaune lopšelis/darželis "Klevelis" thumbup.gif

Roga, išknisau visus dokumentus, deja, matyt turėjau tik vieną kopiją ir atidaviau ją gydytojai doh.gif
kad būtų lengviau sudarinėti sąraša vadovaukis mitybos piramide
user posted image

Ji padės nepamiršti visų įmanomų produktų.
Pav. Kruopos:
Ryžiai- galima
Kukurūzai - galima
Soros kruopos- neragavo
Avižos- negalima
....
Miltiniai gaminiai
juoda duona- galima
balta duona/batonas- negalima
...

ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 28, 08:49)
Kaune lopšelis/darželis "Klevelis"  thumbup.gif

Roga, išknisau visus dokumentus, deja, matyt turėjau tik vieną kopiją ir atidaviau ją gydytojai  doh.gif 
kad būtų lengviau sudarinėti sąraša vadovaukis mitybos piramide
user posted image

Ji padės nepamiršti visų įmanomų produktų.
Pav. Kruopos:
Ryžiai- galima
Kukurūzai - galima
Soros kruopos- neragavo
Avižos- negalima
....
Miltiniai gaminiai
juoda duona- galima
balta duona/batonas- negalima
...

ir t.t.

supratau ačiū, eisiu rašysiu, o tada vyras atspaus, dar kartelį ačiū už gera mintį aciuks.gif
Atsakyti
Nėra už ką, Roga. Gaila, kad daugiau padėt negalėjau, taip buvau įsitikinus, kad dar turiu sąrašą namie, deja radau tik alergenų tyrimų lapus.

O va vaikis vakar nekosėjo, plaučiai nešvilpė, vadinasi tikrai sureagavo į karvutės saldainį, gal sakau prispringo ir kažkiek to saldainio su seilėm papuolė į kvėpavimo takus, juk jis toks sprangiai saldus, pati ne kartą užsikosėjau nuo to saldumo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 28, 14:25)
Nėra už ką, Roga. Gaila, kad daugiau padėt negalėjau, taip buvau įsitikinus, kad dar turiu sąrašą namie, deja radau tik alergenų tyrimų lapus.

O va vaikis vakar nekosėjo, plaučiai nešvilpė, vadinasi tikrai sureagavo į karvutės saldainį, gal sakau prispringo ir kažkiek to saldainio su seilėm papuolė į kvėpavimo takus, juk jis toks sprangiai saldus, pati ne kartą užsikosėjau nuo to saldumo.

bet kaip gerai, kad nieko rimtai ir viskas baigėsi 4u.gif

ką kas diena be fliksotido jėėė vis dedu pliusa nuo Liepos 15 dienos bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nuo birželio 20 ar 21 d. ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ.................
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 28, 15:28)
Aš nuo birželio 20 ar 21 d. ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ.................

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ user posted image
Atsakyti
Labas, mes tai turbūt gerai gyvenam, kad visa vasara nesirodėm (tfu tfu tfu) ir išties visa vasara didesnių problemų su Ugne nebuvo, nes slogos neturėjo, aišku reikia paminėti, kad ištisai nuo gegužės geria monkasta ir tik šią savaitę baigs, o vizitas pas pulmonologę 08 18. Aišku buvo vienas paūmėjimas kai kelias naktis ventoliną purškiau (sureagavo į šunį automobilyje, nors alergija šuniui ir nebuvo iki galo nustatyta, ten tokia neaiški dėmelė buvo, bet kai šuns namie nėra labai ir nekreipėm dėmesio).

bet va su berniuku (kuriam nėra BA) tai jau antrą kartą per vasara kaip ventolina kelias dienas nakty purškiu, o liepa šeimos gyd paprašiau, kad monkastos jam išrašytu nes karštomis dienomis, nuo tų sausų žolių gerokai įsikosėjęs buvo. va ir dabar toks momentas naktimis kosėja, tai vakar iš vakaro ventolino supurškiau, kad nakty nesikelti ir tikrai nakty kosėjo, bet jau savarankiškai išsikosėjo. ir jam nėra BA? aš ji irgi užrašiau pas pulmonologę, galvojau gal aš čia isterikuoju (po monkastos rugpjūtis ramesnis buvo) bet ar taip normalu, kad sveikas vaikas be ventolino neišsikosto ( koėja kokias 10 min, kol jau man kantrybė baigęs laukt, kol jis išsikosės) diena viskas gerai, tik ryte dar išsičiaudo. mes su juo ir pas LOr važiuosim, bet adenoidai II laipsnio pavasari buvo, gal vien dėl jų tokių priepuolių nebutu
tai va su šituo vaiku pasimetus aš. BA parašo kai vaikas kažkiek ten kartu serga bronchitu bet aš jam neleidžiu susirgti aš turiu visus sesės vaistus ir laiku jam sudavus mes išvengiam to bronchito.

QUOTE(gupija @ 2013 08 27, 08:33)
Nemokama yra ir šalia kažkokių griuvėsių prie vaikų chirurginio.

taip yra už tų griuvėsių, bet vyras buvo nuėjęs apžiūrėti tai ten nesaugoma, duobės baisios, sako geriau nepalik
gulėjom chirurginiam, tai mašina stovėjo šalia (santariškių 7) aikštelėje irgi labai jaudinausi kaip išsimokėsiu, nes stovėjau gal 5 dienas, bet paklausiau budinčiojo (stovėjimo aikštelės) ir sako, kad reikia mokėti už tos dienos valandas. t.y. mus išrašė 14 val, tai mes sumokėjom nuo 8 iki 14 val, gal 12 lt. kitų dienų stovėjimas buvo anuliuotas.
nors kai vaikščiojau irgi mačiau kad prie onkologinio yra nemokama aikštelė. galima pastatyti į mokama, o vakare perstatyti ten kur nemokama.
prie santariškių 4 mašinos nesu palikus kelioms dienoms, bet buvo man vyras atvaręs jau tai dienai kaip reikės išvažiuoti man, tai irgi už pusdieni sumokėjau.
manau galima statyti prie alergologinio, o paskui budinčio perklausti kaip dėl apmokėjimo, jai tik už ta dieną reikia mokėti, kai išvažiuoji tai ir palikčiau, vis tiek bent dali dienos saugoma aikštelė ir šiaip ramiau, kaip ant akių smile.gif

QUOTE(bevardė @ 2013 08 27, 15:18)

Netempk laiko, adaptacija visada būna sunki ar ji bus trumpa ar ilga. Už durų nestovėk, pačiai nervai neatlaikys, ypač jei vaikas verks. Vaikui sakyk, kad eini iki gydytojos iki dantistės iki banko suisimokėt ir pan.

kaip laikomės nežinau, neskambinau namo, bet žinau, kad jei būtų kosulys vyresnėlis mane telefonu informuotų pasiruošęs supurkšti reikiamus vaistuku. Dievinu aš jį už tokį rūpestį savo mažesniu broliu  wub.gif

drinks_cheers.gif visi vaikai išgyveną tą pereinamąjį laikotarpį, svarbu būt ryžtingai ir nemaišyti vaiko, jai einam į darželį tai einam

koks fainutis smile.gif bet kartu, koks nevaikiškas, jau žino kokių vaistukų reikia

QUOTE(Roga @ 2013 08 27, 15:26)
jau kalbame apie mėnesį, kad Radvilė eis į darželį, o mama į darbelį (aišku turiu dar laiko, nes stoviu darbo biržoje), negaliu jai griežtai pasakyti, tada tragedija, visada su ja kalbu ir pasakoju, na tarkime reikia eiti kraujo pasiimti, taip ir pasakoju eisime pas sesute ji ims kraujuka, nes reikia tau padėti ir ji tada sėdi ramiai man ant kelių. grieštas tonas ją išverčia iš pusiausvyros. esu stipri, pirma išleidau į darža ir atlaikiau, jis pas mane hiperaktyvus, tai visko buvo. o čia viskas priešingai ir tiek ligų, čia kaime tokių darželių nėra, bet sako rūpinasi laabi, na žiūrėsiu kaip seksis pirma diena, ji nemėgsta svetimų žmonių ypač tų kurie puola imti ant rankų tada jau garantuotas priepolis doh.gif na bandysime g.gif

ir gerai, kol nedirbant tai ir streso nebus, jai susirgs ar ką, abi turėsit laiko apsiprasti su situacija. bet kaip minėjau, jau jai einam į darželį tai ir einam kasdien, jai nėra rimtų priežasčių neiti smile.gif
sėkmės darželyje, dukrytei turėtu ten patikti :4u
Atsakyti
Dalyte, gal būtų gerai kokio Claritino vaikiui duot? Sumažintų alerginę reakciją. Kas liečia diagnoze, tai negi gydytoja siuntime neparašytų jog vaikas dažnai serga obstrukciniais bronchitais arba kad alergenai sukelia bronchų spazmus, taip juk ir yra.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 11:21)
Dalyte, gal būtų gerai kokio Claritino vaikiui duot? Sumažintų alerginę reakciją. Kas liečia diagnoze, tai negi gydytoja siuntime neparašytų jog vaikas dažnai serga obstrukciniais bronchitais arba kad alergenai sukelia bronchų spazmus, taip juk ir yra.

čia pavasari jam irgi taip buvo zirteka gėrė 1,5 mėn ištisai, pradėjo kosėt tada 10d. tevegil, paskui atgaminau kad pagerėjimas jam buvo tik po monkastos (prieš tai pulmonologė parašė mėnesiui, spidometrija rodė polinki į BA, bet sakė, gal čia dėl gerklų ar adenoidų) tai daviau monkastos ir jau nakty ventolino, tik tai nuėmė tuos ištisinius kosulius.
šiaip jis mažas dažnai bronchitasi sirgo, paskui vis rėčiau, o šį pavasarį jau Ar prasidėjo ir nustatė , kad alergiškas jis labai. na čia galima daug ką spėlioti lauksiu vizito, o kol kas stebėsiu.
mus alergologė sakė kad vasaros pabaiga sunkiausia turint alergija piktžolėm, bet kad vasaros pradžioje daugiausiai vaistų buvo suvartota
Atsakyti
Jei kuri vartojate Ventolin sirup1 pasiskaitykit, gal bus aktualu, atsitiktinai atradau:
Ventolin sirupas

Jų psl. atradau ir naują vaistą alerginei slogai gydyti vietoj Nasonex. Tai kažkoks Avamys (veiklioji medžiaga flutikazonas). Kam įdomu pasitarkit su pulmonologais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 29 rugpjūčio 2013 - 13:28
QUOTE(bevardė @ 2013 08 29, 14:17)
Jei kuri vartojate Ventolin sirup1 pasiskaitykit, gal bus aktualu, atsitiktinai atradau:
Ventolin sirupas

Jų psl. atradau ir naują vaistą alerginei slogai gydyti vietoj Nasonex. Tai kažkoks Avamys (veiklioji medžiaga flutikazonas). Kam įdomu pasitarkit su pulmonologais.

mano sūnus po nasonex jau 3 metus vartoja Avamys mėlyna 120 įpurškimų.
Atsakyti