Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(Roga @ 2013 08 21, 16:37)
aha pasitarkite.
nes aš negalėjau atimti mišinuko iki dabar geriame. nes kai bandžiau sumažinti ir ypač vakarinį buvo toks jai šokas iki astmos priepolio buvo. liko vienas vakarinis valandai laiko iki miegelio, neatimsiu ir duodu iki 3 metukų tikrai, nes mes karvės pieno netoleruojame schmoll.gif

et kaip liudna verysad.gif , nezinau kaip reiks is jo atimti, nes kartais ir nakti prabudes praso, vis krenkscia taip lyg kazkas gerklyte jam kutentu, o kai atsigeria - uzmiega vel.

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 18:01)
et kaip liudna  verysad.gif , nezinau kaip reiks is jo atimti, nes kartais ir nakti prabudes praso, vis krenkscia taip lyg kazkas gerklyte jam kutentu, o kai atsigeria - uzmiega vel.

iki 1 karto per para sumažinti pavyko kai mažytei buvo 1 metai 10 mėnesių, sunkiai sekėsi, o ypač naktinį nuiimti. sėkmės, jums. gal pavyks bent jau pakeitus gal pavyks mišinuka g.gif o nėra kažkio mišinuko kurį kompensuoja vaikams kurie alergiški, ar jau bandėte g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 16:30)
rasiau, kad metukai ir menesis
Klijuku negers jis, nes juk reikia su kazkuo juos balinti. Be to ir taip tu ryziu ir grikiu persivalges. Nezinau kuo pakeist misinuka, nes kol kas tai jo skaniausias gerimas, net dreba kaip jo nori, priprato matyt, teks atiminet ir pakariaut keleta dienu, bet pirmiausia tai galvoju, kad reikia pas alergologe apsilankyt, ziuresim ka patars. Gal ir be misinio viskas normaliai bus  g.gif
tai ir balinkit, tik augalinių pienų-avižų, kokoso, ryžių...iškarto atrodo baisiai, bet nusiraminus, viską sudėliojus galvoje atrodo viskas kitaip smile.gif mano panelės valgo ir "balintas" košes ir sausainius kramsnoja, ir saldumynus...
O pas alergologą būtinai apsilankykit, dar siūlau ir pas imunologą, nes tokiems vaikams sudaromas atskiras skiepų kalendorius, nes į skiepus, kaip pagalbinė medžiaga įeina laktozė ir alergiškiems pienui nuo jų būna pablogėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 15:18)
triusis netinka, elniena netinka, stirniena netinka, visus situs bandziau, nutrijos nebandziau, nezinau kaip psichologiskai prisiverst  g.gif

Alergizuoja? Net keista g.gif Ypač dėl elnienos ir stirnienos. Ar darėt irgi lopo mėginius?

QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 17:01)
vis krenkscia taip lyg kazkas gerklyte jam kutentu, o kai atsigeria - uzmiega vel.

Labai panašu į refliuksą unsure.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2013 08 21, 17:15)
tokiems vaikams sudaromas atskiras skiepų kalendorius, nes į skiepus, kaip pagalbinė medžiaga įeina laktozė ir alergiškiems pienui nuo jų būna pablogėjimai  4u.gif

O čia tai naujiena pasakei, nagi kur galima rast tokius imunologus kurie atskirus grafikus sudarineja. Kiek aš su jais susidūriau tai visi sako skiepyk čia nieko baisaus, suduog prieš ir po skiepo Tavegyl ir vsio, baikos. Taip ir nebeskiepiju, nes niekas nieko negali patart, vakcinų pasirinkimo nėra, visi skiepijami ta pačia Pentaxim vakcina.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 22, 09:10)
Labai panašu į refliuksą  unsure.gif

O čia tai naujiena pasakei, nagi kur galima rast tokius imunologus kurie atskirus grafikus sudarineja. Kiek aš su jais susidūriau tai visi sako skiepyk čia nieko baisaus, suduog prieš ir po skiepo Tavegyl ir vsio, baikos. Taip ir nebeskiepiju, nes niekas nieko negali patart, vakcinų pasirinkimo nėra, visi skiepijami ta pačia Pentaxim vakcina.
dar gali ir snargliais springt kai gerkle teka

sudarė Santariškėse, berods Rudzevičienė g.gif mums t.p. iškarto sakė kad Clemastyną duot, bet kai buvo stipri reakciją tai jie nenorėjo daugiau rizikuot, tik stebėjosi "kas čia darosi su vaikais" doh.gif mums visi skiepai nuimti nuo 6 mėn. iki 6metukų, vėliau žiūrės, nes yra galimybė kad peraugs/apmažės alerginės reakcijos
Atsakyti
mes taip pat neskiepyti, be šansų doh.gif po kiekvieno skiepo reakcija baisi, po pirmo mėnesio žaizdom veidas nuėjo, po antro mėnesio skiepas (kuris buvo lygiai po metų) dusti pradėjo. ir daugiau neberizikavau. gerai, kad gydytoja sako dar ne neskiepysiu. aš jai pasakiau jei valdžia smarkiai pradės rėkti galiu ir pati rašta parašyti, kad negalime skiepyti.
Atsakyti
Vat aš atsisakymą ir parašiau kolkas iki 2014 m. galo, bet manau kad teks pratęst. Šiaip svarstau apie MMR skiepą, bet dar porą metų palauksiu o tada bandysiu abu vaikus juo paskiepyti, vienam jau bus 12 m. kitam 8 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 22 rugpjūčio 2013 - 09:48
QUOTE(bevardė @ 2013 08 22, 10:48)
Vat aš atsisakymą ir parašiau kolkas iki 2014 m. galo, bet manau kad teks pratęst. Šiaip svarstau apie MMR skiepą, bet dar porą metų palauksiu o tada bandysiu abu vaikus juo paskiepyti, vienam jau bus 12 m. kitam 8 m.
savo 9-metė mes tik dabar skiepysim, mažiuke dar iki 6 metų, o vėliau darys tyrimus ir žiūrės
Atsakyti
O nuo ko skiepysit? Nuo visko? t.y. ir penkiavalente ir MMR vakcina? As penkiavalentės visai atsisakiau, vakcinuosiu MMR o 15-16 m. stabligės-difterijos vakcina, dėl poliomielito neapsisprendžiau, tiesiog bus matyt kokios tuo metu bus vakcinos, nes visos mažesnio valentingumo keičiamos į didesnio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 22, 13:20)
O nuo ko skiepysit? Nuo visko? t.y. ir penkiavalente ir MMR vakcina? As penkiavalentės visai atsisakiau, vakcinuosiu MMR o 15-16 m. stabligės-difterijos vakcina, dėl poliomielito neapsisprendžiau, tiesiog bus matyt kokios tuo metu bus vakcinos, nes visos mažesnio valentingumo keičiamos į didesnio.
ne, penkiavalentę tai mes nesvarstydami išbraukėm ir pasirašėm pilną atsisakymą, šiaip aš ir prieš MMR (man geriau pvzd. būtu kad vaikas raudoniuke persirgtu dabar, nei būdama nėščia, bet... blush2.gif ), tai kad skiepysim ir turbūt net šiandien, važiuosim pažymos ir jei visi tyrimai bus geri, gyd. mus siūs į procedūrinį.

Dėl difterijos-stabligės aš esu kategoriška, ir net nesvarsčiau, juk čia tokios ligos, kurias galima išvengt, oro-lašelinių būdu nepersiduoda... bet čia turbūt ne šitoj temoj reikia diskutuoti blush2.gif

Šiaip labai gerai mes su imunologų padiskutavom ir išbraukėm reikalingus ir nelabai skiepus iš "būtiniausiu" sąrašo ax.gif (bet čia gal dėl to, kad panelėm labai stiprios komplikacijos buvo, nuo matomu( bėrimai su patinimais, dusimai) iki vidiniu(vidiniai kraujavimai)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 08 22, 13:41)
ne, penkiavalentę tai mes nesvarstydami išbraukėm ir pasirašėm pilną atsisakymą, šiaip aš ir prieš MMR (man geriau pvzd. būtu kad vaikas raudoniuke persirgtu dabar, nei būdama nėščia, bet... blush2.gif ), tai kad skiepysim ir turbūt net šiandien, važiuosim pažymos ir jei visi tyrimai bus geri, gyd. mus siūs į procedūrinį.

Dėl difterijos-stabligės aš esu kategoriška, ir net nesvarsčiau, juk čia tokios ligos, kurias galima išvengt, oro-lašelinių būdu nepersiduoda... bet čia turbūt ne šitoj temoj reikia diskutuoti  blush2.gif 

Šiaip labai gerai mes su imunologų padiskutavom ir išbraukėm reikalingus ir nelabai skiepus iš "būtiniausiu" sąrašo  ax.gif (bet čia gal dėl to, kad panelėm labai stiprios komplikacijos buvo, nuo matomu( bėrimai su patinimais, dusimai) iki vidiniu(vidiniai kraujavimai)

jei nesunku prašyk pas ką buvai pas kurį įmunologa g.gif ir kokius skiepus pasilikote g.gif mes kai visai neskiepytos, apie MMR ir net negalvoju schmoll.gif atrodo tiek skaičiau skaičiau ir man kartais iš vis skiepai nereikalingi pasidaro blush2.gif
Atsakyti
Nataliuncik, brūkštelk man i az jei čia nenori balamutint mamu, nuo ko planuoji vakcinuoti. Aš MMR irgi atsisakyčiau, bet va vyresnėliui jau tuoj 11 m o vaikiškom ligom dar nesirgo ir vargu ar sirgs nes didžioji dauguma paskiepyti. O paauglystėj komplikacijos išties pavojingos, o atsižvelgiant į tai kad dabartiniai vaikai anksčiau bręsta tai ir komplikacijos jaunėja sad.gif

Difterijos irgi nebijau, bet deja nėra vienvalentės nuo stabligės. O stabligė bernui išties pavojinga, auga bachūras ir vėjai galvoj švilpia, nežinia kur kokį galą nusilauž ar nusipjaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 22 rugpjūčio 2013 - 12:57