Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 14, 00:27)
*o tai kaip vyksta rezervacija? ta prasme kokia gauni palata tokia ar kaip?
**ar gerai supratau kad vaika i kolidoriu leisti pavojinga del roto? doh.gif kaip ji islaikyti palatoj?
***ar yra koks tv?
****nerenovuotam kambary svetimu ner? tik tu su vaikuciu?
**** ar yra kokio bendro naudojimo virtuvele bent vandens uzsivirinti?
*****kaip wc/dusai? patalyne?

tu tik data rezervuoji, kada atvyksi, atvykusi jei bus laisva vieta pirma klausi ar yra renovuotas kambarys jei bus gausit 4u.gif tik renovuotose yra TV 4u.gif
aš neleidau į koliudorių buvome tik lauke, kambaryje, procedūrose ir valgykloje, neleidau ant grindų tik per bendra kinezeterapija ir tai pasigavome rota biggrin.gif bet gal vasara ten viskas kitaip, atsipalaiduok ir mėgaukis, man ten labai patinka ištisai gali būti lauke, ar nueiti į milžiniška žaidimo aikštele, vaikas kol viska apeis bus nebegyvas lotuliukas.gif
ne nėra TV yra tik renovuotose kambariuose 4u.gif
taip kiekviena mama su vaikučiu gauna atskira kambarį. aš gavau gera kambarį tylų, su dideliu koliudoriumi ten laikydavau vežimuka. trečias korpusas yra labai geras tik be TV, daug ką nervina 4 korpusas man patiko, neturiu nusiskundimų. procedūros buvo sudeliotos taip, kad viskas liuks biggrin.gif
ne nėra virtuvėlių, aš vežiausi savo virdulį, ir visa kita elektrinius prietaisus, mokestį ima 0,50cnt parai. jei neturite virdulį einate pas savo aukšto sesute ką ppaskirs ten yra virdulys paprašote ir užvirina jums vandens 4u.gif
WC, dušas yra kiekviename kambaryje, renovuotose yra tik dušas (yra skalbimo mašina 6lt skalbimas) jei skalbsitės kambaryje reikia imtis ir vonelia skalbimui 4u.gif

jei vaikas alergiškas ir patalyne pasiimkite vaikui savo, nes ten viskas pukine 4u.gif

ot kiek prirašiau. tik nesigasdink, rašau tiesiai šviesiai, kad neišsigastumei nuvykus 4u.gif vien oras ten ko vertas viska atperka, mes ten miegam ir valgom visa kita laika lauke buvome, tai rudos grįžome iš palangos bigsmile.gif
Atsakyti
Roga, Kokios smagios jūsų atostogos smile.gif

mes irgi į temą, klausiau šeimos gyd dėl sanatorijos, kur tau sako, siūsti gali tik po paūmėjimo, jai gulsimes Trakuose į ligoninę irgi gal siūs gal ne..reikia gultis į pulmonologinį Vilniuje...nęsamonytė

aš tai nesu niekada važiavus į Palangą, vien todėl, kad toli, bet Abromiškėse tik gulėjom ir ambulatoriškai Trasalyje lankemęs, plius bjauri patirtis iš Pušyno kelias

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 13, 18:05)

Norejau paklausti kiek mamytems kainuoja sanatorijoje gyvenimas? 4u.gif  ir as yra galimybe savaitgaliais is ten iseiti

aišku, kad galima išeiti, gyveni kaip normalų gyvenimą, tik procedūras lankai. aš kai Abromiškese buvau, tai svaaitgaliai namo važiuodavau, o eigoje savaitės jai reikdavo į parduotuvę iki Elektrėnų nuvažiuodavome
mamai maitinimą nusipirkti ten galima , užsisakius, bet tikrai neverta.

Atsakyti
sveikos, jungiames ir mes prie jusu 4u.gif
mano dukrytei 6 metai. Is pradziu buvo pasikartojantys abstrukciniai bronxitai..,po to nustate BA. Tik neaisku ar nuo alergijos.., nes darem tyrimus ant odos, nieko neparode, darem kraujo tyrimus, taip pat nieko unsure.gif tai manau, del virusu, nes daznai sirgom verysad.gif Is pradziu gydemes tik ventolinu, be kitu vaistu, bet po kito susitgimo, ventolino neuzteko, tada israse Ventolin/flixotide ir tabletytes pries miega. Pagerejo, kosuliai dingo. Dabar kai pradeda koseti-iskart ventolina purskiam. Tik man idomu, kaip yra su tom tabletem...?ar jas reikia visada gerti?koseji ar nekoseji?nes mes tabletes geriam pastoviai, kiekviena diena pries miega, sergam ar ne, vis tiek geriam g.gif na taip gydytoja sake nenutraukt. O kaip jums yra? ar visada geriat monkasta?nenutraukiat? unsure.gif labai jau vaiko gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalcik25 @ 2013 06 14, 12:38)
sveikos, jungiames ir mes prie jusu  4u.gif
mano dukrytei 6 metai. Is pradziu buvo pasikartojantys abstrukciniai bronxitai..,po to nustate BA. Tik neaisku ar nuo alergijos.., nes darem tyrimus ant odos, nieko neparode, darem kraujo tyrimus, taip pat nieko  unsure.gif  tai manau, del virusu, nes daznai sirgom verysad.gif Is pradziu gydemes tik ventolinu, be kitu vaistu, bet po kito susitgimo, ventolino neuzteko, tada israse Ventolin/flixotide ir tabletytes pries miega. Pagerejo, kosuliai dingo. Dabar kai pradeda koseti-iskart ventolina purskiam. Tik man idomu, kaip yra su tom tabletem...?ar jas reikia visada gerti?koseji ar nekoseji?nes mes tabletes geriam pastoviai, kiekviena diena pries miega, sergam ar ne, vis tiek geriam g.gif  na taip gydytoja sake nenutraukt. O kaip jums yra? ar visada geriat monkasta?nenutraukiat? unsure.gif labai jau vaiko gaila... verysad.gif

Labas, mes monkasta naudojam ne nuolatos, bet šiuo metu antrą mėnesį jau geriam.
šiaip gydytoja pasako kiek maždaug laiko reikia gerti. Fliuksotida purškiam kai yra kosuliai , jai labiau komplikuojasi situacija, tai Ventoliną purškiam. visi vaikai pagal kiekviena vaiką individualiai smile.gif

šiaip neišsigąskite BA tinkamai parinkus gydymą vaikui ji yra kontroliuojama ir net gi ligos būna rečiau ( na bent mums kai nustatė ir paskyrė gydymą sirgom rečiau, nes išvengdavom paūmėjimų smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 14, 10:20)
tu tik data rezervuoji, kada atvyksi, atvykusi jei bus laisva vieta pirma klausi ar yra renovuotas kambarys jei bus gausit 4u.gif tik renovuotose yra TV 4u.gif
aš neleidau į koliudorių buvome tik lauke, kambaryje, procedūrose ir valgykloje, neleidau ant grindų tik per bendra kinezeterapija ir tai pasigavome rota biggrin.gif bet gal vasara ten viskas kitaip, atsipalaiduok ir mėgaukis, man ten labai patinka ištisai gali būti lauke, ar nueiti į milžiniška žaidimo aikštele, vaikas kol viska apeis bus nebegyvas lotuliukas.gif
ne nėra TV yra tik renovuotose kambariuose 4u.gif
taip kiekviena mama su vaikučiu gauna atskira kambarį. aš gavau gera kambarį tylų, su dideliu koliudoriumi ten laikydavau vežimuka. trečias korpusas yra labai geras tik be TV, daug ką nervina 4 korpusas man patiko, neturiu nusiskundimų. procedūros buvo sudeliotos taip, kad viskas liuks biggrin.gif
ne nėra virtuvėlių, aš vežiausi savo virdulį, ir visa kita elektrinius prietaisus, mokestį ima 0,50cnt parai. jei neturite virdulį einate pas savo aukšto sesute ką ppaskirs ten yra virdulys paprašote ir užvirina jums vandens 4u.gif
WC, dušas yra kiekviename kambaryje, renovuotose yra tik dušas (yra skalbimo mašina 6lt skalbimas) jei skalbsitės kambaryje reikia imtis ir vonelia skalbimui 4u.gif

jei vaikas alergiškas ir patalyne pasiimkite vaikui savo, nes ten viskas pukine 4u.gif

ot kiek prirašiau. tik nesigasdink, rašau tiesiai šviesiai, kad neišsigastumei nuvykus 4u.gif vien oras ten ko vertas viska atperka, mes ten miegam ir valgom visa kita laika lauke buvome, tai rudos grįžome iš palangos bigsmile.gif

aciu uz informacija. Supratau kad reikia imtis viska kuo su elektra galima pasigaminti valgio biggrin.gif na ir patalus g.gif kazin kodel astmukams duoda pukine patalyne?

o kodel daugumai nepatinka ketvirtas korpusas?

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 14, 11:18)
mes irgi į temą, klausiau šeimos gyd dėl sanatorijos, kur tau sako, siūsti gali tik po paūmėjimo, jai gulsimes Trakuose į ligoninę irgi gal siūs gal ne..reikia gultis į pulmonologinį Vilniuje...nęsamonytė

o tai neina susitarti su gydytoja kad "parasytu" paumejima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 14 birželio 2013 - 14:03
QUOTE(Zirzė @ 2013 06 14, 16:00)
aciu uz informacija. Supratau kad reikia imtis viska kuo su elektra galima pasigaminti valgio biggrin.gif na ir patalus g.gif kazin kodel astmukams duoda pukine patalyne?

o tai neina susitarti su gydytoja kad "parasytu" paumejima?  ax.gif

su ta patalinė, tai žudantis dalykas, ligoninėje ir tai pukai....

na šiaip ji pas mus sukalbama, bet gal aš kalbėti nemoku...kažkaip negaliu per save perlipti ir nusmailintu liežuviu kažko prašyt...rėkti, kad man sanatorija priklauso vaikui irgi netinka. man dar mėnesis iki atosotgų pagalvosiu kitus variantus, o gal ir be sanatorijos liksim....

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 14, 11:18)
Roga, Kokios smagios jūsų atostogos smile.gif

aš tai nesu niekada važiavus į Palangą, vien todėl, kad toli, bet Abromiškėse tik gulėjom ir ambulatoriškai Trasalyje lankemęs, plius bjauri patirtis iš Pušyno kelias
aišku, kad galima išeiti, gyveni kaip normalų gyvenimą, tik procedūras lankai. aš kai Abromiškese buvau, tai svaaitgaliai namo važiuodavau, o eigoje savaitės jai reikdavo į parduotuvę iki Elektrėnų nuvažiuodavome
mamai maitinimą nusipirkti ten galima , užsisakius, bet tikrai neverta.

mes ir vykome po paūmėjimo, bet jokios ligoninės nereikėjo ir net nesakė, kad reikia, pasakiau, kad tada ir tada vyksime ir puolėme tvarkyti dokumentus. rimtai kalbėkitės su gydytoja, kada turi kelialapį į sanatorija, nes palangos gintaras kiekvienai poliklinikai yra skyręs kelialapius 4u.gif

QUOTE(kristalcik25 @ 2013 06 14, 11:38)
sveikos, jungiames ir mes prie jusu  4u.gif
mano dukrytei 6 metai. Is pradziu buvo pasikartojantys abstrukciniai bronxitai..,po to nustate BA. Tik neaisku ar nuo alergijos.., nes darem tyrimus ant odos, nieko neparode, darem kraujo tyrimus, taip pat nieko  unsure.gif  tai manau, del virusu, nes daznai sirgom verysad.gif Is pradziu gydemes tik ventolinu, be kitu vaistu, bet po kito susitgimo, ventolino neuzteko, tada israse Ventolin/flixotide ir tabletytes pries miega. Pagerejo, kosuliai dingo. Dabar kai pradeda koseti-iskart ventolina purskiam. Tik man idomu, kaip yra su tom tabletem...?ar jas reikia visada gerti?koseji ar nekoseji?nes mes tabletes geriam pastoviai, kiekviena diena pries miega, sergam ar ne, vis tiek geriam g.gif  na taip gydytoja sake nenutraukt. O kaip jums yra? ar visada geriat monkasta?nenutraukiat? unsure.gif labai jau vaiko gaila... verysad.gif

mums monkasta netiko, mes purškiamės Fliksotida jau 6 mėn be perstojimo ir esant poreikiu Ventolina. jau tikrai vaiko gaila unsure.gif
tik gydytoja mums gali reguliuoti kada mažinti vaistus 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 14, 15:00)

o kodel daugumai nepatinka ketvirtas korpusas?
o tai neina susitarti su gydytoja kad "parasytu" paumejima?  ax.gif

nuo senų laikų nenusipirko naujos patalynės biggrin.gif lotuliukas.gif

4 korpusas yra atskiras pastatas ir visada į procedūras reikia eiti per lauka, o man dar geriau buvo, ryte apibėgame krosiuka aplink sanatorija pakviepuodavome grynu oru ir su nuotaika į procedūras lėkėme bigsmile.gif
turiu pora nuotrauku iš seno kambario galiu parodyti. nu man tai patiko, nes ne į viežbutį važiavau o sveikatinti vaika, tai ten tik permiegodavome biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Zirzė,2013 06 13, 16:05]
siandien uzsirezervavau vieta palango sanatorijoje. Bet kokios eiles pas reabitologus doh.gif nemokamu nera. Eisim i mokama konsultacija.

[quote=mrude,2013 06 13, 16:20]
koki men gavot vieta?mes rugsejo pradzioj su abiem vaikais vaziuosim i sanatorija Palangoj.
Mane irgi domina kiek kainuoja gyvenimas sanatorijoje?
[/quote]

g.gif bet tai kaip idomiai... as siandien skambinau, norejau paklaust del vietu liepos pradzioje-tai man neatsake, liepe skambinti birzelio gale... sake tik tiek zino, kad kitai savaitei vietu yra, o tolimesniam laikui nerezervuoja nieko, nes tipo nezino, kas atvaziuos, kas ne.....
bet jus pacios skambinates, ane? idomu, kodel ne reabilitologa suderina... g.gif
o kokios ten proceduros? kiek mazdaug laisvo laiko lieka po proceduru? o maistas valgomas?? blush2.gif ax.gif
mes niekad nebuve sanatorijoj, be spa proceduru nelabai isivaizduoju as tos sanatorines "virtuves"...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 06 14, 21:08)
g.gif bet tai kaip idomiai... as siandien skambinau, norejau paklaust del vietu liepos pradzioje-tai man neatsake, liepe skambinti birzelio gale... sake tik tiek zino, kad kitai savaitei vietu yra, o tolimesniam laikui nerezervuoja nieko, nes tipo nezino, kas atvaziuos, kas ne.....
bet jus pacios skambinates, ane? idomu, kodel ne reabilitologa suderina...  g.gif
o kokios ten proceduros? kiek mazdaug laisvo laiko lieka po proceduru? o maistas valgomas??  blush2.gif  ax.gif
mes niekad nebuve sanatorijoj, be spa proceduru nelabai isivaizduoju as tos sanatorines "virtuves"...

4u.gif

nors ne manęs klausi, aš atsakysiu.
pačios mamos skambinasi ir rezervuojasi, prieš tai bent jau aš paklausiau gydytojos ar galės siūsti į palangos gintara, sako yra skambinkitės, skambinau suderinau data ir tada tvarkiausi dokumentus.
rebilitologas nederina, jis tik surašo viska, kad gautumėte siuntima iš šeimos gydytojos siuntima į sanatorija, iš gydytojos gaunate forma ir vykstate tada į sanatorija.

procedūros: halo kameros (druskų kambarys), bioptronas, kinezeterapija,masažas, burbulinės vonios (lauke pastatass, reikia eiti per lauka). jei prireikia priklauso nuo būklės gaunama ir purvo, inchaliacijų ir t.t. surašiau pagrindinius ką mano dukrytė gaudavo. jei gerai pamenu iki 7 ar 5 metų visos procedūros iki 13 val. iki pietų po pietų esate laisvi, jei vyresni gali būti ir po pietų procedūrų 4u.gif
valgomas, bet atsibosta po kurio laiko.
Atsakyti
siandiena skambinausi i sanatorija,tai uzrezervavo rugpjucio pradziai vieta.keista kazkaip.kiek skambindavau,vis nerezervuojam ir taskas,o siandien uzrezervavo.visai paprastai.tai cia dabar tyketi jais,ar ne?nepasikeis po savaites ar dvieju ju ta politika.neramu kazkaip.o seip tai dziaugsmas be galinis,taip norisi vaziuoti. smile.gif
ir jei nesunku mergaites imeskit dar nuoroda tos didziules zaidimu aiksteles,kaip ja ten rasti.is anksto patirinesiu zemelapi.aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumza: 14 birželio 2013 - 20:41
QUOTE(Dumza @ 2013 06 14, 21:40)
siandiena skambinausi i sanatorija,tai uzrezervavo rugpjucio  pradziai vieta.keista kazkaip.kiek skambindavau,vis nerezervuojam ir taskas,o siandien uzrezervavo.visai paprastai.tai cia dabar tyketi jais,ar ne?nepasikeis po savaites ar dvieju ju ta politika.neramu kazkaip.o seip tai dziaugsmas be galinis,taip norisi vaziuoti. smile.gif
ir jei nesunku mergaites  imeskit dar nuoroda tos didziules zaidimu aiksteles,kaip ja ten rasti.is anksto patirinesiu zemelapi.aciu

jei rezervavo niekur nedings schmoll.gif
prieš 10 dienų vėl pasiskambinkite ir patvirtinkite kad atvyksite 4u.gif
nueinate iki meilės alėjos ir einate tol kol prieisite tą žaidimo aikštele, apie 3 km link lino sanatorijos einant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 14, 21:58)
jei rezervavo niekur nedings schmoll.gif
prieš 10 dienų vėl pasiskambinkite ir patvirtinkite kad atvyksite 4u.gif
nueinate iki meilės alėjos ir einate tol kol prieisite tą žaidimo aikštele, apie 3 km link lino sanatorijos einant 4u.gif

o dieve 3 km.siaubas kaip ten nusigauti.jau nuejus vaikas bus pavarges.o iki juros kiek laiko ejot?
Atsakyti