QUOTE(Zirzė @ 2013 06 14, 00:27)
*o tai kaip vyksta rezervacija? ta prasme kokia gauni palata tokia ar kaip?
**ar gerai supratau kad vaika i kolidoriu leisti pavojinga del roto? kaip ji islaikyti palatoj?
***ar yra koks tv?
****nerenovuotam kambary svetimu ner? tik tu su vaikuciu?
**** ar yra kokio bendro naudojimo virtuvele bent vandens uzsivirinti?
*****kaip wc/dusai? patalyne?
**ar gerai supratau kad vaika i kolidoriu leisti pavojinga del roto? kaip ji islaikyti palatoj?
***ar yra koks tv?
****nerenovuotam kambary svetimu ner? tik tu su vaikuciu?
**** ar yra kokio bendro naudojimo virtuvele bent vandens uzsivirinti?
*****kaip wc/dusai? patalyne?
tu tik data rezervuoji, kada atvyksi, atvykusi jei bus laisva vieta pirma klausi ar yra renovuotas kambarys jei bus gausit tik renovuotose yra TV
aš neleidau į koliudorių buvome tik lauke, kambaryje, procedūrose ir valgykloje, neleidau ant grindų tik per bendra kinezeterapija ir tai pasigavome rota bet gal vasara ten viskas kitaip, atsipalaiduok ir mėgaukis, man ten labai patinka ištisai gali būti lauke, ar nueiti į milžiniška žaidimo aikštele, vaikas kol viska apeis bus nebegyvas
ne nėra TV yra tik renovuotose kambariuose
taip kiekviena mama su vaikučiu gauna atskira kambarį. aš gavau gera kambarį tylų, su dideliu koliudoriumi ten laikydavau vežimuka. trečias korpusas yra labai geras tik be TV, daug ką nervina 4 korpusas man patiko, neturiu nusiskundimų. procedūros buvo sudeliotos taip, kad viskas liuks
ne nėra virtuvėlių, aš vežiausi savo virdulį, ir visa kita elektrinius prietaisus, mokestį ima 0,50cnt parai. jei neturite virdulį einate pas savo aukšto sesute ką ppaskirs ten yra virdulys paprašote ir užvirina jums vandens
WC, dušas yra kiekviename kambaryje, renovuotose yra tik dušas (yra skalbimo mašina 6lt skalbimas) jei skalbsitės kambaryje reikia imtis ir vonelia skalbimui
jei vaikas alergiškas ir patalyne pasiimkite vaikui savo, nes ten viskas pukine
ot kiek prirašiau. tik nesigasdink, rašau tiesiai šviesiai, kad neišsigastumei nuvykus vien oras ten ko vertas viska atperka, mes ten miegam ir valgom visa kita laika lauke buvome, tai rudos grįžome iš palangos