Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

cia visos seseles ir gydytoja sake kad flexotide maziausias vartojimo laikotarpis yra 3men. Pasak ju hormonas pradeda veikti tik ilgesni laika pavartojus. Ir va kip mums pirma karta skyre apie men laiko.Kita karta skyre apie 2ar3sav - mums daugiau zalos pridare nei naudos. Nes normaliai neisgyde o hormonu vis tiek gavom.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 08 20, 21:03)
cia visos seseles ir gydytoja sake kad flexotide maziausias vartojimo laikotarpis yra 3men. Pasak ju hormonas pradeda veikti tik ilgesni laika pavartojus. Ir va kip mums pirma karta skyre apie men laiko.Kita karta skyre apie 2ar3sav - mums daugiau zalos pridare nei naudos. Nes normaliai neisgyde o hormonu vis tiek gavom.

taip, mums iš karto perspėjo, kad reiks minimaliai 3 mėn gydyti, bet prireikė 7 mėn. buvome šiandiena pas gydytoja, dėl darželio, pasiklausė kol kas tfu tfu viskas neblogai judam kas diena po žingsnelį.

o jums stiprėti ir kaupti jėgas 4u.gif
Atsakyti
Taip Flexotide vartojamas ilgesnį laiką, paskutinį kartą daviau tik mėnesį, nes ir prieš tą mėnesį buvo ilgas jo vartojimas. t.y. nuo rugsėjo iki balandžio, tada mėn pertrauka, tada vėl mėnesį vartojo Flexotide, bet kadangi jau buvo vasarą, pabandžiau jį nutraukt, tikėdamasi, kad išsiversim ir be jo, ir taip jau 2 mėn be Flexotide. Bet puikiai suvokiu, kad jei šiuo metu ar neužilgo astma jam vėl suūmės, tai pradėjus vartoti Flexotidę jį vartos vaikas nemažiau kaip 3 mėn. nes pertrauka kaip ir nemaža be vaistų buvo.

Nustebau dėl alergijos šernienai. Kad avietės gali alergizuot tai suprantu, bet šerniena- abejoju.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 21, 09:55)

Nustebau dėl alergijos šernienai. Kad avietės gali alergizuot tai suprantu, bet šerniena- abejoju.

Siandien nuemiau pleistriukus ir vis tik serniena siek tiek uzraudo, bet ne tiek, kad sukeltu astmos priepuoli, avietes uzraudo ir net pakilo odele, kas mane labai nustebino, tai aptamilis alergie care uzraudo ir net pakilo odele, kuri jis geria jau senai blink.gif , vadinasi, visa laika organizmas gauna alergena, gal jau priprato prie sito misinio, todel pradejo reaguoti, keista kazkaip. Dar uzraudo obuolys, aviena ir kiauliena

Siandien baisuline sloga pas vaika, teka upeliu tirstas sekretas, koseja dar baisiai, kvarkia kaip varle, bet nebedusta, miega neblogai
Atsakyti
Kiauliena gali užraust dėl netinkamo kiaulių auginimo t.y. pašaro. Aviena, taip gali būti alergenas (juk ir vilna priskiriama prie alergenų), obuoliui aš ir pati alergiškas, pradžioj maniau gal tik tiems parduotuviniams, maža kaip juos apdoroja, deja, net tėvų sodo alyviniai obuoliai alergizavo sad.gif

Paskaičiau apie jūsų naudojamą mišinuką, šiaip jis niekuo nesiskiria nuo visų kitų hipoalerginių mišinių (mano vaikams jie netiko alergizavo). Pasitarkit su gydytoja dėl šio mišinio:
user posted image

Jame itin hidrolizuoti baltymai, senais laikai tai buvo mišinukai Aptamil Peptide ar kažkas panašaus, dabar tokiu nebėra regis. laimei maniškių nealergizavo soja, tai ilgainiu iperėjom prie Izomil mišinuko.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 21, 13:05)
Kiauliena gali užraust dėl netinkamo kiaulių auginimo t.y. pašaro. Aviena, taip gali būti alergenas (juk ir vilna priskiriama prie alergenų), obuoliui aš ir pati alergiškas, pradžioj maniau gal tik tiems parduotuviniams, maža kaip juos apdoroja, deja, net tėvų sodo alyviniai obuoliai alergizavo sad.gif

Paskaičiau apie jūsų naudojamą mišinuką, šiaip jis niekuo nesiskiria nuo visų kitų hipoalerginių mišinių (mano vaikams jie netiko alergizavo). Pasitarkit su gydytoja dėl šio mišinio:
user posted image

Jame itin hidrolizuoti baltymai, senais laikai tai buvo mišinukai Aptamil Peptide ar kažkas panašaus, dabar tokiu nebėra regis. laimei maniškių nealergizavo soja, tai ilgainiu iperėjom prie Izomil mišinuko.

kiauliena namine, tik serta kvieciais greiciausiai, o jis kvieciams siaubingai alergiskas, tai tas gali ir tureti reiksmes, apie aviena net nepagalvojau, kad ji kaip alergenas gali buti.
As alyvini ir dejau, nes turejau itarima, kad netinka.
-----
Sito digestiv nelabai yra kur pirkti, reikia gal bandyt pradet gyvent be misinio, gal koki kokosu piena pabandyti g.gif
Alergie care tikrai skiraisi nuo paprastu hipoelerginiu misiniu, bet gal maniskis jau priprato prie jo.
Soja jam netinka, misinio nebandem, bet dejo lopa ant nugaros ir netiko
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 12:55)
Siandien nuemiau pleistriukus ir vis tik serniena siek tiek uzraudo, bet ne tiek, kad sukeltu astmos priepuoli, avietes uzraudo ir net pakilo odele, kas mane labai nustebino, tai aptamilis alergie care uzraudo ir net pakilo odele, kuri jis geria jau senai  blink.gif , vadinasi, visa laika organizmas gauna alergena, gal jau priprato prie sito misinio, todel pradejo reaguoti, keista kazkaip. Dar uzraudo obuolys, aviena ir kiauliena

Siandien baisuline sloga pas vaika, teka upeliu tirstas sekretas, koseja dar baisiai, kvarkia kaip varle, bet nebedusta, miega neblogai

oho, kaip čia jums suregavo, ypač mišinukas blink.gif
rinkitės kita.

aš iš savo varpinės, kiek išbandžiau kas lietuvoje parduodama mažylei netiko, čia nereklamuoju, bet mes perkame belakt mišinuka, tik mes ne dėl alergijos, o dėl refliukso, tfu tfu tikrai jis geriau ir toleruoja jį geriau, nes jis tirštas.

stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
Kustuce, kiek vaikui amžiaus? Gal tikrai geriau be mišinuko.
Kiaulių šėrimas kviečiai neįtakoja, aš kalbėjau apie įv. vaistus hormonus, bei pašarų priedus, kad tos kiaulės augtų sparčiau. Jei namine kiaulė alergizavo, tai gali būt kad ir šernas alergizuos. Nedaug kas lieka: triušis, nutrija, elniena, stirniena kaip ir viskas sad.gif Užjaučiu, pati su pirmagymiu tokį sunkų kelią praėjau, svarbiausia kad tai laikina. Minusas tokių dietų, kad dabar savo berno nepriverčiu paragaut nieko naujo, nevalgo jokių daržovių žalių, kokių uogų, kartais obuolį ar bananą ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 21, 15:56)
Kustuce, kiek vaikui amžiaus? Gal tikrai geriau be mišinuko.
Kiaulių šėrimas kviečiai neįtakoja, aš kalbėjau apie įv. vaistus hormonus, bei pašarų priedus, kad tos kiaulės augtų sparčiau. Jei namine kiaulė alergizavo, tai gali būt kad ir šernas alergizuos. Nedaug kas lieka: triušis, nutrija, elniena, stirniena kaip ir viskas sad.gif Užjaučiu, pati su pirmagymiu tokį sunkų kelią praėjau, svarbiausia kad tai laikina. Minusas tokių dietų, kad dabar savo berno nepriverčiu paragaut nieko naujo, nevalgo jokių daržovių žalių, kokių uogų, kartais obuolį ar bananą ir vsio.

jam 1 metai ir 1 menesis, kaip ir galetu jau be misinio gyventi.
triusis netinka, elniena netinka, stirniena netinka, visus situs bandziau, nutrijos nebandziau, nezinau kaip psichologiskai prisiverst g.gif

Dar prisiminiau, kad buvo nuo stalo pastveres pomidora, itariu, kad jis tai galejo pauminti viska, nors astmos priepuolis greiciausiai nuo virusiuko stvere.
Maniskis kaip ir viska valgo, ka galima, nuo stalo bando pavogti bet ka, kas ant jo guli, kisa i burna, kol kas problemu nera, bet vat, kad negaliu daugiau nieko duoti ir lavinti jo skonio receptoriu, nezinau kaip ateityje bus doh.gif
Atsakyti
kustuce, o kokio amžiaus vaikas? Gal rimtai geriau atsisakyt mišinuko g.gif mano mažiausiajai nuo gimimo prasidėjo alergijos pienui, dėl to negalėjau maitint, tai vis ieškojom mišinuko, iškarto mums palengvėjo nuo belaktozinio, vėliau ir nuo jo prasidėjo problemos, tada bandėm sojos, specialų... bet buvo niekas ir alergologas su imunologu pasiūlė pereit prie normalaus maisto-klijukai ant vandens, vėliau bulvės/morkos ir t.t. (vaikui tada buvo 3,5 mėnesio)...
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 08 21, 16:27)
kustuce, o kokio amžiaus vaikas? Gal rimtai geriau atsisakyt mišinuko  g.gif mano mažiausiajai nuo gimimo prasidėjo alergijos pienui, dėl to negalėjau maitint, tai vis ieškojom mišinuko, iškarto mums palengvėjo nuo belaktozinio, vėliau ir nuo jo prasidėjo problemos, tada bandėm sojos, specialų... bet buvo niekas ir alergologas su imunologu pasiūlė pereit prie normalaus maisto-klijukai ant vandens, vėliau bulvės/morkos ir t.t. (vaikui tada buvo 3,5 mėnesio)...

rasiau, kad metukai ir menesis
Klijuku negers jis, nes juk reikia su kazkuo juos balinti. Be to ir taip tu ryziu ir grikiu persivalges. Nezinau kuo pakeist misinuka, nes kol kas tai jo skaniausias gerimas, net dreba kaip jo nori, priprato matyt, teks atiminet ir pakariaut keleta dienu, bet pirmiausia tai galvoju, kad reikia pas alergologe apsilankyt, ziuresim ka patars. Gal ir be misinio viskas normaliai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 21, 16:30)
rasiau, kad metukai ir menesis
Klijuku negers jis, nes juk reikia su kazkuo juos balinti. Be to ir taip tu ryziu ir grikiu persivalges. Nezinau kuo pakeist misinuka, nes kol kas tai jo skaniausias gerimas, net dreba kaip jo nori, priprato matyt, teks atiminet ir pakariaut keleta dienu, bet pirmiausia tai galvoju, kad reikia pas alergologe apsilankyt, ziuresim ka patars. Gal ir be misinio viskas normaliai bus  g.gif

aha pasitarkite.
nes aš negalėjau atimti mišinuko iki dabar geriame. nes kai bandžiau sumažinti ir ypač vakarinį buvo toks jai šokas iki astmos priepolio buvo. liko vienas vakarinis valandai laiko iki miegelio, neatimsiu ir duodu iki 3 metukų tikrai, nes mes karvės pieno netoleruojame schmoll.gif
Atsakyti