Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma,

QUOTE(nataliuncik @ 2013 08 13, 14:36)
Zyrtec'ą galima naudot ilgai, net po kelis mėn., o Flexotid'as turi ir lengva antihistamininį poveikį

QUOTE(bevardė @ 2013 08 13, 14:41)
Ne lengvą, o normalų, ypač jei histamino išsiskyrimas sukelia kvėpavimo sutrikimus.

Supratau, aciu uz atsakymus.
Atsakyti
sveikos visos smile.gif
linkejimai is palangos.

turiu nemazai ka papasakoti. Visu pirma - tai gydytoja paklausius D. kvepavima pasake kad turim labai uzleista paumejima. verysad.gif tad dabar geriam acc; antialerginius vaistus; puciam ventolina; ir vakarais pries miega inchaliuojam su berodualiu. Bei monkasta.

Mes kai atvaziavom nebuvo laisvu renovuotu kambariu. Tad labai nuliudau pamacius gauta kambari. Kvapas tai kaip priplekusio ir apipelijusio baldo. Vaizdas tikrai nenudziugino. Aciu D... kad sesutes ir gydytoja pasitaike superines. Pacio suprato kad su tokia liga ten gyventi negalime. Tai visu pirma prie tokiu salygu mums atnere sintetine patalyne. Jeigu kam neduotu - uzklauskite nes tikrai priklauso. Nes ten senos apdilkejusios pukines patalynes.
Tai va-daktares patarta parasiau prasyma kad perkeltu kuo skubiau i renovuota kambari. Man pasake kad 2-3 dienas reiks pakentet. Bet net paros neisgyvenom jame. Atleke sesute ir pasake kad mus iskelia thumbup.gif

tai dabar procedurinames ir ziurim sveikata smile.gif ryt antras vizitas pas gydytoja. Ryt nuspres ar keisti duota gydyma ir prideti flexotido. Pasak jos mums tikrai buvo nekontroliuojama astma. Nors deivido gydytoja net i kalbas apie tai nesileido verysad.gif

tiesa- cia gydytoja kai skyre gydyma buvo prirasiusi kad ventolinas ir monkasta paciento.nes sakiau kad turim. Bet paskui prisiminiau kad D. gydytoja minejo jog sanatorija turi skirti vaistukus savo. Tad sesutei uzsiminiau apie tai ir dave viska. nereikes savu naudot ax.gif

del maisto - Roga- kodel sakei kad vienodas maistas? dar ne karto nevalgem to paties patiekalo. nors pusryciu ir vakarienes neemiau papildomai - man uztenka sumustinuku ir kiek lieka nuo deivido ax.gif Turiu pasiemusi sumustiniu keptuve bet nerandu laiko ja pasinaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 08 15, 21:39)
sveikos visos smile.gif
linkejimai is palangos.

turiu nemazai ka papasakoti. Visu pirma - tai gydytoja paklausius D. kvepavima pasake kad turim labai uzleista paumejima.  verysad.gif tad dabar geriam acc; antialerginius vaistus; puciam ventolina; ir vakarais pries miega inchaliuojam su berodualiu. Bei monkasta.

Mes kai atvaziavom nebuvo laisvu renovuotu kambariu. Tad labai nuliudau pamacius gauta kambari. Kvapas tai kaip priplekusio ir apipelijusio baldo. Vaizdas tikrai nenudziugino. Aciu D... kad sesutes ir gydytoja pasitaike superines. Pacio suprato kad su tokia liga ten gyventi negalime. Tai visu pirma prie tokiu salygu mums atnere sintetine patalyne. Jeigu kam neduotu - uzklauskite nes tikrai priklauso. Nes ten senos apdilkejusios pukines patalynes.
Tai va-daktares patarta parasiau prasyma kad perkeltu kuo skubiau i renovuota kambari. Man pasake kad 2-3 dienas reiks pakentet. Bet net paros neisgyvenom jame. Atleke sesute ir pasake kad mus iskelia thumbup.gif

tai dabar procedurinames ir ziurim sveikata smile.gif ryt antras vizitas pas gydytoja. Ryt nuspres ar keisti duota gydyma ir prideti flexotido. Pasak jos mums tikrai buvo nekontroliuojama astma. Nors deivido gydytoja net i kalbas apie tai nesileido verysad.gif

tiesa- cia gydytoja kai skyre gydyma buvo prirasiusi kad ventolinas ir monkasta paciento.nes sakiau kad turim. Bet paskui prisiminiau kad D. gydytoja minejo jog sanatorija turi skirti vaistukus savo. Tad sesutei uzsiminiau apie tai ir dave viska. nereikes savu naudot ax.gif

del maisto - Roga- kodel sakei kad vienodas maistas? dar ne karto nevalgem to paties patiekalo. nors pusryciu ir vakarienes neemiau papildomai - man uztenka sumustinuku ir kiek lieka nuo deivido ax.gif Turiu pasiemusi sumustiniu keptuve bet nerandu laiko ja pasinaudot biggrin.gif

mums ir fliksotidas po 4 dienų naudojimo pasijuto nerealus pagerėjimas.
po savaitės parašyk mirksiukas.gif . man maistas labai patiko, mano sūnui ir labai patiko neturiu nusiskundimų. bet po savaitės taip užsinori PICOS lotuliukas.gif juokauju, svarbiausia kad jums sveikatėlė gerėtu ir stiprėkite mirksiukas.gif

kaip sekasi pūsti tą tūba g.gif ir pas kokia gydytoja esate g.gif pagal parašyma, kad vaistai mamos tai įtariu gal 2 korpuse 4 aukšte jos kabinetas, vis pavarde pamirštu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 15 rugpjūčio 2013 - 20:55
Zirze, puiku kad bent sanatorijoje pas gerą gydytoją papuolėte. Tikėkimės dabar viskas eis geryn.
Maniškis kol kas laikosi. Antradienį bus du mėn be vaistų.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 16, 09:38)

4u.gif mes 1 mėn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 15, 21:53)
mums ir fliksotidas po 4 dienų naudojimo pasijuto nerealus pagerėjimas.
po savaitės parašyk mirksiukas.gif . man maistas labai patiko, mano sūnui ir labai patiko neturiu nusiskundimų. bet po savaitės taip užsinori PICOS lotuliukas.gif juokauju, svarbiausia kad jums sveikatėlė gerėtu ir stiprėkite mirksiukas.gif

kaip sekasi pūsti tą tūba g.gif ir pas kokia gydytoja esate g.gif pagal parašyma, kad vaistai mamos tai įtariu gal 2 korpuse 4 aukšte jos kabinetas, vis pavarde pamirštu doh.gif

tei va.
flexotido nepridejo.sake kolkas pagerejimas zymus. Kvepuoja raziai ir tvarkingai .matyt padejo visi drekinimai ir spinduliu terapijos. Bei itariu kad didele nauda mums duoda Aceterin tableteles (nuo alergijos).

vakar kaip tik parasiau o siryt teko kepti sumustinius lotuliukas.gif mano sunus nevalgo kosiu JOKIU. tai vakar as apakus buvau kad valge perliniu kruopu kose su padazu pusryciams. O siandien manai i grikiai buvo. Tai jam netiko schmoll.gif uztat pietus kapojo kaip didelis vyras thumbup.gif o del picos - as net namuose budama jos visada noriu lotuliukas.gif

tubos pusti neduoda g.gif galbut nereikia nes kolkas nera dusimo. ir tik keli kostelejimai per para.Tai man cia kaip lasas juroj smile.gif

o gydytoja tai Sabaliauskiene. 3korpuse 414k smile.gif niu man ji LABA FAINA biggrin.gif dar siandien nunesem saldainiu dezute jai. ax.gif

QUOTE(bevardė @ 2013 08 16, 09:38)
Zirze, puiku kad bent sanatorijoje pas gerą gydytoją papuolėte. Tikėkimės dabar viskas eis geryn.

aciu 4u.gif Jums kad toliau taip puikiai sektusi 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 08 16, 10:00)
4u.gif mes 1 mėn bigsmile.gif

saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Mes buvome siandien pas pulmonologe. Viskas tvarkoje kolkas, liepe toliau gerti Zyrteca dar apie pora savaiciu, tada nuimti visai. Extra atvejams israse Flixonase purkstis i nosiuka, bet tikiuosi, kad neprireiks. O kai ateis ruduo turesim pradet gert Montelukasta. Tai tiek, dziaugiuosi, kad jau Flixotido purkstis nebereikia smile.gif Kontrole ziema.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 08 16, 14:29)
tei va.
flexotido nepridejo.sake kolkas pagerejimas zymus. Kvepuoja raziai ir tvarkingai .matyt padejo visi drekinimai ir spinduliu terapijos. Bei itariu kad didele nauda mums duoda Aceterin tableteles (nuo alergijos).

vakar kaip tik parasiau o siryt teko kepti sumustinius lotuliukas.gif mano sunus nevalgo kosiu JOKIU. tai vakar as apakus buvau kad valge perliniu kruopu kose su padazu pusryciams. O siandien manai i grikiai buvo. Tai jam netiko schmoll.gif uztat pietus kapojo kaip didelis vyras thumbup.gif o del picos - as net namuose budama jos visada noriu lotuliukas.gif

tubos pusti neduoda g.gif galbut nereikia nes kolkas nera dusimo. ir tik keli kostelejimai per para.Tai man cia kaip lasas juroj smile.gif

o gydytoja tai Sabaliauskiene. 3korpuse 414k smile.gif niu man ji LABA FAINA biggrin.gif dar siandien nunesem saldainiu dezute jai. ax.gif

o ką sakiau, dėl maisto lotuliukas.gif juokauju, bet paįvairinimo reikės patikėk wink.gif
kaip gerai pagaliau jums viskas rimsta valio šaunuoliai taip ir toliau wink.gif
taip pamenu kosulys varo į kapus, dabar jei sukosija mano pana dėl alergijos ar refliukso ir viskas ramybė, naktys nerealios, kiekviena diena esu laiminga kai nekosijome.
pas tą gydytoja dar nepapuolėme blush2.gif
svarbiausia padeda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 07 22, 16:10)
as tai norejau paklausti patarimo unsure.gif esu labai pasimetusi del tolimesnio homeopatinio gydymo. Kiek as matau - jis mano vaikui nera veiksmingas. Padeda vienintelis preparatas -drosera -kurio galima nusipirkti ir be homeopates nurodymu. 24 diena turim eiti pas ja - sudarines nauja gydyma. ZInau kad prirasys vel kruva zoleliniu preparatu (kuriais as labai nepasitikiu. visgi alergijos mums nerado bet nereiskia kad nesam kokiai zolei alergiski g.gif ) plius kitokiu homeopatiniu - organizmo valymui. Iki siol jau "astigydem" 2men. Ir jokio pagerejimo nematau. Pinigus kainuoja nemazus sitas reikalas.....tad nezinau ka daryti. Is anksciau paskirto gydymo mes dar ne viska sunaudojom. Vyras mane kvaile vadina - vakarais vaikas gauna pilna saujele viskiu zirniuku plius 3-4 rusiu zoleliu lasiuku doh.gif ar tai normalu ar jau priejome nesamones riba?

prasau man patarti...ar bent jau kaip darytumete Jus?

Labai jau velai pamaciau zinute. Idomu ar dar geriat zirniukus?smile.gif
as dabar su jais ir su Balvociutes zolem dirbu jau dvi savaites. Tai vadinu tikru darbu, nes visa diena tik ir taikau kada tas arbatas, lasiukus, zirnuukus ir ju uzpiltines Gerti. smile.gif
As manau, kad svarbiausia yra labai tiketi tuo ka darai, Kai pavargstu ir prarandu tikejima, Tada metu visa si reikala. po to vel pradedu po kurio laiko.
Zodziu, linkiu stiprybes:) Sako, kad reikia ne vienu metu homeopatija naudojant.
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif

Laikomes kolkas gerai. Neskaitant pasigautos slogos smile.gif nezinia ar vejukas truktelejo ar uzsikrete. Nes sklando gandai kad po sanatorijau pradejo siausti virusiukas kimbantis i gerkle ir nosyte. Tai vakar lyg pakoset norejo. Bet naktis buvo rami ir iki siol kolkas ramu smile.gif tikiuosi taip ir toliau bus smile.gif

Roga - nepamenu kazka sakei del virtuveliu? yra ar nera jokiu? ar tik tuose privat kambareliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 08 18, 16:23)
sveikos visos 4u.gif

Laikomes kolkas gerai. Neskaitant pasigautos slogos smile.gif nezinia ar vejukas truktelejo ar uzsikrete. Nes sklando gandai kad po sanatorijau pradejo siausti virusiukas kimbantis i gerkle ir nosyte. Tai vakar lyg pakoset norejo. Bet naktis buvo rami ir iki siol kolkas ramu smile.gif tikiuosi taip ir toliau bus smile.gif

Roga - nepamenu kazka sakei del virtuveliu? yra ar nera jokiu? ar tik tuose privat kambareliuose? 4u.gif

arba virusiukas arba jums po druskų kambarių pradėjo valytis viskas. linkiu neįsisirgti.

aha tik liuks kambariuose yra virtuvėlė. ir ten sename pastate pavaikščiot lyg yra kavinukė, nespėjau aš ten nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 18, 16:31)
arba virusiukas arba jums po druskų kambarių pradėjo valytis viskas. linkiu neįsisirgti.

aha tik liuks kambariuose yra virtuvėlė. ir ten sename pastate pavaikščiot lyg yra kavinukė, nespėjau aš ten nueiti.

druskos mums tik nuo rytojaus prasideda. tai tikriausiai virusiukas.

o tas senas pastatas tai kuris cia? g.gif
Atsakyti