QUOTE(bevardė @ 2013 07 10, 16:43)
Registruotis pas pulmonologą, o jau jis atliks viską ką reikia, ir nusius alergijos tyrimams ir plaučiukus paklausys.
Flexotidą pradėjot duoti? Jei ne patarčiau palaukti pulmonologo konsultacijos. Jei plaučiai nešvilpia galite salbutamolio neduot, va klausimas o jūs jį duodate geriama sirupo pavidalu ar purškiamą?
Švilpimas ir yra dusulys, negalvokit kad dusulys yra tik tada kai vaikas žiopčiodamas orą gaudo. Todėl gydytojai išgirdę vaiko bronchų švilpimą sako, kad vaikas dūsta jo plaučiam trūksta oro
Kas liečia pelėsis- tai yra pats didžiausias alergijos ir astmos priešas, aplamai tai turbūt didžiausias kenkėjas aplamai žmogaus sveikatai. Kovokit kiek įmanoma su juo, mes dėl jo net gyvenamą vietą turėjom keisti, sunkiai su giliu skausmu tiek moraliniu tiek finansiniu, bet vaikų sveikata man vis tik didžiausias turtas ir tai per vėlai išsikėlėm. Pelėsio išnaikinti praktiškai neįmanoma, o kovot būtina ir nuolat. Patarimas- įsigykite drėgmės surinkėją, jo pagalba bus lengviau su pelėsiu kovot Ar namuose esat matavę drėgmę, jei ne tai pabandykit, aš pamatavus amo netekau, vietik normos 40-60, vaiko kambaryje drėgmė buvo 95 proc.
Flexotidą pradėjot duoti? Jei ne patarčiau palaukti pulmonologo konsultacijos. Jei plaučiai nešvilpia galite salbutamolio neduot, va klausimas o jūs jį duodate geriama sirupo pavidalu ar purškiamą?
Švilpimas ir yra dusulys, negalvokit kad dusulys yra tik tada kai vaikas žiopčiodamas orą gaudo. Todėl gydytojai išgirdę vaiko bronchų švilpimą sako, kad vaikas dūsta jo plaučiam trūksta oro
Kas liečia pelėsis- tai yra pats didžiausias alergijos ir astmos priešas, aplamai tai turbūt didžiausias kenkėjas aplamai žmogaus sveikatai. Kovokit kiek įmanoma su juo, mes dėl jo net gyvenamą vietą turėjom keisti, sunkiai su giliu skausmu tiek moraliniu tiek finansiniu, bet vaikų sveikata man vis tik didžiausias turtas ir tai per vėlai išsikėlėm. Pelėsio išnaikinti praktiškai neįmanoma, o kovot būtina ir nuolat. Patarimas- įsigykite drėgmės surinkėją, jo pagalba bus lengviau su pelėsiu kovot Ar namuose esat matavę drėgmę, jei ne tai pabandykit, aš pamatavus amo netekau, vietik normos 40-60, vaiko kambaryje drėgmė buvo 95 proc.
Buvome pas kita gydytoja. Plauciukai svarus, nieko negirdejo jau, bet gavome siuntima pas pulmonooga, tad belieka dbr sulaukti, kol prieisime eile.
Flexotida nors israse, as jo neduodu, daviau tik dvi dienas, kol neissiaiskinau, kad jie hormoniniai. Kol vaikas nera istirtas, nenoriu jo "farsiruoti" tokiais vaistais. Ventolina visada naudojome tik purskiama ir per "pypke". ji naudojame tik atsiradus svilpimui, pagal poreiki, kol jis praeina.
Su pelesiu kovojame, kolkas tik vienas kambarys nezymiai pelyja, bet vaika is ten iskrausteme su lovyte ir visais daigtais i kita. Kolkas remontuojame nuo pagrindu kita buta, iki ziemos planuojame pabaigti ir tikiuosi baigsis tie vargai su pelesiu.
Sakykite, o jusu vaikuciams nebuna, kad kartais pradeda kvepuoti tankiai? Anakart bijojau uzmigti, nes vaikas per pietu miega ir nakties miega taip staigiai kvepavo, per sekunde spedavo ir ikvepti ir iskvepti. Buvau labai sunerimus, bet gydytoja man sito negalejo paaiskinti, nes su plauciais viskas buvo gerai. Dienos metu kvepavo iprastai.