Sveikos, mamos. Gal atsirastu tokiu, kurios apsviestu mane, pasidalintu patarimais.
Po menesio sunui sukaks dveji. Siuo metu mes jau trecia karta sergame obstrukciniu bronchitu (intervalo tiksliai nepasakysiu, bet kazkur per 8 men). Vaikas nedusta, tik kosulys toks, kad rodos su kiekvienu kosijimu apsivems ir svilpimas. Visais kartais naudojome salbutamoli ir fluditec sirupa, dar sinupreto lasus, nes prie viso to dar sloga atsirasdavo lengva. Tik si karta jos kazkaip nebuvo
nuvaziavome pas savo pediatre, bet ji atostogavo, tai nusiunte pas kita gydytoja, ir gavau barti, kad vaika susargdinau, kad atseit vezioju masinoj atvirais langais, ant skersveju laikau, kad vaika noriu invalidu padaryti (mat namie yra siek tiek pelesio, bet stengiames ir valomes daznai iki kol galesime pasidaryti totalu remonta). paklause mano vaika ir nieko man neaiskino, nesake ar girdi ka ar ne, kol pati nepaklausiau. israse flixotide bet nenurode kiek laiko vartoti, o pati pamirsau paklausti, nes buvau soke, kai ji ant manes sauke. liepe registruotis pas alergologus. Musu gydytoja anksciau yra sakiusi, jeigu kartosis tas obstrukcinis bronchitas reikes vaziuoti, nes tai gali buti (kazkaip panasiai) bronchine astma. Tai noreciau suzinoti, kada geriausias laikas atlikti tuos tyrimus pas alergologus? pas koki registruotis, nes ju yra ir alergologu ir alergologu-klinikiniu imunologu? Taip pat, kokius ten tyrimus atlieka?
Kol kas esu labai sunerimusi, salbutamolio neduodu kelias dienas jau, nes svilpimo jokio nera, tik uzsikosina, bet irgi nedaznai. Musu pediatre gris tik po savaites i darba, o as nenoriu nugydyti arba nedaduoti kazkokiu vaistu.
Beja, ta pikta gydytoja, net neliepe vaiko atvezt paziuret po keliu dienu, tik liepe temperatura stebet (kurios jis neturejo nei vieno sirgimo metu ir dbr neturi) ir jei ji atsirastu, tik tada atvaziuot. Tai ka man daryti?