Labas Aquarel. Sveika sugryžus namo kaip atostogos? įdegus labai? ))
Man nieko normaliai sesijos nebaigiau galėsiu rudenį pabaigti sėdžiu laisvu metu prie magistrinio... šį savaitgalį vestuvėse ošiau taip ir bėga mano dienos ))
Shampe, žinok nieko nebegalvoju apie tuos mokslus.... na nebent į kokius dailės terapijos seminarus pavažinėti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 08, 10:38)
Labas Aquarel. Sveika sugryžus namo kaip atostogos? įdegus labai? ))
Man nieko normaliai sesijos nebaigiau galėsiu rudenį pabaigti sėdžiu laisvu metu prie magistrinio... šį savaitgalį vestuvėse ošiau taip ir bėga mano dienos ))
Shampe, žinok nieko nebegalvoju apie tuos mokslus.... na nebent į kokius dailės terapijos seminarus pavažinėti
Atostogos tai kaip ir nieko...tik nežinau ar dar labiau pavargau, ar pailsėjau.... namie vis dėlto geriausia....įdegt neįdegiau, nes visas dienas buvo gana vėsu, tik paskutines porą dienų saulutė palepino, bet kas iš to, jei aš neįdegu
Baik tu kankintis prie magistrinio, pailsink smegenis, pailsėjusi daugiau ir kokybiškiau pasidarysi darbą
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 08, 10:44)
Atostogos tai kaip ir nieko...tik nežinau ar dar labiau pavargau, ar pailsėjau.... namie vis dėlto geriausia....įdegt neįdegiau, nes visas dienas buvo gana vėsu, tik paskutines porą dienų saulutė palepino, bet kas iš to, jei aš neįdegu
Baik tu kankintis prie magistrinio, pailsink smegenis, pailsėjusi daugiau ir kokybiškiau pasidarysi darbą
o pasirodo yra žmonių kurie neįdega saulėje aš galvojau kad aš viena tokia ))))) aš jau jaučiuos ruda džiaugiuos jau čia asigiriu kad ruda ir gaunu šlapiu skuduru per veidą
tai truputį ilsėjaus nesėdejau išvis prie magistrinio šiandien prisėdau duomenų susivest į tokią programą. žiūrėsiu kaip čia gausis man
aš atostogas rugpjūčio mėn turėsiu jei nepasikeis planai
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 08, 11:50)
o pasirodo yra žmonių kurie neįdega saulėje aš galvojau kad aš viena tokia ))))) aš jau jaučiuos ruda džiaugiuos jau čia asigiriu kad ruda ir gaunu šlapiu skuduru per veidą
tai truputį ilsėjaus nesėdejau išvis prie magistrinio šiandien prisėdau duomenų susivest į tokią programą. žiūrėsiu kaip čia gausis man
Ai, aš tai iš vis unikumas- alergiška saulei, neįdegu ir turiu alergija šalčiui man saulė tinkama tik kokiam Egipte, ir šaltis tik Šveicarijos kalnuose, tada nebūna jokiu problemų
Ką planuoji veikt per atostogas?
Sveikutes, as tai taip pat gyvenu. savaitgali buvo saslyku ir desreliu maratonas
kraustykis i egipta
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 08, 12:04)
man saulė tinkama tik kokiam Egipte, ir šaltis tik Šveicarijos kalnuose, tada nebūna jokiu problemų
kraustykis i egipta
QUOTE(shampe @ 2013 07 08, 12:41)
Nepatiko man ten baisūs man jie....sėdi prie +30 su kailiniais treningais ir ravi žolę kelkraščiuose
Smagiai merginos gyvenat šašlykų ir dešrelių baliai, vestuvės....
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 08, 13:20)
Nepatiko man ten baisūs man jie....sėdi prie +30 su kailiniais treningais ir ravi žolę kelkraščiuose
vat o as nepabuvojusi dar ten gal kada pasiseks ir man sita laime
galetu Liniukste placiau papasakoti apie vestuves
Aquarel rimtai su kailiniais treningais? nu geras vaizdelis išvada viena: alergija nuo Lietuvos
Shampe aišku galiu papasakoti Buvom mes pijokai )) vestuvės buvo be tradicijų. Na balius toks ir viskas šiaip buvo smagu, fejerverkai superiniai buvo vos ne kaip per naujus metus, gražioj kaimo sodyboi buvo veselė
O ką veiksiu per atostogas tai net neįsivaizduoju norėčiau pailsėti kažkiek ))
P.S. Shampe butinai kur nors nuvaziuosi
Shampe aišku galiu papasakoti Buvom mes pijokai )) vestuvės buvo be tradicijų. Na balius toks ir viskas šiaip buvo smagu, fejerverkai superiniai buvo vos ne kaip per naujus metus, gražioj kaimo sodyboi buvo veselė
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 08, 16:13)
fainei kas zenyjosi?
kai finansiskai atsigausiu, tada gal
QUOTE(shampe @ 2013 07 08, 15:19)
Draugė tai nieko nepažinojom vestuvėse ))) bet smagu buvo vistiek
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 08, 16:21)
Draugė tai nieko nepažinojom vestuvėse ))) bet smagu buvo vistiek
tai saunu, o visgi mergvakaris kuria tema ivyko, pamenu planavot
QUOTE(shampe @ 2013 07 08, 16:26)
tai saunu, o visgi mergvakaris kuria tema ivyko, pamenu planavot
Apie mergvakarį aš be žodžių.... kas iš to kad planavom, nes planavom aš ir dar tokia mergikė. o kitos net neatsiliepė. paskui sužinojom per vestuves kad tos panos kur neatsiliepė kažkokį mergvakarį surengė. tai ir likom su ta kita panele pasimetusios. labai negražiai padarė, bet jau nebeimu į galvą. iš pradžių tai buvau labai supykus.