Įkraunama...
Įkraunama...

Magistro darbą parašiusios. Bendri džiaugsmai

QUOTE(Liniukste @ 2013 07 01, 13:43)
Labas mergaitės, pirma dalis knygos sau perskaityta senai smile.gif ipusejau antra dali.  Kaip Shampe savaitgalis? Aquarel dar atostogauja smile.gif)) aš visą savaitgalį prasimokiau... šiandien egzas...  doh.gif  labaiusiai bijau... galva jau tuoj sprogs... nieko neprisimenu visiškai sad.gif(((((((((  unsure.gif  verysad.gif

Labas smile.gif as shopacholike ka tik damusiau mirksiukas.gif
Gerai man. o tau tai nepavydziu, sekmes egze mirksiukas.gif
o kaip jis tau taip velai? cia perlaikymas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 01, 13:41)
Labas smile.gif as shopacholike ka tik damusiau mirksiukas.gif
Gerai man. o tau tai nepavydziu, sekmes egze mirksiukas.gif
o kaip jis tau taip velai? cia perlaikymas? blush2.gif

aga jau perlaikymas sad.gif čia nenaujiena pas jį eiti po kelis kartus... blem kad būtų paskutinis... visą savaitgalį paaukojau mokinimuisi smile.gif o galėsi jau pradėti geidulingąjį romaną skaityt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 01, 14:51)
aga jau perlaikymas sad.gif čia nenaujiena pas jį eiti po kelis kartus... blem kad būtų paskutinis... visą savaitgalį paaukojau mokinimuisi smile.gif o galėsi jau pradėti geidulingąjį romaną skaityt biggrin.gif biggrin.gif

tau pavyks 4u.gif pamatysi 4u.gif

Hm, neturiu as jo, beto is kompo nlb patogu skaityt. tai nzn ka daryt del to romano blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shampe: 01 liepos 2013 - 14:16
QUOTE(shampe @ 2013 07 01, 14:10)
tau pavyks 4u.gif  pamatysi 4u.gif

Hm, neturiu as jo, beto is kompo nlb patogu skaityt. tai nzn ka daryt del to romano blush2.gif

aš irgi galvojau, kad bus nepatogu smile.gif))) bet... visai gerai skaitosi smile.gif vakar kaip tik buvau knygyne ir varčiau tas knygas smile.gif viena knyga 50 lt kainuoja.. gaila man tiek dabar mokėti rolleyes.gif geriau palauksiu kol bus akcijų atrakcijų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 02, 08:10)
aš irgi galvojau, kad bus nepatogu smile.gif))) bet... visai gerai skaitosi smile.gif vakar kaip tik buvau knygyne ir varčiau tas knygas smile.gif viena knyga 50 lt kainuoja.. gaila man tiek dabar mokėti  rolleyes.gif  geriau palauksiu kol bus akcijų atrakcijų  thumbup.gif

teisingai, arba is bibles pasiimti thumbup.gif
Kaip egzaminas sekesi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 02, 10:46)
teisingai, arba is bibles pasiimti thumbup.gif
Kaip egzaminas sekesi? rolleyes.gif

Žinok nežinau dar... kai bus rezultatai galėsiu pasakyti kaip sekėsi... o dabar nekantriai laukiu... unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Liniukste @ 2013 07 02, 13:03)
Žinok nežinau dar... kai bus rezultatai galėsiu pasakyti kaip sekėsi... o dabar nekantriai laukiu...  unsure.gif

viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 02, 12:16)
viskas bus gerai rolleyes.gif

O, kad tavo žodžiai nueitų tiesiai dėstytojui į ausį smile.gif)))))) thumbup.gif
na spėjai jau apsiprasti su laisvu gyvenimu? smile.gif))) netrūksta mokslų? smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 02, 13:19)
O, kad tavo žodžiai nueitų tiesiai dėstytojui į ausį smile.gif))))))  thumbup.gif
na spėjai jau apsiprasti su laisvu gyvenimu? smile.gif))) netrūksta mokslų? smile.gif))))

ai kazkaip keista, koki bakalaura dar gal ir mokyciausi, bet i doktorantura tai nenoriu schmoll.gif
o ka pati toliau mastai?
Atsakyti
Sveikos, merginos biggrin.gif as sveika, gyva ir vis dar misku gludumoje atostogauju biggrin.gif kadangi rasau is tel ir rysio ne prudai, tai tiek trumpai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 02, 19:24)
Sveikos, merginos biggrin.gif as sveika, gyva ir vis dar misku gludumoje atostogauju biggrin.gif kadangi rasau is tel ir rysio ne prudai, tai tiek trumpai biggrin.gif

Labas smile.gif dziugu kad uodai nesuvalge bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, aš jau grįžau biggrin.gif Na, pasakokit, kaip gyvenat, kas naujo? 4u.gif ax.gif
Atsakyti