Įkraunama...
Įkraunama...

Magistro darbą parašiusios. Bendri džiaugsmai

tai gal gali iškarto į paštą imest, kad nereiktų ilgai ieškot ax.gif tada nebedirbsiu o skaitysiu knygą lotuliukas.gif thumbup.gif

shampe dar sakai visiškai nieko nemest lauk? biggrin.gif ir paskaitų medžiagą dar taupyt? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 21, 13:06)
tai gal gali iškarto į paštą imest, kad nereiktų ilgai ieškot  ax.gif  tada nebedirbsiu o skaitysiu knygą  lotuliukas.gif  thumbup.gif 
shampe dar sakai visiškai nieko nemest lauk? biggrin.gif ir paskaitų medžiagą dar taupyt?  doh.gif  lotuliukas.gif

Parašyk man į AŽ, atsiųsiu biggrin.gif tavęs gal taip neužkabins, nu bet mane taip įtraukė ta istorija ax.gif
aš tai dar neištyniau nieko, kas liko nuo mokslų, bet kai jau pasiimsiu diplomą, tai tada sėsiu valyt pašto ir viso kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 21, 13:06)
shampe dar sakai visiškai nieko nemest lauk? biggrin.gif ir paskaitų medžiagą dar taupyt?  doh.gif  lotuliukas.gif

jei nereikalinga paskaitu info, tai gali mest biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif reikės prisėsti ir visus nereikalingus popiergalius atiduoti kam jie reikalingi smile.gif)))) kai pradėsiu tavrkytis gali būti taip jog man bus gaila išmest biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na ką Aquarel sakei, kad knyga man nepatiks, tačiau tu klydai.... Vakar darbe apie 16 val sakau pasijungsiu pavartysiu ką rašo... tik girdžiu lietuvos radija jau pipsena, kad 17:00.. o blem galvoju kaip greit jau namo biggrin.gif jau laukiu kada greičiau namo grįšt biggrin.gif grįštu namo iškart prie kompo... greit išverdu koldunų kad nereikėtų čia man terliavotis biggrin.gif gi reikia knygą skaityt biggrin.gif Reziumė: 157 puslapiai perskaityti biggrin.gif laukiu kada bus vakaras ir knygą galėsiu skaityt biggrin.gif dzin tie mokslai kad reik mokintis svarbu knygą kuo greičiau perskaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Shampe siūlau ir tau tą knygą paskaityt smile.gif))) ji tikrai tokia įdomi įtraukianti smile.gif))))) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 26, 08:13)
dzin tie mokslai kad reik mokintis svarbu knygą kuo greičiau perskaityt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Shampe siūlau ir tau tą knygą paskaityt smile.gif))) ji tikrai tokia įdomi įtraukianti smile.gif)))))  blush2.gif

nu va, itrauke ir tave bigsmile.gif

Zinok skaitys ir shampe thumbup.gif tik dabar pradejus esu ta savo shopaholike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 26, 09:45)
nu va, itrauke ir tave bigsmile.gif

Zinok skaitys ir shampe  thumbup.gif  tik dabar pradejus esu ta savo shopaholike mirksiukas.gif

tikrai, kad įtraukė biggrin.gif biggrin.gif lauksiu paskui ir tavo komentarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 26, 11:14)
tikrai, kad įtraukė biggrin.gif biggrin.gif lauksiu paskui ir tavo komentarų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vvat tik minusas kai tenka is kompo skaityt blush2.gif kazkaip manes nezavi toks skaitymo budas, tai nzn nebent reiks atsispausdinti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif as isvykusi atostogauti i miskus smile.gif vakar atsiemiau savo diploma biggrin.gif
Tai ka, Liniukste, itrauke gerai knyga biggrin.gif as is to nekantrumo trecia dali angliskai bandau skaityt biggrin.gif kol kas pirmi 50 psl. sunkokai einasi, bet smalsumas zudo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 26, 12:02)
Sveikos, merginos smile.gif as isvykusi atostogauti i miskus smile.gif vakar atsiemiau savo diploma biggrin.gif
Tai ka, Liniukste, itrauke gerai knyga biggrin.gif as is to nekantrumo trecia dali angliskai bandau skaityt biggrin.gif kol kas pirmi 50 psl. sunkokai einasi, bet smalsumas zudo biggrin.gif

Sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif geru atostogu mirksiukas.gif
as tai irgi savaitgali atostogavau pajury blush2.gif
Atsakyti
Aquarel didžiausi sveikinimai tau smile.gif ir smagių atostogų smile.gif lauksim tavęs sugrįžtančios smile.gif)))

Shampe neblogai savaitgalį praleidai smile.gif))) aš namie buvau blush2.gif tinginiavau ko senai nesu dariusi ax.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, pirma dalis knygos sau perskaityta senai smile.gif ipusejau antra dali. Kaip Shampe savaitgalis? Aquarel dar atostogauja smile.gif)) aš visą savaitgalį prasimokiau... šiandien egzas... doh.gif labaiusiai bijau... galva jau tuoj sprogs... nieko neprisimenu visiškai sad.gif((((((((( unsure.gif verysad.gif
Atsakyti