tai gal gali iškarto į paštą imest, kad nereiktų ilgai ieškot tada nebedirbsiu o skaitysiu knygą
shampe dar sakai visiškai nieko nemest lauk? ir paskaitų medžiagą dar taupyt?
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 21, 13:06)
tai gal gali iškarto į paštą imest, kad nereiktų ilgai ieškot tada nebedirbsiu o skaitysiu knygą
Parašyk man į AŽ, atsiųsiu tavęs gal taip neužkabins, nu bet mane taip įtraukė ta istorija
aš tai dar neištyniau nieko, kas liko nuo mokslų, bet kai jau pasiimsiu diplomą, tai tada sėsiu valyt pašto ir viso kompo
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 21, 13:06)
jei nereikalinga paskaitu info, tai gali mest
reikės prisėsti ir visus nereikalingus popiergalius atiduoti kam jie reikalingi )))) kai pradėsiu tavrkytis gali būti taip jog man bus gaila išmest
na ką Aquarel sakei, kad knyga man nepatiks, tačiau tu klydai.... Vakar darbe apie 16 val sakau pasijungsiu pavartysiu ką rašo... tik girdžiu lietuvos radija jau pipsena, kad 17:00.. o blem galvoju kaip greit jau namo jau laukiu kada greičiau namo grįšt grįštu namo iškart prie kompo... greit išverdu koldunų kad nereikėtų čia man terliavotis gi reikia knygą skaityt Reziumė: 157 puslapiai perskaityti laukiu kada bus vakaras ir knygą galėsiu skaityt dzin tie mokslai kad reik mokintis svarbu knygą kuo greičiau perskaityt
Shampe siūlau ir tau tą knygą paskaityt ))) ji tikrai tokia įdomi įtraukianti )))))
Shampe siūlau ir tau tą knygą paskaityt ))) ji tikrai tokia įdomi įtraukianti )))))
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 26, 08:13)
dzin tie mokslai kad reik mokintis svarbu knygą kuo greičiau perskaityt
nu va, itrauke ir tave
Zinok skaitys ir shampe tik dabar pradejus esu ta savo shopaholike
QUOTE(shampe @ 2013 06 26, 09:45)
nu va, itrauke ir tave
tikrai, kad įtraukė lauksiu paskui ir tavo komentarų
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 26, 11:14)
tikrai, kad įtraukė lauksiu paskui ir tavo komentarų
vvat tik minusas kai tenka is kompo skaityt kazkaip manes nezavi toks skaitymo budas, tai nzn nebent reiks atsispausdinti
Sveikos, merginos as isvykusi atostogauti i miskus vakar atsiemiau savo diploma
Tai ka, Liniukste, itrauke gerai knyga as is to nekantrumo trecia dali angliskai bandau skaityt kol kas pirmi 50 psl. sunkokai einasi, bet smalsumas zudo
Tai ka, Liniukste, itrauke gerai knyga as is to nekantrumo trecia dali angliskai bandau skaityt kol kas pirmi 50 psl. sunkokai einasi, bet smalsumas zudo
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 26, 12:02)
Sveikos, merginos as isvykusi atostogauti i miskus vakar atsiemiau savo diploma
Sveikinimai geru atostogu
as tai irgi savaitgali atostogavau pajury
Aquarel didžiausi sveikinimai tau ir smagių atostogų lauksim tavęs sugrįžtančios )))
Shampe neblogai savaitgalį praleidai ))) aš namie buvau tinginiavau ko senai nesu dariusi
Shampe neblogai savaitgalį praleidai ))) aš namie buvau tinginiavau ko senai nesu dariusi
Labas mergaitės, pirma dalis knygos sau perskaityta senai ipusejau antra dali. Kaip Shampe savaitgalis? Aquarel dar atostogauja )) aš visą savaitgalį prasimokiau... šiandien egzas... labaiusiai bijau... galva jau tuoj sprogs... nieko neprisimenu visiškai (((((((((