aga...
gal galėtumėt pasiūlyti kokią temą mergavakariui? kažkaip neateina į galvą jokia mintis...
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:34)
aga...
gal galėtumėt pasiūlyti kokią temą mergavakariui? kažkaip neateina į galvą jokia mintis...
O kuo būsima nuotaka domisi, ką mėgsta?
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 17, 10:36)
O kuo būsima nuotaka domisi, ką mėgsta?
Va to tiksliai pasakyti negaliu... Tiesą sakant ir nežinau... Mes su būsima nuotaka grupiokės ir dažniausiai bendraujam dėl mokslų... o kadangi lb gerai sutarėm mane pakvietė į vestuves ir į mergvakarį... tai va norėtūsi pasiūlyti kokią neblogą temą mergaitėms ))) tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:39)
Va to tiksliai pasakyti negaliu... Tiesą sakant ir nežinau... Mes su būsima nuotaka grupiokės ir dažniausiai bendraujam dėl mokslų... o kadangi lb gerai sutarėm mane pakvietė į vestuves ir į mergvakarį... tai va norėtūsi pasiūlyti kokią neblogą temą mergaitėms ))) tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru
Ooo papapa....vat čia tai tikrai galvos skausmas tada man irgi nepatinka tos seselės, angelai ir velniai ir pan. visokie pasiplaukiojimai upėmis, ežerais ir pan. irgi nusibodę man buvo suorgaizavę arbatos namuose arbatos gėrimo ceremoniją su mokymais kaip pažinti ir pasirinkti arbatžoles, visokiais burtais ir pan.
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 17, 10:43)
Ooo papapa....vat čia tai tikrai galvos skausmas tada man irgi nepatinka tos seselės, angelai ir velniai ir pan. visokie pasiplaukiojimai upėmis, ežerais ir pan. irgi nusibodę man buvo suorgaizavę arbatos namuose arbatos gėrimo ceremoniją su mokymais kaip pažinti ir pasirinkti arbatžoles, visokiais burtais ir pan.
Bet tai vistiek kažkaip buvot apsirengusios... ar paprastai? Na mergaitės pasukit galvytes ))) Aš va čia užmačiau tokia tema - piratai galvoju gal nieko visai bet velgi mergvakaris ne prie juros
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:17)
Taip ir nutiko 3 išlaikė, deja aš į tą skaičių nepapuoliau. nebūtų taip gaila jei būčiau nuoširdžiai nesimokiusi... bet dabar yra kaip yra
nu siaubas cia
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:39)
tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru
man teko but lietuviaciu mergvakaryje
Truputi siaubo yra
Žinai man lietuvaičių mergvakaris irgi gerai skamba gal reikės pabandyt pasiūlyti. man išvis būtų labai gražu lininiais rubais dviem kasytėm vainikus pinam )) pagoniškas mergvakaris bet kadangi žinau jog bus kažkokios patalpos užsakytos tai tokio nepadarysim...
Žinai man lietuvaičių mergvakaris irgi gerai skamba gal reikės pabandyt pasiūlyti. man išvis būtų labai gražu lininiais rubais dviem kasytėm vainikus pinam )) pagoniškas mergvakaris bet kadangi žinau jog bus kažkokios patalpos užsakytos tai tokio nepadarysim...
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 13:01)
Truputi siaubo yra
mes buvom languotais sijonukais, vainikeliais
QUOTE(shampe @ 2013 06 17, 14:26)
mes buvom languotais sijonukais, vainikeliais
na labai smagu man patinka taip
labas rytas mergaitės, na kaip vasarą leidžiat? Shampe kaip tavo paieškos?
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 20, 08:57)
labas rytas mergaitės, na kaip vasarą leidžiat? Shampe kaip tavo paieškos?
Laba laba vasara kol kas leidžiu mieste ir laukiu, kada išvyksim pasiilsėti mano mažasis šią savaitę kažko piktas kaip keksas neįmanoma susitvarkyti- viskas jam blogai, visi blogi
Pamenat, kai kalbėjom apie knygas ir klausiau ar verta skaityti knygą "Penkiasdešimt pilkų atspalvių"? Tai va, "suryjau" tą knygą per tris dienas ir šiandien jau pradėsiu antrą jos dalį atmetus visus sado mazo čiki briki visai graži ir įdomi istorija
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 20, 08:29)
Laba laba vasara kol kas leidžiu mieste ir laukiu, kada išvyksim pasiilsėti mano mažasis šią savaitę kažko piktas kaip keksas neįmanoma susitvarkyti- viskas jam blogai, visi blogi
Pamenat, kai kalbėjom apie knygas ir klausiau ar verta skaityti knygą "Penkiasdešimt pilkų atspalvių"? Tai va, "suryjau" tą knygą per tris dienas ir šiandien jau pradėsiu antrą jos dalį atmetus visus sado mazo čiki briki visai graži ir įdomi istorija
Tai ko dabar piktas tas tavo lelius ? ragiukai dyksta gal?
Tai jei per tris dienas perskaitei tai vadinas verta dėmesio )))) ką ten rašo maždaug ? )) o tai jau ir antra dalis yra?
kada išvyksti? rytoi?