Įkraunama...
Įkraunama...

Magistro darbą parašiusios. Bendri džiaugsmai

smile.gif aga...

gal galėtumėt pasiūlyti kokią temą mergavakariui? smile.gif kažkaip neateina į galvą jokia mintis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:34)
smile.gif aga...

gal galėtumėt pasiūlyti kokią temą mergavakariui? smile.gif kažkaip neateina į galvą jokia mintis...  ax.gif

O kuo būsima nuotaka domisi, ką mėgsta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 17, 10:36)
O kuo būsima nuotaka domisi, ką mėgsta?  ax.gif

Va to tiksliai pasakyti negaliu... blush2.gif Tiesą sakant ir nežinau... Mes su būsima nuotaka grupiokės ir dažniausiai bendraujam dėl mokslų... o kadangi lb gerai sutarėm mane pakvietė į vestuves ir į mergvakarį... tai va norėtūsi pasiūlyti kokią neblogą temą mergaitėms smile.gif))) tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:39)
Va to tiksliai pasakyti negaliu...  blush2.gif  Tiesą sakant ir nežinau... Mes su būsima nuotaka grupiokės ir dažniausiai bendraujam dėl mokslų... o kadangi lb gerai sutarėm mane pakvietė į vestuves ir į mergvakarį... tai va norėtūsi pasiūlyti kokią neblogą temą mergaitėms smile.gif))) tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru  ax.gif

Ooo papapa....vat čia tai tikrai galvos skausmas tada doh.gif man irgi nepatinka tos seselės, angelai ir velniai ir pan. schmoll.gif visokie pasiplaukiojimai upėmis, ežerais ir pan. irgi nusibodę g.gif man buvo suorgaizavę arbatos namuose arbatos gėrimo ceremoniją su mokymais kaip pažinti ir pasirinkti arbatžoles, visokiais burtais ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 17, 10:43)
Ooo papapa....vat čia tai tikrai galvos skausmas tada  doh.gif  man irgi nepatinka tos seselės, angelai ir velniai ir pan.  schmoll.gif  visokie pasiplaukiojimai upėmis, ežerais ir pan. irgi nusibodę  g.gif man buvo suorgaizavę arbatos namuose arbatos gėrimo ceremoniją su mokymais kaip pažinti ir pasirinkti arbatžoles, visokiais burtais ir pan.  blush2.gif

Bet tai vistiek kažkaip buvot apsirengusios... ax.gif ar paprastai? smile.gif Na mergaitės pasukit galvytes smile.gif))) Aš va čia užmačiau tokia tema - piratai smile.gif galvoju gal nieko visai biggrin.gif bet velgi mergvakaris ne prie juros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:17)
Taip ir nutiko 3 išlaikė, deja aš į tą skaičių nepapuoliau. nebūtų taip gaila jei būčiau nuoširdžiai nesimokiusi... bet dabar yra kaip yra smile.gif

nu siaubas cia doh.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 11:39)
tos seselės, mokytojos ir pizamos man jau atsibodusios ir siaip man lb vulgaru  ax.gif

man teko but lietuviaciu mergvakaryje thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Truputi siaubo yra biggrin.gif

Žinai man lietuvaičių mergvakaris irgi gerai skamba smile.gif gal reikės pabandyt pasiūlyti. man išvis būtų labai gražu lininiais rubais dviem kasytėm vainikus pinam smile.gif)) pagoniškas mergvakaris biggrin.gif bet kadangi žinau jog bus kažkokios patalpos užsakytos tai tokio nepadarysim...
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 17, 13:01)
Truputi siaubo yra biggrin.gif

Žinai man lietuvaičių mergvakaris irgi gerai skamba smile.gif gal reikės pabandyt pasiūlyti. man išvis būtų labai gražu lininiais rubais dviem kasytėm vainikus pinam smile.gif)) pagoniškas mergvakaris biggrin.gif bet kadangi žinau jog bus kažkokios patalpos užsakytos tai tokio nepadarysim...

mes buvom languotais sijonukais, vainikeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 17, 14:26)
mes buvom languotais sijonukais, vainikeliais thumbup.gif

na labai smagu smile.gif man patinka taip wub.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės, na kaip vasarą leidžiat? Shampe kaip tavo paieškos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 20, 08:57)
labas rytas mergaitės, na kaip vasarą leidžiat? Shampe kaip tavo paieškos? smile.gif

Laba laba 4u.gif vasara kol kas leidžiu mieste ir laukiu, kada išvyksim pasiilsėti ax.gif mano mažasis šią savaitę kažko piktas kaip keksas doh.gif neįmanoma susitvarkyti- viskas jam blogai, visi blogi doh.gif
Pamenat, kai kalbėjom apie knygas ir klausiau ar verta skaityti knygą "Penkiasdešimt pilkų atspalvių"? Tai va, "suryjau" tą knygą per tris dienas ir šiandien jau pradėsiu antrą jos dalį blush2.gif atmetus visus sado mazo čiki briki visai graži ir įdomi istorija biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 20, 08:29)
Laba laba  4u.gif vasara kol kas leidžiu mieste ir laukiu, kada išvyksim pasiilsėti  ax.gif  mano mažasis šią savaitę kažko piktas kaip keksas doh.gif  neįmanoma susitvarkyti- viskas jam blogai, visi blogi  doh.gif
Pamenat, kai kalbėjom apie knygas ir klausiau ar verta skaityti knygą "Penkiasdešimt pilkų atspalvių"? Tai va, "suryjau" tą knygą per tris dienas ir šiandien jau pradėsiu antrą jos dalį  blush2.gif atmetus visus sado mazo čiki briki visai graži ir įdomi istorija  biggrin.gif  ax.gif

Tai ko dabar piktas tas tavo lelius ? smile.gif ragiukai dyksta gal? g.gif blush2.gif

Tai jei per tris dienas perskaitei tai vadinas verta dėmesio smile.gif)))) ką ten rašo maždaug ? smile.gif)) o tai jau ir antra dalis yra? smile.gif

kada išvyksti? rytoi?
Atsakyti