Įkraunama...
Įkraunama...

Magistro darbą parašiusios. Bendri džiaugsmai

QUOTE(Aquarel @ 2013 07 18, 12:17)
Aš irgi laukiu tos dalies  lotuliukas.gif  anytą užkrėčiau su tok knygom, tai buvo pasiėmus mano skaityklę ir skaitė tas knygas, dabar sakė sau pirks  biggrin.gif
Aš kažkiek moku  blush2.gif  kiek man reikėjo buvo nesunku, bet labai užknisantis darbas  doh.gif

Aš dar nieko neužkrėčiau schmoll.gif nors šiandien vienai draugei nusiunčiau paskaityti vieną dalį... žiūrėsiu ką sakys... smile.gif biggrin.gif jei nepatiks bus nebedrauge man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o anyta pirks skaityklę ar knygas? biggrin.gif rolleyes.gif

aš matai turiu knyga nusipirkusi, jau ir programa yra instaliuota į pc... niekaip dar neprisiruošiu prisėsti pasianalizuoti... nėr kada... unsure.gif darbų pilna namuose kai pareinu iš darbo... darbe truputi prisėdu prie magistrinio, tai išeina kas nors tai vėl neišeina... tai supykstu tai apsidžiaugiu... taip po minetiūrinį žingsniuką slenku į priekį... atrodo va va jau pagavau esmę pasidarau susiskaičiuoju ir tada stop... nebežinau nieko doh.gif doh.gif greičiau man pabaigti viską...

tai jei ką galiu kreiptis ir pasikonsultuoti? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 13:22)
o anyta pirks skaityklę ar knygas? biggrin.gif  rolleyes.gif

aš matai turiu knyga nusipirkusi, jau ir programa yra instaliuota į pc... niekaip dar neprisiruošiu prisėsti pasianalizuoti... nėr kada...  unsure.gif  darbų pilna namuose kai pareinu iš darbo... darbe truputi prisėdu prie magistrinio, tai išeina kas nors tai vėl neišeina... tai supykstu tai apsidžiaugiu... taip po minetiūrinį žingsniuką slenku į priekį... atrodo va va jau pagavau esmę pasidarau susiskaičiuoju ir tada stop... nebežinau nieko  doh.gif  doh.gif  greičiau man pabaigti viską...

tai jei ką galiu kreiptis ir pasikonsultuoti? smile.gif  ax.gif

Ir knygas, ir skaityklę pirks biggrin.gif
Bandyk klaust, jei suprasiu pati biggrin.gif nes viską pati dariau žiūrėdama į konspektus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 18, 13:19)
Ir knygas, ir skaityklę pirks  biggrin.gif
Bandyk klaust, jei suprasiu pati  biggrin.gif  nes viską pati dariau žiūrėdama į konspektus biggrin.gif

oho kokį užkratą paleidus biggrin.gif aš skaityklę sakiau dovanosiu sau kai pabaigsiu mokslus smile.gif idėja pavogta iš tavęs lotuliukas.gif

jei ko prireiks klausiu drąsiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 14:40)
oho kokį užkratą paleidus biggrin.gif aš skaityklę sakiau dovanosiu sau kai pabaigsiu mokslus smile.gif idėja pavogta iš tavęs  lotuliukas.gif

jei ko prireiks klausiu drąsiai  cool.gif

Po to dalinsimės knygomis lotuliukas.gif ir turėsim savo knygų klubą, kur aptarinėsim knygas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 18, 13:48)
Po to dalinsimės knygomis  lotuliukas.gif  ir turėsim savo knygų klubą, kur aptarinėsim knygas  thumbup.gif

ploja.gif tikrai, kad taip biggrin.gif bet dar manes reiks palaukti... kol kas iš manes ne kokia skaitovė biggrin.gif na nebent tik atspalviams iseiti darau biggrin.gif bus dzin magistrinis... savaite lkeisiu pailseti sau kol perskaitysiu knyga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 14:51)
ploja.gif tikrai, kad taip biggrin.gif bet dar manes reiks palaukti... kol kas iš manes ne kokia skaitovė biggrin.gif na nebent tik atspalviams iseiti darau biggrin.gif bus dzin magistrinis... savaite lkeisiu pailseti sau kol perskaitysiu knyga biggrin.gif biggrin.gif

Tai mes palauksim tikrai biggrin.gif dar ir klubo neįsteigėm lotuliukas.gif juk dar tik ruošiames pereiti į kitą "bendravimo lygį"- "facebuką" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 07 18, 13:56)
Tai mes palauksim tikrai  biggrin.gif dar ir klubo neįsteigėm  lotuliukas.gif  juk dar tik ruošiames pereiti į kitą "bendravimo lygį"- "facebuką"  biggrin.gif

kietai mes čia varom biggrin.gif nespėju net susivokti smile.gif reik uždaros-privačios grupelės biggrin.gif lotuliukas.gif viskas ten bus koks tik nori klubas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

niekas ir neberašo į vargų forumą smile.gif g.gif išėjom mes ir nebėra niekam vargų daugiau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 13:07)
lotuliukas.gif

P.S. O kuri mokat SSPS programa naudotis? sunku ten? smile.gif  ax.gif

P.S.S pradžiai ir fb užtenka wink.gif  ax.gif

as pusmeti turejau su spss, bet jauciu busiu primirsusi jau blush2.gif
tai mes tik 3 varguoles ir tebuvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 18, 15:53)
as pusmeti turejau su spss, bet jauciu busiu primirsusi jau blush2.gif
tai mes tik 3 varguoles ir tebuvom lotuliukas.gif

aš kai žiople nepasirinkau paskaitų kur mokė su SSPS. normaliai nepaaiškino kas ten bus... galvojau reiks vėl skaičiuot ką nors... tai bėgau nuo tų skaičių... unsure.gif gerai skamba EKONOMISTĖ, kuri nemėgsta skaičiuoti biggrin.gif bet ne visi žino, kad gyvenimas privertė ekonomiką studijuot doh.gif doh.gif

ir taip jaučiu kad daugiau žinau kartais nei grupiokai, kurie įstojo pabaigę ekonomikos bakalaurus blush2.gif thumbup.gif va pasigyriau biški smile.gif
kaip shampe sekėsi po pardes draskytis? mirksiukas.gif nučiupai ką gero? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 17:06)
bet ne visi žino, kad gyvenimas privertė ekonomiką studijuot  doh.gif  doh.gif

ir taip jaučiu kad daugiau žinau kartais nei grupiokai, kurie įstojo pabaigę ekonomikos bakalaurus  blush2.gif  thumbup.gif  va pasigyriau biški smile.gif
kaip shampe sekėsi po pardes draskytis?  mirksiukas.gif  nučiupai ką gero? smile.gif

nu tai pasakok kodel gyvenimas priverte ekonomika rinktis? blush2.gif
pamaiva tongue.gif
ai seip sau, nusipirkau pora skuduru lotuliukas.gif
bet kaip pilva skaudet pradejo, tai antroj pardej jau taip pavirsutiniskai pralekiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 18, 16:41)
nu tai pasakok kodel gyvenimas priverte ekonomika rinktis? blush2.gif
pamaiva  tongue.gif
ai seip sau, nusipirkau pora skuduru lotuliukas.gif
bet kaip pilva skaudet pradejo, tai antroj pardej jau taip pavirsutiniskai pralekiau verysad.gif

O atsakymas labai paprastas. Norėjau dirbti tai reikėjo keist speceybę... rolleyes.gif
Kas per skudurai? ax.gif tai gal nepavalgius išlėkei?
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 18, 17:51)
O atsakymas labai paprastas. Norėjau dirbti tai reikėjo keist speceybę... rolleyes.gif
Kas per skudurai?  ax.gif tai gal nepavalgius išlėkei?

taip ir maniau biggrin.gif
tunika tokia paprasta visai ir megstukas 4u.gif
Atsakyti