Čia jungiasi visos merginos, kurios įveikė magistro vargus. Dalinames savo džiaugsmais ir tęsiame plepesius, kurie mokslų skyrelyje būtų "ne į temą"
Tęsiam Aš neoficiali narė būsiu )))))) dar aš negaliu džiaugtis moksliniu diplomu Va penktadienį galėsiu džiaugtis išsilaikiusi paskutinį egzaminą savo gyvenime p.s. aišku jei pasiseks
Bet čia legaliai galėsim plepėt į valias, o ten jau baisu į kuprą gaut nuo moderatorių, kad kalbam apie knygas, šventes ir atostogas
Papildyta:
pasiseks tau tas egzaminas, būk rami gi visos mes čia protingos
Papildyta:
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 12, 08:54)
Tęsiam Aš neoficiali narė būsiu )))))) dar aš negaliu džiaugtis moksliniu diplomu Va penktadienį galėsiu džiaugtis išsilaikiusi paskutinį egzaminą savo gyvenime p.s. aišku jei pasiseks
pasiseks tau tas egzaminas, būk rami gi visos mes čia protingos
o, aciu turesim kur blevyzgot ne i tema
Tai ką, sukūrus temą, pletkai ne į temą pasibaigė
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 13, 07:39)
Tai ką, sukūrus temą, pletkai ne į temą pasibaigė
aga pasibaigė aš šiuo metu intensyviai mokausi rytdienos egzaminui, kuris bus pas patį "geriausią" profesorių tikiuos nekapos galvų... vis dėl to paskutinis kursas )) girdėjau kad nėra linkęs to daryti paskutinio kurso studentams bet ką čia gali žinoti... prieš tai kur buvo pas jį merginos iš 6 karto neišlaiko
Shampe kaip tavo darbo paieškos?
Aquarel kada išvažiuoji atostogauti?
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 13, 09:33)
aga pasibaigė aš šiuo metu intensyviai mokausi rytdienos egzaminui, kuris bus pas patį "geriausią" profesorių tikiuos nekapos galvų... vis dėl to paskutinis kursas )) girdėjau kad nėra linkęs to daryti paskutinio kurso studentams bet ką čia gali žinoti... prieš tai kur buvo pas jį merginos iš 6 karto neišlaiko
Ramiai, be panikos, viskas gerai bus svarbiausia- pozityvios mintys
Mes atostogaut pradėsim po Joninių, nes kitą sav. lauksiu laiško iš savivaldybės ar mano pipiras pateko į lopšelį. Jei viskas ok, tada reiks eit į lopšelį tvarkytis popierių
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 13, 08:37)
Ramiai, be panikos, viskas gerai bus svarbiausia- pozityvios mintys
Mes atostogaut pradėsim po Joninių, nes kitą sav. lauksiu laiško iš savivaldybės ar mano pipiras pateko į lopšelį. Jei viskas ok, tada reiks eit į lopšelį tvarkytis popierių
Na taip be panikos aš nežinau kas ta panika yra
Tai jau prasinešk kada išvažiuosi paskui ieškosim užmiršusios
Tai jau nuo rudens nori vesti į lopšelį? jau į darbą laikas grįžt? Tikiuos kad priims pipiriuką tavo
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 13, 09:40)
Na taip be panikos aš nežinau kas ta panika yra
Tai jau nuo rudens nori vesti į lopšelį? jau į darbą laikas grįžt? Tikiuos kad priims pipiriuką tavo
Pranešiu kai miškuose kur rasiu ryšį, pranešiu ir paerzinsiu ( ) kaip sekas atostogauti
Taip, vesim jau į lopšelį. Nelabai noris, bet kad kitos išeities nėra. Nuo kitų metų reikia jau grįžt į darbą, tai pradės eit nuo šio rudens, nes po to žiemą jau nebebus kaip patekt į darželį, o iki rudens auklę samdyt brangoka bet manau, kad jam tai išeis į gerą
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 13, 09:10)
Pranešiu kai miškuose kur rasiu ryšį, pranešiu ir paerzinsiu ( ) kaip sekas atostogauti
Taip, vesim jau į lopšelį. Nelabai noris, bet kad kitos išeities nėra. Nuo kitų metų reikia jau grįžt į darbą, tai pradės eit nuo šio rudens, nes po to žiemą jau nebebus kaip patekt į darželį, o iki rudens auklę samdyt brangoka bet manau, kad jam tai išeis į gerą
Erzintoja atsirado kad tau ryšio nebūtų
na taip žiemą darželio nerasi. Bet žinai lengviau eisis pripratinti. nes nėra taip kad atvedi ir palieki. mano draugė pirmą dieną atvedė ten 30 min. ir kartu buvo kitą dieną ilgiau paskui po po truputi vieną palikdavo. čia nuo vaiko priklauso ar jis norės būti su kitais vaikais. gal bus kelias dienas įsikibęs į ranką ir bijos o kai dirbsi su vaiku taip žaisti jau neišeis
o koks tavo vaikiuko vardas jei nepaslaptis man dabar labai įdomu yra nes vis pasvajoju, kad ir mums jau laikas būtų turėti leliuką visgi jau ne jaunyn einam ir jau 26 metai
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 13, 10:41)
Erzintoja atsirado kad tau ryšio nebūtų
na taip žiemą darželio nerasi. Bet žinai lengviau eisis pripratinti. nes nėra taip kad atvedi ir palieki. mano draugė pirmą dieną atvedė ten 30 min. ir kartu buvo kitą dieną ilgiau paskui po po truputi vieną palikdavo. čia nuo vaiko priklauso ar jis norės būti su kitais vaikais. gal bus kelias dienas įsikibęs į ranką ir bijos o kai dirbsi su vaiku taip žaisti jau neišeis
o koks tavo vaikiuko vardas jei nepaslaptis man dabar labai įdomu yra nes vis pasvajoju, kad ir mums jau laikas būtų turėti leliuką visgi jau ne jaunyn einam ir jau 26 metai
Ten ryšio beveik ir nėra reik eit prie vandens iš miško, kad būtų galima susikalbėt telefonu, o apie internetą tai pamiršt galima- puslapį krauna beveik pusvalandį
Tai taip ir planuoju daryt, kad po truputį pratinsiu. Nors dabar kieme, tai jis kompanijos vaikas- eina, žaidžia su visais
Mano pipiro vardas- Mantas, nors aš norėjau Mato, bet vyrui nusileidau šį kartą o vėliau paaiškėjo, kad vyro tėvas buvo Manto vardą užrašęs ant kortelės, kai per vestuves svečiai spėjo vaiko vardą ir lytį
Jei jau noris mažylio, tai pirmyn mano vyras irgi abejojo, bet dabar jau patenkintas iki negalėjimo- jau vien ką reiškia, kai grįžus iš darbo atitrepsi mažos kojytės ir šaukia "teti, teti" tiesdamas rankytes, kad paimt
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 13, 09:33)
baiginejasi jau tau egzai?
nelabai man kaip, nerandu kolkas nieko gero
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 13, 10:41)
Oho, nuo mokslu prie vaiku vede judu? nelabai apie judvi daug ka zinau, kai tik apie mokslus pliurpdavom