Na va, baigiau H. Wasmo Dinos trilogiją. "Karnos kraitis". Reikia pasakyti, kad man patiko rašytojos pasirinktas Dinos mirties būdas ir tai, kad ji susitiko su visais vyras, kurie buvo jos gyvenime Reinsnese. Ir Karna patiko. Manau labai simboliškai užsibaigė visa trilogija - Nelika ir Dinos, ir Reinsneso, o nauja karta savo istoriją kurs kitur. Man labai patiko.
QUOTE(eliss @ 2013 11 08, 19:40)
katilina , gal pradėjai Twain "Gyvenimas prie Misisipės "? Daviau broliui, mamai paskaityt, bet jie ne itin susižavėję liko 

O jie visą knygą perskaitė, ar tik pradžią paskaitinėjo?
Aš ją vakar norėjau pradėti, bet pažiūrėjau, kad daug ir smulkiai prirašyta, o noriu ko nors greit skaitomo, kadangi su paskutine gana ilgai vargau. Bet tikiuosi ją šiais metais perskaityti.
QUOTE(Germinė @ 2013 11 08, 19:53)
PZ suvaikščiojo į biblę:
Pagalvojau, kažin kaip būtų, jei man kas nors atsitiktines knygas iš bibliotekos parnešinėtų.

Na o aš vakar pagaliau baigiau Sarah Waters "Naktinį budėjimą". Tik kad nelabai turiu ką rašyti. Nėra knyga bloga, bet didelio malonumo skaitant nepajutau. Pati istorija ne itin įtraukianti pasirodė, veikėjai irgi tokie gana vienodi, nuobodūs ir nelabai realūs man atrodė. Tiesa, tos dalys, kuriose veiksmas vyksta karo metu, buvo įdomesnės už pirmąją apie pokario laikus, bet, bendrai paėmus, vis tiek kažko man pritrūko. Gal gilumo, gal konkretesnės pabaigos, nežinau.
Šiaip daug kur skaičiau nuomones, kad Waters romanai apie senesnius laikus geresni už tuos apie naujesnius. Mano patirtis kol kas tą patvirtina.
Dabar esu pradėjusi Graham Greene "Neišdildoma žymė". Sudomino nuo pat pirmų eilučių.
QUOTE(Germinė @ 2013 11 07, 17:18)
Na iki gimstant vaikui, man irgi netekdavo daug ir ilgai miegoti, tad nemanau, kad tai, nes stai dabar skaitau Romualdo Granausko "Sventuju gyvenimai" ir ji man labai patinka, tiesiog sunkiai padedu i sona, kai ispuola laisva minutele.
O augam mes gerai

Milenium'ą žiūriu.Tikrai viena geriausių mano gyvenimo knygų

Paskaičiau neblogų atsiliepimų apie "Tyliąją mergaitę", susigundžiau, bet ojojoi, sunkiai aš ją skaitau... nekabina visai, bet jau tas įprotis būtinai pabagti tai, ką pradėjau, neduoda ramybės - pabaigsiu, bet niekam nerekomenduosiu
gerai, kad nedaug beliko
Tiesą, Skardinio būgnelio neįveikiau, pirmą kartą gyvenime nepabaigiau pradėtos skaityti knygos, pradžia buvo gera, intriguojanti, bet paskui... ir nebeskaičiau
Aš autoriaus nekaltinu, tik save
O Dinos trilogija tai tikrai puiki, nors man pati pirma knyga (Dinos knyga) buvo įdomiausia

Tiesą, Skardinio būgnelio neįveikiau, pirmą kartą gyvenime nepabaigiau pradėtos skaityti knygos, pradžia buvo gera, intriguojanti, bet paskui... ir nebeskaičiau

O Dinos trilogija tai tikrai puiki, nors man pati pirma knyga (Dinos knyga) buvo įdomiausia

QUOTE(WeGa @ 2013 11 12, 12:11)
Sveikos, knygu myletojos
gal kuri galetu parekomenduot knyga, kurioje veiksmas vyksta Paryziuje, atsiskleidzia prancuzisko gyvenimo ypatumai, jauciama to miesto dvasia. Gal kazka panasaus esat skaiciusios? "Paryziaus katedra" netinka

gal kuri galetu parekomenduot knyga, kurioje veiksmas vyksta Paryziuje, atsiskleidzia prancuzisko gyvenimo ypatumai, jauciama to miesto dvasia. Gal kazka panasaus esat skaiciusios? "Paryziaus katedra" netinka

J.Melniko PAryžiaus dienoraštis
Prancūziškas bučinys (autorę pagooglinti reiktų)
QUOTE(WeGa @ 2013 11 12, 13:11)
Sveikos, knygu myletojos

Iš skaitytų rekomenduoju:
David Lebovitz ,,Saldus gyvenimas Paryžiuje
Ellen Sussman ,,Viena diena Paryžiuje
O šiaip paskutiniu metu labai net nemažai Paryžiaus tema knygų išleista

QUOTE(Germinė @ 2013 11 08, 18:53)
Nicholas Sparks "Brangusis Džonai"
Pagal skaitymui sugaištą laiką turbūt aišku? 

Nauja loterija
Tess Gerittsen "Ledinis šaltis"
Vakar mxm pakilnojau
Jodi Picoult "Namų taisyklės" -gal skaityta
Maurice Leblanc "Grafienė de Kaliostro"
Gaby Hauptmann "Ieškau vyro impotento bendram gyvenimui" skaičiau,patiko,skaitysiu
Kaip manot,šį kartą geriau pasisekė,ania?

Tess Gerittsen "Ledinis šaltis"

Jodi Picoult "Namų taisyklės" -gal skaityta

Maurice Leblanc "Grafienė de Kaliostro"
Gaby Hauptmann "Ieškau vyro impotento bendram gyvenimui" skaičiau,patiko,skaitysiu

Kaip manot,šį kartą geriau pasisekė,ania?

GErmine, šįkart labiau pasisekė
Ledinis šaltis patiko, ale kraupi... nors pats minties išpildymas nelabai

Ledinis šaltis patiko, ale kraupi... nors pats minties išpildymas nelabai