QUOTE(jbs @ 2013 06 18, 13:46)
O kam nors patiko? Paėmiau į rankas šią knygą su dideliu susižavėjimo jauduliu, su tokiais lūkesčiais... ir vos baigiau ją skaityt. Tai, kas iš pradžių atrodė taip poetiškai romantiška, galiausiai sukėlė pasišlykštėjimą: nuobodūs, amžinai neišsiblaivančio, prasmirdusio, apsimyžusio valkatos kliedesiai apie girtą "meilę" (kalbu apie personažą - autoriaus biografija man nežinoma).
"Tūla" turės užleisti vietą lentynoj gerokai vertesnei tos vietos knygai.
va va, užtat ir prisibijau ją skaityt, kažkodėl man atrodo, kad nusivilsiu.
QUOTE(laTulipe @ 2013 06 18, 19:47)
Ir dar šiandien buvau bibliotekoje ir vietoj to, kad apsiribočiau
E. Haynes ,,Į tamsiausią kampą'' (kadangi jos pasiimti ir ėjau), nusprendžiau, kad knygų per daug niekada nebūna ir pasiėmiau dar
man patiko, bet ne ypač, kaip daugumai. Man labiau patiko Watson "Kol nenuėjau miegot", kažkuo man jos panašios.
QUOTE(Dorifore @ 2013 06 19, 22:54)
Beje, noriu pasigirti savo naujausiais pirkiniais

Nors namie pilna knygų, bet vis tiek man reikia
V. Hislop
"Sala"
Labai puiki knyga, aš taip į ją įsijaučiau, gaila, kad filmo negalima pamatyti.
---
Mano paskutinė perskaityta
Maggie OFarrell "Ranka, kuri pirmoji suėmė manąją". Patiko, gal ne tiek kiek pirma jos knyga, pradžioj sunkiai įsitraukiau. Rašo apie laikotarpius, kuriuos skiria 50 metų. Pasakojimas apie senesnį, man įdomesnis.
Dabar laukia keletas knygelių, tik nėr kada kada skaityt, bet prieš miegą paskaitau Jio "Kovo žibuoklės", mmm, paslaptys, patinka

iš bibliotekos pasiėmiau P.Modiani "Horizontas". Atseit, reik ja mėgautis pamažu, lyg skanautum gerą vyną. Matysim
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 06 20, 17:11)
Pasiėmiau "Šarlotė Izabelė Hansen" Ir iš karto kilo klausimas:negi visas pasaulis moka angliškai?
dabar jau gimsta mokėdami

baisu, kaip taip nuvertinama gimtoji kalba.