QUOTE(jbs @ 2013 06 18, 13:46)
"Tūla" turės užleisti vietą lentynoj gerokai vertesnei tos vietos knygai.
Pasidarė įdomu, kokia ta vertesnė knyga galėtų būti.
QUOTE(Dorifore @ 2013 06 18, 15:35)
O man žiauriai patiko

Mano praėjusių metų atradimas ir viena geriausių skaitytų knygų
Man gal ne žiauriai, bet irgi patiko. Noriu perskaityti dar kartą.
Dorifore, mačiau, kad šiemet perskaitei dar vieną Kunčino knygą (Bilė ir kiti). Kaip ji tau patiko? (O gal jau rašei apie ją, bet aš pražiopsojau

).
QUOTE(Kristute97 @ 2013 06 18, 16:51)
Pvz. Jau labai seniai noriu išbandyti Stiveną Kingą, tik vis bijau. Nesu siaubo filmų mėgėja, bet viduje jaučiu, kad noriu.
Taip pat noriu sugrįžti prie programinės mokyklos literatūros. Tai ką skaičiau mokyklos metais, tai skaitymas buvo toks, kad tik perskaityti. Gaila, bet praradau ilgai saugotą sąsiuvinį, kuriame buvo surašyti visų klasių (nuo pat pradinių) per vasarą rekomenduojamų perskaityti knygų sąrašai. Kiek bandžiau žiūrėti internete, tai, deja, jie labai išplėsti ir tikrai neprimena man mano mokyklinių.
Nagi geri tie norai. Aš ir norėčiau kai kurias knygas, skaitytas mokykloje, perskaityti antrąkart, nes tuomet tam tikro žanro labai nemėgau, dabar tikriausiai jos visai kitaip atrodytų.
O Kingo tai tikrai nereikia bijoti, ypač jei mėgsti lengvą fantastiką. Asmeniškai man jo knygose ta fantastika nėra pati svarbiausia.
QUOTE(laTulipe @ 2013 06 18, 19:47)
M. Starkus ,,Tuk tuk Indija''
Na šita tai labai maloniai susiskaitė. Man ji labiausiai iš visų Starkaus knygų patiko.
Perskaičiau visus tris
Kjell Eriksson detektyvus. Trečiasis pasirodė pats geriausias ir įdomiausias, bet vis tiek niekam neskubėčiau šio rašytojo rekomenduoti, jei kas nors sumanytų jį leisti ir lietuviškai.
Ir vėl neturiu ką skaityti. Na iš tikro turiu, bet apie kokią turimą knygą bepagalvočiau, nė vienos nenoriu. Net pikta darosi.