QUOTE(laTulipe @ 2013 06 11, 20:50)
Dėkui,
Germine
O aš berods vakar užbaigiau
Karin Slaughter ,,Širdies randai" - antrąją ,,Aklumo" dalį. Puikus detektyvas

Labai įtraukiantis ir greitai perskaitomas.
Kol kas dar nieko neskaitau, užtat šiandien buvau labai fainame senų knygų knygynėlyje ir įsigijau kad ir nenaujas, senų leidimų, tačiau labai pigias (už keturias sumokėjau 15 Lt) ir norimas perskaityti knygas:
Ch. Bronte ,,Džeinė Eir" (šią skaičiau, bet norėjau namuose turėti, nes labai patiko),
V. Hugo ,,Žmogus, kuris juokiasi", Daphne du Maurier ,,Įtemptas laukimas'' (ši kaip nauja) ir
Puzo ,,Krikštatėvis". 
Tai bele kaip patenkinta esu.
Visų pirma, ačiū, laTulipe, už gražų naujos temos atidarymą. Man asmeniškai labai gražu
katinukai-skaitytojai 
PAti tokį turiu tai jis pas mane labai dažnai miega po galva pasidėjęs knygą, kurią skaitau ir dažniausiai ji būna padėta ant lovos. Aj pasidalinsiu labai kukliomis foto. atsiprašau už prastą kokybę
Kaip mano katinas suguli knygas arba knyga - katino pagalvė

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grįžtant prie knygų, tai vakar pradėjau skaityti
Stefanie Zweig - "Kažkur Afrikoje". Su šita knyga apsikvailinau, jau wikipedijoje radau sakinį
"Not to be confused with Stefan Zweig." 
Gerai nepažiūrėjau į vardo pabaigą ir griebiau, manydama, kad tai kokia sena dar buvusi neišleista Stefan'o Zweig'o (vieno iš mano mėgstamiausių autorių) knyga. Taigi tik parsinešusi paskaičiau anotaciją ir supratau, kad tai autobiografinis romanas. Kadangi tai nauja knyga bibliotekoje - iškart čiupau. Pradžia kol kas man labai patinka. Įtraukė iš karto savo paprastu stiliumi, tiesiog riju akimis, nes kartu įdomu, kaip seksis šeimai emigravus. Kol kas knyga pasakoja žydų šeimos istoriją (emigravimą į Afriką) laiškų (susirašinėjimų) stiliumi. Paverčiau toliau pažiūrėti - jau nuo 29 psl. prasideda pasakojimas, bendravimas laiškais dingsta, kai visa šeima persikelia į Afriką. Žinau, kad yra ir filmas pastatytas, bet aš matyt per visus savo hobius ir užimtumą nesu jo mačiusi.

Tikriausia čia būsiu tokia viena balta varna
laTulipe,
Karin Slaughter man irgi patinka.

Dabar laukiu kitos jos knygos (bibliotekoje užsirezervavau) -
"Baimės nuojauta" .
Dėl senų leidimų knygų, aš taip pat specialiai pigiai tokias įsigijau (jaučiu tam tikrą nostalgiją dar tam nekompiuterizuotam laikmečiui, kai materiali knyga buvo didelė vertybė). Aš turiu taip pat
Ch. Bronte - "Džeinė Eir". Tada dar
S. Zweig - "Širdies nerimas", E. Bronte - "Vėtrų kalnas".