Man tai kažkaip nelabai žiūrisi šis serialas, bet Victoria Ruffo man patinka, kaip rižtinga moteris serialuose, pvz:. Meilės Triumfe, ji tokia valdinga, uch
Bet aš absurdiškesnio ko gero nesu mačiusi.... nu tikra ašarų karalienė, žliumbia ir žliumbia... kaip vaikai turi gyventi visą gyvenimą šalia tokios karalienės
na nezliumbia jau taip istisai, ypac pastaraja savaite, kaip tik ji man tokia tvirta,ryztinga. man tai patinka sis serialas tuom, kad pagrindine mintis nera didzioji meile dvieju zmoniu ir kaip juos visi bando isskirt . kitoks truputi
pasakysiu atvirai, pazystami, net abstulbe koks tikroviskas serialas, toku vienetai, isimk ta karaliene, ir pasakykit nors vienas, kad nesamoningas ir netikroviskas ? apskritai pas mus zmones tokie "tupi" , nezino jog 70 proc serialuose yra tikroveje taip ( siuolaikiniuose ) , jau simta kart tokius geriau ziuret is bedos, nei lietuviska absurda kur be minties ir be jokiu aktoriu, ju niekas uz aktorius neskaito, tik lnk ir tv3
As is pavadinimo galvojau, kad nu dabar Rufo zliumbs ir zliumbs... Bet tikrai taip nera Man tai irgi patinka, kad iskirtinis serialas, nera ten tu pagrindiniu dvieju veikeju kurie atseit begalo isimyleja, bet kartu nebuna, nes tai dingsta atmintys tai vaikai ir panasiai:) Beto ir seriju palyginus nedaug, 111 parasyta, tai nebedaug ir liko:)
As is pavadinimo galvojau, kad nu dabar Rufo zliumbs ir zliumbs... Bet tikrai taip nera Man tai irgi patinka, kad iskirtinis serialas, nera ten tu pagrindiniu dvieju veikeju kurie atseit begalo isimyleja, bet kartu nebuna, nes tai dingsta atmintys tai vaikai ir panasiai:) Beto ir seriju palyginus nedaug, 111 parasyta, tai nebedaug ir liko:)
bet va tas Natalija serialas, tai nesamoniu nesamone.... ten herojai nieko neveikia,tik stovi svetainese ir kalbasi ' kaip reikia ta suzlugdyt,ana suzlugdyt
bet va tas Natalija serialas, tai nesamoniu nesamone.... ten herojai nieko neveikia,tik stovi svetainese ir kalbasi ' kaip reikia ta suzlugdyt,ana suzlugdyt
natalija yra tipinis bobuciu serialas, cia jau ir P.Amerikoje neziurin ieks jo, es suprntant turi buti skirti visiems serialai jaunimui, vidutinio amziaus, ir tokiems senelems va natalija idomiausia, cia kaip pasaka
man protu nesuvokiama, tv3 skelbiasi labai jog "cool" televizija, bet negali nupirktu is tikrai populiaru serialu, jauciu po natalijos nupirks koki na venesuelos dar vienos pakrantes seriala, ar cia jie reklamuoja grazias vietas gal ?