Įkraunama...
Įkraunama...

Ašarų karalienė

Mane irgi nervina Olga su Romulu, bet Olga tai serga, o Romulas tai siaip trenktas. Flora tai labai grazi, as ja pamenu is kito serijalo kuri seniai rode ,,Meiles keliai''. Jau tada ji man grazi atrode.
Atsakyti
Aš kažką,matyt,praleidau, bet gal žinot kas tam teisėjui nutiko, kad Romulas taip nebemėgsta jo? Žiūriu dabar serijas per tv3play ir nesuprantu kodėl Patrisijus išvežė jį kažkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 07 07, 15:13)
Aš kažką,matyt,praleidau, bet gal žinot kas tam teisėjui nutiko, kad Romulas taip nebemėgsta jo? Žiūriu dabar serijas per tv3play ir nesuprantu kodėl Patrisijus išvežė jį kažkur  g.gif

As kiek suprantu, tai kazkas isriso, kad teisejas yra korumpuotas, bet gal ir klystu, nes pati praleidau kelias serijas smile.gif idomu ar Olga pagimdys, ar praras vaikeli?
Atsakyti
Tas teisėjas kažkokį teismo nuosprendį dėl bausmės pakeitė atrodo.
Na o kiek žinau, tai Olga su Patrisijum lygtais mergytę turės smile.gif
Atsakyti
Įdomu paaiškės, kad dėl Olgos negalavimo Agustinas kaltas? g.gif
Man Olgą vaidinanti aktorė labai graži ir kažkuo panaši į Kamilą iš Drasios meilės rolleyes.gif
Atsakyti
Manau tik pabaigoj kaip visada paaiškės Augustino niekšybės.
O Olgą vaidinanti aktorė irgi labai graži. Labai gražiai man ji rengiasi seriale biggrin.gif
O kažkaip nutilo viskas dėl to dono Isajaus dukros. Tiek klausinėjo to seklio, tiek norėjo sužinoti kas ji, o dabar visai nieko ta tema nerodo g.gif
Jau tas Romulas koks bjaurus, siaubas schmoll.gif
Atsakyti
Oo, tas donas Isajas kaip su Liusera gražiai elgias. Gal ji rimtai jo anūkė?;D
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 07 18, 17:19)
Oo, tas donas Isajas kaip su Liusera gražiai elgias. Gal ji rimtai jo anūkė?;D

Aš manau , kad taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2013 07 18, 20:50)
Aš manau , kad taip  smile.gif

man idomu kaip Chuljeta nesupranta kad Liusera dirba pas jos teva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 07 19, 14:18)
man idomu kaip Chuljeta nesupranta kad Liusera dirba pas jos teva? g.gif

Aha man irgi idomu, nes varda ar kazka tai vis mini, kazkaip keistai istikro.
O as buvau pagalvojus, kad ar Romulas nesugalvos Refuchijos pasamdyt Olgai priziuret ir vakar kaip tik jis ir sako turiu zmogu jei ka isrinkes, o dabartine darbuotoja lyg vagia, tai turbut taip ir bus:)
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2013 07 19, 16:32)
Aha man irgi idomu, nes varda ar kazka tai vis mini, kazkaip keistai istikro.
O as buvau pagalvojus, kad ar Romulas nesugalvos Refuchijos pasamdyt Olgai priziuret ir vakar kaip tik jis ir sako turiu zmogu jei ka isrinkes, o dabartine darbuotoja lyg vagia, tai turbut taip ir bus:)

Aš irgi turėjau tokią mintį, kad Refuchiją pasamdys smile.gif
Atsakyti
tai dabar iseitu dono Isajaus dukra Martina? g.gif biggrin.gif

Taip, pasamdys Refuchija
Atsakyti