Mane irgi nervina Olga su Romulu, bet Olga tai serga, o Romulas tai siaip trenktas. Flora tai labai grazi, as ja pamenu is kito serijalo kuri seniai rode ,,Meiles keliai''. Jau tada ji man grazi atrode.
Aš kažką,matyt,praleidau, bet gal žinot kas tam teisėjui nutiko, kad Romulas taip nebemėgsta jo? Žiūriu dabar serijas per tv3play ir nesuprantu kodėl Patrisijus išvežė jį kažkur
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 07 07, 15:13)
Aš kažką,matyt,praleidau, bet gal žinot kas tam teisėjui nutiko, kad Romulas taip nebemėgsta jo? Žiūriu dabar serijas per tv3play ir nesuprantu kodėl Patrisijus išvežė jį kažkur
As kiek suprantu, tai kazkas isriso, kad teisejas yra korumpuotas, bet gal ir klystu, nes pati praleidau kelias serijas idomu ar Olga pagimdys, ar praras vaikeli?
Tas teisėjas kažkokį teismo nuosprendį dėl bausmės pakeitė atrodo.
Na o kiek žinau, tai Olga su Patrisijum lygtais mergytę turės
Na o kiek žinau, tai Olga su Patrisijum lygtais mergytę turės
Įdomu paaiškės, kad dėl Olgos negalavimo Agustinas kaltas?
Man Olgą vaidinanti aktorė labai graži ir kažkuo panaši į Kamilą iš Drasios meilės
Man Olgą vaidinanti aktorė labai graži ir kažkuo panaši į Kamilą iš Drasios meilės
Manau tik pabaigoj kaip visada paaiškės Augustino niekšybės.
O Olgą vaidinanti aktorė irgi labai graži. Labai gražiai man ji rengiasi seriale
O kažkaip nutilo viskas dėl to dono Isajaus dukros. Tiek klausinėjo to seklio, tiek norėjo sužinoti kas ji, o dabar visai nieko ta tema nerodo
Jau tas Romulas koks bjaurus, siaubas
O Olgą vaidinanti aktorė irgi labai graži. Labai gražiai man ji rengiasi seriale
O kažkaip nutilo viskas dėl to dono Isajaus dukros. Tiek klausinėjo to seklio, tiek norėjo sužinoti kas ji, o dabar visai nieko ta tema nerodo
Jau tas Romulas koks bjaurus, siaubas
Oo, tas donas Isajas kaip su Liusera gražiai elgias. Gal ji rimtai jo anūkė?;D
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 07 18, 17:19)
Oo, tas donas Isajas kaip su Liusera gražiai elgias. Gal ji rimtai jo anūkė?;D
Aš manau , kad taip
QUOTE(chriss @ 2013 07 18, 20:50)
Aš manau , kad taip
man idomu kaip Chuljeta nesupranta kad Liusera dirba pas jos teva?
QUOTE(lape snape* @ 2013 07 19, 14:18)
man idomu kaip Chuljeta nesupranta kad Liusera dirba pas jos teva?
Aha man irgi idomu, nes varda ar kazka tai vis mini, kazkaip keistai istikro.
O as buvau pagalvojus, kad ar Romulas nesugalvos Refuchijos pasamdyt Olgai priziuret ir vakar kaip tik jis ir sako turiu zmogu jei ka isrinkes, o dabartine darbuotoja lyg vagia, tai turbut taip ir bus:)
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2013 07 19, 16:32)
Aha man irgi idomu, nes varda ar kazka tai vis mini, kazkaip keistai istikro.
O as buvau pagalvojus, kad ar Romulas nesugalvos Refuchijos pasamdyt Olgai priziuret ir vakar kaip tik jis ir sako turiu zmogu jei ka isrinkes, o dabartine darbuotoja lyg vagia, tai turbut taip ir bus:)
Aš irgi turėjau tokią mintį, kad Refuchiją pasamdys
tai dabar iseitu dono Isajaus dukra Martina?
Taip, pasamdys Refuchija
Taip, pasamdys Refuchija